δε με ενόχλησε το στυλ spiderman, αλλά το to be continued (ακολουθεί σηκουελ σε 2 χρόνια) με τον red mist, όπως φαίνεται, να πάει να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του κτλ κτλ.
Άσχετο αλλά το αργεντίνικο (El secreto de tus ojos) δεν το είδε κανείς?
ειναι στο σκληρο μου και περιμενει καποιο απο τα προσεχη βραδια να προβληθει…εχω ακουσει καλα λογια,αναμενω…
πάντως αν παραμείνει στο ίδιο στυλ παρωδίας ταινιών υπερηρώων δε θα με χαλάσει καθόλου.
ίσα-ίσα που αν και σατιρίζει τετοιου είδους ταινίες για μένα είναι η καλύτερη ταινία με υπερήρωες των τελευταίων ετών…
κοιτα,επειδη το κομικ θα εχει και συνεχεια(εντος μηνων) απο τον Μιλαρ,ο οποιος γενικα το συγκεκριμενο κομικ το εχει ως το αγαπημενο του παιδι ας πουμε,μην μασας,ο τυπος ειναι γνησιος και παντα προσπαθει να δωσει κατι το διαφορετικο και το περιεργο…
Το καλο με αυτη τη ταινια,οσες αλλαγες και να εγιναν για να γινει περισσοτερο filmable το κομικ,ειναι οτι παραμενει πιστη στο αρχικο πνευμα του Μιλαρ…και αμα υπαρξει συνεχεια,δεδομενου του Μιλαρ και αυτουνου του αναμενομενου ξανα σεβασμου στο οραμα του,μου φαινεται ιδιαιτερα απιθανο να δουμε κατι στυλ spiderman 2…τουλαχιστον ο Μιλαρ στη μεχρι τωρα καριερα του,δεν εχει απογοητευσει τους φανς του,ουτε δειχνει σημαδια κοπωσης ή ξαναζεσταμενου φαγητου…
κοινως,μπορει ο ρεντ μιστ ν χωθει για εκδικηση,αλλα με τον ψυχοπαθη Μιλαρ απο πισω,δεν ξερεις τι θα προκυψει…
αρκετα καλο
To είχα δει παλαιότερα και μου είχε αφήσει πάρα πολύ καλές εντυπώσεις! πήρε και το όσκαρ και περίμενα γενικώς κίνηση αλλά είχε μικρή διανομή και μάλλον θάφτηκε! αξίζει όμως προσοχής…
Kαι εγω το εχω κατεβασει και δεν το εχω δει ακομα αυτο
Ειδα το prince of persia…το σεναριο ειχε στοιχεια απο το παιχνιδι αλλα ηταν βασισμενο σε καινουρια ιστορία…πολυ καλη μεταφορα,πιστη αντιγραφη των σκηνικών του παιχνιδιου και πολυ καλοι οι πρωταγωνιστικοι ρολοι (με εξαιρεση τον Ben Kingsley που πιστευω δεν του βγηκε ο ρολος)…οσοι ειστε fan του παιχνιδιου δειτε το αφοβα…παω να ξανατερματισω την τριλογια εγώ…:lol:
Κι εγώ Prince of Persia είδα χθες, το ευχαριστήθηκα. 8)
και εγω εχθες το βραδυ πηγα και το ειδα…το ποσταρα στο αλλο thread και μου φωναξαν:lol::lol: και το γραφω και εδω
Παντως η ταινια μου αρεσε πολυ…Οπως ειπε και ο Davidian εκαναν μια ιστορια με την κεντρικη ιδεα του παιχνιδιου…Αλλα το πετυχαν!!
Ανυπομονω για το sequel για να δω πως θα κανουν τον Dark Prince…:roll:
ε οχι και φωναξα…!!
απλα εχω δυνατη φωνη…!!
Κι εγω ειδα το prince of persia χθες. Πολυ καλο, μου αρεσε. Πολλα κοινα στοιχεια με το παιχνιδι αν και ειχε διαφορετικη ιστορια. Το προτεινω κι εγω στους συμφορουμιτες!
Ο Jake gyllenhaal χάλασε την ταινία κατ εμέ ενώ τον είχαν κάνει ίδιο με τον Prince δεν έδειξε συναισθήματα πχ όταν πέθανε ο πατερας του ήταν ανέκφραστος λες και δεν έγινε τίποτα :?
Ωραίο το Prince of Persia.
Πίστευα δεν θαα βλεπόνταν αλλά είναι η κλασική ταινία του σινεμά που πας και περνάς ωραία (αν έχεις δώσει και 4? ακόμη καλύτερα).
Πολύ καλός ο πρωταγωνιστής, καλή επιλογή να παίξει στην πλειοψηφία με Άγγλους ηθοποιούς, από άλλη διάσταση η υπερθεά πριγκίπισσα =P~
Aυτή δεν έπαιζε και στην Τιτανομαχία?πιο ωραία φαινόταν εκεί…
Ωραία ταινία όντως!Άξιζε τα λεφτά που δώσαμε!
ναι αυτη επαιζε και ειναι θεα!!!
στην πραγματικότητα είναι η μετριότητα η ίδια αλλά όταν την βλέπω στις ταινίες θέλω να την παντρευτώ:roll:
και εκει που λες οτι το 3 ηταν κακο,εδω μας αποτελειωσε…απο τις πιο βαρετες ταινιες που εχω δει…κανενα ιχνος χιουμορ-πλην του κλασσικου πορδη-ρεψιμο και εναλαξ-,σχεδον μηδενικη συμμετοχη το ολου καστ πλην σρεκ και τοσο αηδιαστικα μελο στο μεγαλυτερο μερος του…τεσπα,καμια σχεση με τα 2 πρωτα,κανει το 3ο ναι φαινετε καλο και το χειροτερο απο ολα,ολα οσα disneικα και μη κλισε του ειδους κτλ σατυριζαν τα 2 πρωτα,εδω το ακριβως αναποδο,τα ακολουθει πιστα…πλην του πρωτου 15λεπτου που ειχε γελιο,ολο το υπολοιπο γτπ καβαλα…τζαμπα και τα λεφτα στον ιμαξ
ενταξει απο ενα σημειο και μετα οι συνεχειες το παρακανουν. μονο αρπαχτες ειναι. το 1ο ηταν πολυ καλο, και εξισου καλο και το δευτερο.
απορω που πηγες σινεμα και το ειδες…