Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

Αυτο σου ελειπε να διαφωνεις:p

Πατε δειτε ολοι Kick-Ass…κατεβατο στο λινκ…σκατα στα μουτρα του σουπερμαν λεμε!!:stuck_out_tongue:

Α,και το κοριτσακι,μην φοβαστε αν σας χτυπανε παιδοφιλικα αισθηματα απο τωρα,σε μερικα χρονια προβλεπω εξελιξη σε μεγαλο ταλεντο:wink:8)

+1 και εμενα δεν μου αρεσε καθολου

KICK ASS!! πήγα τελείως ανυποψίαστος για το τι ήταν αυτή η ταινία και έμεινα απλά ηλίθιος…από τις καλύτερες ταινίες που θα δείτε φέτος :thumbup:

να τα βλέπουν αυτά κάτι ταινίες τύπου wolverine που ντρέπονται να δείξουν λίγο αιματάκι παραπάνω…jeez…[-X

θελω να δω και εγω το kick-ass μια απο αυτες τις μερες,αλλα σκεφτομαι μηπως πρεπει να διαβασω το κομικ πρωτα,που βγηκε την προηγουμενη βδομαδα στα ελληνικα.τι λετε εσεις?

δές πρώτα την ταινία, διασκέδασε, φάε και κανα ποπ-κόρν και την επόμενη μέρα πρωί πρωί πήγαινε και αγόρασε και το κόμικ και διάβασέ το ακούγοντας μουσικούλα το απογευματάκι/βραδάκι…:lol:

Μπα,εχει καποιες διαφορες,αλλα το τελικο αποτελεσμα ειναι το ιδιο…αλλα διαβασε το αν τοχεις,ειτε πριν ειτε μετα,δεν παιζει προβλημα,ειναι ουτως ή αλλως κομικ που αν μη τι αλλο αξιζει να το τσεκαρει καποιος φιλος του χωρου…

δεν το εχω αλλα θα το παρω.απλα φοβαμαι μην πεσω στο κλασικο κλισε των ταινιων που βασιζονται σε κομικ οτι δηλαδη θα χασω κατι απο τη μαγια του κομικ(που συνηθως ειναι καλυτερο) αν το δω πρωτα σε ταινια

Δεν την έχω δει ακόμα την ταινία, αλλά φαίνεται ότι ο “μαθητής” πάει να ξεπεράσει τον “δάσκαλο”.
Μην ξεχνάμε ότι ο σκηνοθέτης της ταινίας, Μάθιου Βον ήταν βοηθός του Γκάι Ρίτσι στις Δυο Καπνισμένες Κάννες και Αρπαχτή, μετά γύρισε ένα φόρο τιμής στο “δάσκαλο”, το Layer Cake με τον Ντάνιελ Κρεγκ (τρομερή ταινία!) έκανε το Stardust, το οποίο ήταν καλό αλλά ελαφρώς κλισεδιάρικο και μελό και τώρα παρουσιάζει τη δική του εκδοχή στο πετυχημένο κόμικ (οι κριτικοί λένε ότι η ταινία είναι ανώτερη του κόμικ, κάτι που είναι πρωτοφανές για τέτοιου είδους διασκευές) και οι μετοχές του φαίνεται να ανεβαίνουν κατακόρυφα.
Αυτό που φοβάμαι είναι ότι, θα χωθεί πολύ μέσα στο Χόλιγουντ και παίζει η επόμενη ταινία του να σπάσει ταμεία αλλά πιθανόν και τα νεύρα μας.
Εντάξει, πολύ υποθετικά όλα αυτά. Θα δείξει…

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=4&artid=4571479

δεν έχω δει το kickass οπότε δεν ξέρω άν συμφωνώ ή διαφωνώ με αυτά που λέει ο δανίκας.έχουν πάντως ενδιαφέρον…

Τον Δανίκα δεν τον διαβάζω καθόλου. Τον βρίσκω γραφικό και κομπλεξικό. Εδώ το Lord Of The Rings, έλεγε, είναι μια εντυπωσιακή προπαγάνδα για τον πόλεμο στο Ιράκ. Εντάξει, τραγελαφικός ο τύπος.

Εγώ διαβάζω περισσότερο Μήτση στο Αθηνόραμα, που αν και αυτός είναι υπερβολικός πολλές φορές τουλάχιστον συμπίπτουν τα γούστα μας και γράφει και κανένα επιχείρημα της προκοπής με σκοπό να αξιολογήσει την ταινία όσο πιο αξιόπιστα μπορεί και όχι να κράξει χωρίς λόγο και αιτία κάνοντας ηλίθιους συνειρμούς.

