Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

Shutter Island.

Πολύ ωραία ταινία και έξυπνο σενάριο.Κάτι μου θύμισε,αλλά δεν μπορώ να το προσδιορίσωΟ Ντικάπριο όσο μεγαλώνει,ομορφαίνουν και οι ερμηνείες του.:slight_smile:

[SPOILER]Δαιμονισμένο Άγγελο, Έκτη αίσθηση, Οι Άλλοι;;;

[/SPOILER]

Mετρησε το

Παιδικο μεν,ομορφο δε…βασικα,πολυ εμπνευσμενο συμπαν φτιαξανε…με τους δρακους,τα χαρακτηριστικα τους κτλ…το 3δ αξιζει με τα χιλια…μακαρι να χωσουν συνεχεια βσκ…μια χαρουλα…

εμενα το τελος μου θυμισε πολυ Fight Club

Ειδα χτες τιτανομαχια (θρι ντι μη χεσω…)
Ο βιασμος της Μυθολογιας!!! Κλασσικη ταινια δρασης με εντυπωσιακες σκηνες. τιποτα περισσοτερο [-X

Σοφη κουβεντα. Ο Τιτανικος και η Παραλια τον φαγανε. Στο shutter island εδωσε ρεστα. Εχει αρχισει να μου θυμιζει τον Παπαμιχαηλ εμφανισιακα :Ρ

ειδα ghost writer χθες, προσκυνω πολανσκι που ξερει να βγαζει θριλερ ο ανθρωπος και γενικα μια απιστευτη ατμοσφαιρα, πραγματικα πολυ καλη ταινια+πολυ καλος και ο mcgregor

βασικά οι ερμηνείες του στις συμμορίες της Νέας Υόρκης,στο aviator,στο ματωμένο διαμάντι,στον πληροφοριοδότη και στο shutter island διαγράφουν το φλώρικο παρελθόν.
για μένα ο καλύτερος ηθοποιός αυτή τη στιγμή.

Βοηθαει κι ο Scorsese βεβαια.

Βασικα,ολες καλες οι αποπανω,για μενα ομως εδω ειναι η τοπ στιγμη του

Καλη ταινιαρα κι αυτη! Για μενα η καλυτερη στιγμη του ειναι το shutter island. Γενικα το γαματο με τον DiCaprio ειναι οτι εχει παιξει πολλους διαφορετικους ρολους. Αλλος στο catch me if you can, αλλος στις συμμοριες της Νεας Υορκης, αλλος στο shutter island. Οχι οτι λεει πολλα αλλα ακομα να παρει οσκαρ…

Moλις γυρισα απο το σινεμα.Ειδα με την παρεα μου,αλλα μονο σε μενα αρεσε,το’‘A Serious Man’'των αδελφων Κοεν.Εμενα μου αρεσε παιδια.Ειναι αργο,αλλα γενικως σε αγγιζει!!!

εγω ελιωσα στο γελιο…απο τις καλυτερες τους για μενα…

είδα κ εγώ την τιτανομαχία πρίν μέρες…περίμενα να είναι μεγάλη πατάτα αλλά επειδή πήγα με φίλες μου είχε χαβαλέ…εν τω μεταξύ συνέχεια έλεγαν για κρακεν κ τελικά μια φούσκα ήταν κι αυτό…τουλάχιστον είχε καλό πρωταγωνιστή…:roll:

Κι εγώ το Clash of the Titans είδα σήμερα.
Εντάξει, ενδιαφέρον μου φάνηκε από την άποψη πως δε βαρέθηκα, αλλά όχι και κάτι το τρομερό.
Αν και εν τέλει καλύτερα να το είχα δει σε 3D λόγω μερικών εφέ.

εγώ είδα το bounty hunter με τον butler και την aniston.το χρυσό βατόμουρο της χρονιάς κλείδωσε από μένα…:stuck_out_tongue:

Ειδα και εγω σημερα το Clash Of The Titans

Παροτι ειχα ακουσει κυριως αρνητικα σχολια, μου αρεσε αρκετα. Δεν ηταν κατι τρελο, εχω δει πολλες καλυτερες στο ειδος, αλλα ειχε καποιες ωραιες ιδεες και εφε… Ενταξει την ιστορια την αλλαξανε, οτι να 'ναι κλασικα, αλλα γενικα ευχαριστημενο με αφησε. Δεν το ειδα σε 3D γιατι μου ειχαν πει οτι επειδη η επεξεργασια εγινε μετα το τελος της ταινιας και δεν ηταν καλο 3D, προτιμησα να την δω κανονικα και πιο φθηνα…

χθες ξεκίνησε το 11ο φεστιβάλ γαλλόφωνου κινηματογράφου.
http://www.ifa.gr/fff11/

επειδή δεν είμαι και ο μεγαλύτερος φαν του γαλλικού κινηματογράφου,ξέρει κανείς άν αξίζει καμία ταινία?

Fantastic Mr Fox : Το περίμενα λίγο πιο αλληγορικό , ειρωνικό οπώς ενιωσα για το Mary and Max δλδ όταν το είδα …πάντως ειχε αρκετά εξυπνο χιουμορ σε πολλά σημεία, περιγραφει πολλές ανθρωπινες καταστασεις , ενω το τέλος μου έβγαλε ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο συμπέρασμα , μέ οτι μου είχε βγάλει το βιβλιο:

Λυκος της Στέπας

Αρκετά θετικές εντυπωσεις μου εβγαλε δηλαδη σε γενικές γραμμές …

clash of the titans

Ακόμα χειρότερο απο ότι το περίμενα (συμφωνα και με όσα είχα διαβάσει πιο πριν). 2-3 σκηνες με καλά εφέ (charon,medousa, kraken) και τίποτα άλλο. Κριμα τα λεφτά που σκασαν για το απολυτως τίποτα. Κρίμα που το ταλεντο ηθοποιών όπως ο Liam Neeson και ο Ralph Fiennes χαραμιζεται άδικα σε χαζομαρες. Καλύτερα δείτε το παλίο.

το φοβερό Kick ass

το προτείνω

επίσης δείτε το σχετικό μου ποστ

http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=864014&postcount=952

επίσης συμφωνω με το αγόρι δωκάτου

http://www.cinemanews.gr/v5/movies.php?n=7125