Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

Όντως για το dvd είναι αυτές οι ταινίες…γνώμη μου:)

Πηγα και εγω μετα απο καιρο σινεμα σημερα και ειδα το Prince Of Persia

Μου αρεσε παρα πολυ, πολυ καλη ταινια… Αρχικα ειναι πιστη στο κλιμα και το υφος του παιχνιδιου, εχει ενδιαφερον σεναριο και πολυ καλα εφε… Επισης οι ηθοποιοι ειναι καλοι στους ρολους τους και οι χορογραφιες πολυ εντυπωσιακες… Απο τις καλυτερες, αν οχι η καλυτερη μεταφορα video game στον κινηματογραφο…

8)ε,εδω στην Αγγλια βγαινουν μερικες καιρο πριν την Ελλαδα-πριν προλαβει κανας angel_death να με βρισει:p-
http://www.cinemanews.gr/v5/movies.php?n=7206

ενα μικρο review εδω για οποιον θελει:) και μια επιγραμματικη γνωμουλα για οποιον βαριεται το κατεβατο:μπορουσε και καλυτερα, σιγουρα ομως καλυτερο απο AvP και Predator 2…ευχαριστο μεν,αλλα…

έγινες άνθρωπος μακριά απο το φόρουμ

ωραίο κείμενο

Get him to the Greek. Γέλασε το χειλάκι μου, δεν μπορώ να πω. Ατάκες Π. Ντίντυ όλα τα λεφτά.

το είδα κι εγώ αυτό.μια απ’τα ίδια.επίσης lars ulrich.:stuck_out_tongue:
και στο τέλος τέλος μια ταινία με αναφορά στους mars volta δε μπορεί να είναι κακή διάολε!

Που παίζει αυτό;:):!:

Ειδα σημερα το Sorcerer’s Apprentice και μπορω να πω οτι ηταν πολυ καλη ταινιουλα!Γενικα ηταν ευχαριστη και ειχε αρκετη πλακα!!!Προσωπικα μου αρεσε :stuck_out_tongue:

meh το δα σήμερα αλλά δεν πολυγέλασα μέτριοτηταααα

σίγουρα σε όλα τα multiplex.

ντάξει, δεν είναι η σούπερ κωμωδία, αλλά σατιρίζει όμορφα τη μουσική βιομηχανία και έχει πολλές αναφορές στη ροκ κουλτούρα.σε κάποια φάση ο jonah hill φοράει μπλούζα band of horses.:smiley:
πάντως η σκηνή που μαστουρώνουν όλοι με το τζέφρι και μετά ξεκινά ο τσακωμός είναι επική…:stuck_out_tongue:

To The Sorcerer’s Apprentice. Ωραιο ηταν σε γενικες γραμμες. Ποτε δεν τρελαινομουν για τον Cage. Ακομα ενας ψιλομετριος ρολος του.
Μου αρεσε ο πρωταγωνιστης παντως. Ο κλασσικος φλωρακος που στο τελος χτυπαει την κοπελα. Σα να τον ξαναβλεπω στο She’s out of your league ηταν.

Γελασα με τη μεταμορφωση του απο το ρολο του Mickey στο “Φαντασια” (πολυ catchy το σημειο με τις σκουπες), σε υβριδιο Raiden/Ryu που εκτοξευει αστροπελεκια και Hadoken σε ομοβροντιες.

These are not the droids you are looking for…:lol3:. Σε αυτό το σημείο με άκουσε όλο το cinema από τα γέλια. Τους βγήκε τόσο φυσικά χαχαχαχ, είχα πεθάνει στα γέλιο…

Γενικά ναι ήταν ωραία ταινία. Είχε έξυπνες ατάκες, όντως πολύ cachy το σημείο αλά Φαντασία, ο Cage προσωπικά μου αρέσει απλά σαν ηθοποιός. Οι μάχες μου άρεσαν επίσης, όπως και ο τρόπος που προσέγγισαν τον μάγο. Ήταν Sorcerer, δλδ κάποιος που έχει έμφυτη την ικανότητα για μαγεία και δεν χρειάζεται συνέχεια ένα spellbook για να κάνει τα ξόρκια του. Γενικά πέρασα καλά, το ευχαριστήθηκα. Μακάρι να δούμε και δεύτερο.

Χθες, στο Ζέφυρο. Ακόμα καλύτερη από την πρώτη φορά.
Συστείνεται σε όσους αγαπούν τη δράση και την άφθονη αδρεναλίνη.

είχα δει πριν 2 βδομάδες το grown ups.Είχα να γελάσω έτσι πάρα πολύ καιρό.Το συνιστώ σε όποιον θέλει να παρακολουθήσει κάτι σε στυλ ελαφριάς κωμωδίας και έτσι οικογενειακού χαρακτήρα

Τό’δα κιεγώ…εδώ και πολύ καιρό ο Κέητζ, έχει πιάσει πάτο:):!:

το Shrek 4…ξεπερασε κατα πολυ τις προσδοκιες μου…καταπληκτικο…ανετα καλυτερο απτο 3ο.

και εγω το ειδα προχτες.πολυ ωραιο,αλλα μικρο σε διαρκεια:(.ακολουθει το expendables:D

άντε δείτε ρε κανα expendables και inception.:stuck_out_tongue:

Θα απέφευγα να πληρώσω για τους expendables…αν δεν το είχα ήδη κάνει…

Αυτή είναι η ταινία που είδα στο cinema,και τα 9 ευρουλάκια μου τα κάνω κηδεία

αμπαλος