Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

Είδα την ταινία 4 μαύρα κοστούμια παιδιά η ταινία τα σπάει…
Την είδα εδώ και 2 ημέρες τρομερό ο Ρένος Χαραλαμπίδης έχει τρομερές ατάκες…παίζει και ο Πουλικάκος που είναι γαμάτος και μου θυμίζει τον Θείο Νώντα…

Ρίχτε μια ματιά εδώ
http://www.cinemanews.gr/v5/movies.php?n=7042

Forrest Gump πρωτη φορα.Φοβερη ταινια!!!

Καλα μιλαμε για ταινιαρα.Ο Τομ Χανκς στον καλυτερο του ρολο.

ταινιαρα ναι, αλλα μαλλον την ειδε στο star…:wink:
εκτος αν κανω λαθος…
cinema η star…??

Ναι αντι να γραψω στο αλλο τοπικ εγραψα καταλαθος σε αυτο:p

δεν ειναι τιποτα…
αμα εισαι ικανοποιημενος απο την ταινια συγχωρίσε…:p:D

Xεχε πουλικακος μικρος θεουλης ητανε,χαραλαμπιδης καλες ατακες,γενικως καλη ταινια,καποια σημεια ισως λιγο βαρετα.Ο βαψομαλλιας…:lol:

τα ειδα κι εγω χτες τα κουστουμια και μου αρεσε πολυ!Ειχε πιστευω και μερικα κλασικα ‘‘Χαραλαμπιδεια’’ στοιχεια οπως τα περιστερια,τα χρυσοψαρα κλπ.Μπλακ χιουμορ και δοσεις ευαισθησιας σε μια ταινια που κυλα χαλαρα και ηρεμα.Το αγαπημενο μου κουστουμι ηταν ο Σπυριδακης άάάάπλα!:hippy:.
Παντως ωραια να σε λενε Μεσσια και να εχεις γραφειο τελετων 8) γαμω τη κασα μου γαμω!:stuck_out_tongue:

How To Train Your Dragon

Πέρασε ευχάριστα η ώρα με τον Ψάρη (ο γιός του αρχηγού των Βίκινγκ) τον Μύξα και την παρέα του. Μια ταινία της Dreamworks με Βίκινγκς, δράκους και γέλιο. Μια ταινία βασισμένη περισσότερο για παιδιά αλλά όχι μόνο καθώς είναι γεμάτη μηνύματα. Πλούσιο χρώμα, ζωγραφισμένη δράκοι και χαρακτήρες που θα προκαλέσουν γέλιο. Δυστυχώς δεν το είδα σε 3D καθώς δεν το έπαιζε εκεί που πήγα. Θα ήθελα να το δω σε 3D γιατί έχει πολύ ωραία χρώματα και εφέ.

ΥΓ. Θα κόλαγε πολύ για soundtrack να είχαν Manowar :lol::slight_smile:

Η προφορά των Βίκινγκ μου θύμισε λίγο των Σκοτσέζων στο Braveheart 8O

Μαλακιτσα-Ορισμος τηε Αμερικανιας…Θα προτιμησω το παλιο!

χάλια ε; τα χειρότερα έχω διαβάσει ως τώρα. Θα πάω πάντως να το δω αυριο μάλλον.

Εχω και γω ρε γμτ διαβασει πολλα αισχη για το παραπανω…και περιμενα τιμιο ποπ κορν ταινιονι…τωρα δεν ξερω…θα παω και γω πιθανοτατα,απλα ελπιζω να εχουν πεσει πολυ μεχρι τοτε ακομα οι απαιτησεις μου,και να μου φανει εν τελη διασκεδαστικο εστω…επισης ακουσα και απο φιλο-και μετα το διαβασα και τριγυρω- πως το 3δ ειναι ελεινο,και η ταινια μετετραπει σε 3δ την τελευταια στιγμη,για να εκμεταλλευτει την βαβουρα…

Αντιθετως,θελω σαν τρελος να δω το παραπανω με τους δρακους…

Αν δεν ήταν και 3D θα έκλεγες τα λεφτά σου στο τέλος… Για κωμωδία θα την προτιμούσα και έλεος αυτό το Κράκεν στο τέλος λες και ρεύεται … Πρέπει να είχε πιει πολυ coca-cola μέχρι να έρθει η σκηνή του :lol: Για να γελάσεις με την παρέα ως εκεί πάει η ταινία.

Ευτυχως που μου κερασανε το εισητηριο να λετε :stuck_out_tongue:

αυτό

εξαιρετικό animation με βαθύτερο νόημα,με έναν εξαιρετικό clooney στη μεταγλώττιση και με εξαιρετική μουσική επένδυση.
για μένα ήδη η ταινία της χρονιάς.
τρέξτε να το δείτε.

Kλασαν οι Ταιτανς(θρι ντι) μετριοτητα κι απο μενα

Fixed

Να πάω να την δώ με καμία φίλη ή με παρέα κάνα κολλητό μου?

Για πές διότι παιδικά και animation έχω να δω στο cinema απο την εποχή του toy story 2

Πάντως έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια για ταινία animation…

δεν είναι παιδικό animation.περισσότερο σαν αλληγορία μπορεί να χαρακτηριστεί.
μέχρι και σπαγγέτι γουέστερν έχει μέσα.και βασικά είναι μια ταινία την οποία μπορείς να δείς με οποιαδήποτε παρέα.με φίλη βέβαια είναι προτιμητέο…:wink:
είναι από το σκηνοθέτη της οικογένειας τένενμπαουμ,ο οποίος διαθέτει ένα καλτ στάτους.άν σου άρεσε αυτό τώρα θα ξετρελαθείς.

Kαλή σε γενικες γραμμες η μαχη των τιτάνων αλλα θα μπορουσε να ειναι πιο πομπώδης και λιγο πιο μεγαλη σε διαρκεια…