αυτό που με εκνευρίζει στον δανίκα είναι πως όλες τις ταινίες τις κρίνει βάσει πολιτικής.παρόλα αυτά τον διαβάζω γιατί άν και διαφωνώ τις περισσότερες φορές δε σε αφήνει αδιάφορο.ο μήτσης είναι πάντως μακράν ο καλύτερος κριτικός ταινιών στην ελλάδα και με τις μεγαλύτερες γνώσεις πάνω στο είδος.

Δημήτρης Δανίκας: The fascist spotter. Ο άνθρωπος που ξεμπροστιάζει τα φασιστικά και καπιταλιστικα κρυμμένα μηνύματα, στις ταινίες του Hollywood.

τον εχει φαει η μαλακια μου φαινεται τον δανικα

και ο μητσης δεν παει πισω
εβγαλε φασιστικο παραληλημα το harry brown!!!

απεχθάνομαι το συσχετισμό του κινηματογράφου με την πολιτική εκτός από τις περιπτώσεις που ο ίδιος ο δημιουργός τον επιτρέπει.πάντως για το harry brown ίσως,λέω ίιιιιισως, και να έχει δίκιο…

Καλά, το Harry Brown ήταν πατατούλα, αλλά ναι, όταν λέω ότι και ο Μήτσης υπερβάλλει πολλές φορές, εννοώ ακριβώς αυτό.

δεν θυμαμαι ποιος το ειχε πει

αλλα who needs critics anyway?

θυμαται κανεις κριτικη στο battle royale?

επισης ποτε μου δεν καταλαβα
την αποθεωση του Δανικα για τις 3 ταφες του μελχιαδες εστραδα

Αν έξερέσεις λίγο την αρχή με τα χρόνικα τρικ αλά 21 grams, η ταινία είναι μνημείο

δυστυχως δεν μπορεσα να το δω σαν μνημειο
:slight_smile:

βεβαια θυμαμαι οτι αναλυωντας την ταινια μετα
μου αρεσε η υποθεση και αυτο που ηθελε να περασει
αλλα την ωρα που το εβλεπα
δεν μου το μετεδιδε αυτο

ισως σε αλλον σκηνοθετη να μου εκανε κλικ καλυτερα

οι 3 ταφές του μελχιάδες εστράδα είναι έπος.
μέσα στις 10 καλύτερες ταινίες των 00’s για μένα.

Περι Δανικα παντως,ο τυπος και μενα με εξοργιζει ωρες ωρες,αλλα σε σχεση με τα 2/3 των γνωστων κριτικων της χωρας,τους κανει πλακα…

οι γνωσεις του περι κινηματογραφου ειναι εντυπωσιακες(και εννοω οτι ο τυπος εχει ‘σπουδασει’ την συγκεκριμενη τεχνη)…και αυτο φαινεται και στα κειμενα του,που δεν αρχιζει φανμποηκες βλακειες και κλισεδουρες που διαβαζεις απο δω και κει συνεχεια,αλλα αναλυει ουσιαστικα,ολα τα στοιχεια του εργου και καθε προεκταση τους,απο πολιτικης-φιλοσοφικης-κοινωνικης και οποιαδηποτε αλλη σκοπια…

το θεμα ειναι πως δεν εμεινε στο χωρο των κριτικων ή της κινηματογραφικης δημοσιογραφιας,απλα ασχοληθηκε και με την πολιτικη δημοσιογραφια ενεργα,και καπου το εμπλεξε το πραμα…οσο περνανε και τα χρονια,το κουρασε πολυ…αλλα και παλι,αν πχ βγει το kick ass,το dark knight,καμια ταινια του Σπιλμπεργκ κτλ σε σινεμα,ε,δεν θα διαβασεις δανικα,το ξερεις εξαρχης…οταν θα πεταξει ομως ταινια καποιος ευρωπαιος,κανας ανγκ λη ή κανας τζαρμους κτλ,ε,εκει η γνωμη του συνηθως μου αρεσει να την διαβασω…

Αλλα και παλι τον διαβαζω παντα,και ειδικα σε ταινιες πολιτικου περιεχομενου ή με παρομοιες προεκτασεις,τον εμπιστευομαι πιο πολυ απο καθε αλλο…

Εχει τυχει να τον γνωρισω και απο κοντα και να μιλησω μαζι του,και πραγματικα με ειχε εκπληξει με τις γνωσεις του πανω στον κινηματογραφο γενικοτερα…

α,και να μην ειμαστε και οφτοπικ,ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ KICK-ASS…:D:D:D…καλυτερο απο το κομικ δεν ξερω αν ειναι,το καθενα ακολουθει μια λιγο διαφορετικη πορεια σε μερικα μερη,αλλα σιγουρα εχουν κοινο αποτελεσμα:Μια μεγαλη χλεπα στα μουτρα του mainstream εμπορικου και Political correct super-hero και action ειδους ταινιων,που βλεπουμε σημερα συνεχως…