:lol::lol:
δεν παιζει ο τζεφρι ρασ λεμε
[SPOILER][/SPOILER]
δεν παιζει ο τζεφρι ρασ λεμε
[SPOILER][/SPOILER]
με μπέρδεψες λίγο για το ποια ταινία είδες…:p:p:p
Τώρα που το ξαναδιαβάζω και εγώ δεν έχεις και άδικο…:lol::lol: Μεθυσμένος ήμουν??
Τέσπα το True Grit είδα…Απλά λέω ότι ο Τζεφ Μπριτζες έπαιξε γαμάτα(για τα δικά μου γούστα) που απορώ γτ δεν πηρε οσκαρ και περιμένω να δω το King’s speech(που δεν είδα) για να συγκρινω ερμηνείες Firth-Βridges…
εδιτ:
Tώρα συνειδητοποιώ ότι στο προηγούμενο μ ποστ έγραψα Τζεφρι Ρας…#-o#-o
:roll:
Είδα κι εγώ χτές την Τελετή…
Καλό ήτανε,οχι κάτι το εξαιρετικό,ούτε όμως και μέτριο…
Μια χαρά περνάει η ώρα!!
Τώρα…κατα πόσο είναι αληθινή ιστορία…νομίζω οτι έχει να κάνει με το τι πιστεύει ο καθένας μας γι’ αυτά τα θέματα…
Σαν ταινία λοιπόν μου άρεσε…
Όσοι λέτε οτι ο νεαρός ιερέας δεν έπεζε καλά,θα διαφωνήσω…μια χαρά ήταν στο ρόλο του,απλά όταν παίζεις δίπλα στον messi…είναι λογικό να φαίνεσαι μια ταχύτητα κάτω…
Ναι…δεν χρειάζεται νομίζω να αναφέρω πόσο Θεοθεος είναι ο Hopkins!!!
Είδα χτες αυτό. Καλύτερο από οτι περίμενα. Γενικά ο Sandler δεν μου αρέσει. Βλεπόταν ευχάριστα σε όλη την διάρκεια της αλλά δεν είχε ξεκαρδιστικά αστεία γενικά.
Η Ανιστον ξερει οτι θα πεθανει και δεν θα χει παιξει ουτε σε ενα εργο της προκοπης, ετσι;
Ον τοπικ: Ειδα το Blue Valentine, μ’αρεσε, δεν καταλαβαινω γιατι ολοι βρηκαν σπαστικια την Michelle Williams, εγω θεωρω οτι η κατασταση ηταν περα απο αληθινη(που περιγραφε) και οι χαρακτηρες επισης, relationships fall apart, μ’αρεσε αρκετα γενικα. Επισης εξαιρετικος ο Ryan Gosling.
Παραδόξως έχει κάνει κανα 2 ενδιαφέρουσες ταινίες που ίσως και να θυμόμαστε.
Η μια είναι αυτή http://www.imdb.com/title/tt1082853/ ρομαντική κομεντί κωμωδία μπορεί να λέει στην περιγραφή αλλά δεν έχει και τόσο μεγάλη σχέση με τις συνηθισμένες κωμωδίες που πρωταγωνιστεί.
Θα έχει πάντως να θυμάται την συμμετοχή της στο κορυφαίο Iron Giant έστω και μονο φωνητικά.
Μόλις γύρισα απο το Black Swan.
Ένα έχω να πω…Portman!!!Απίστευτη!!!
Σκηνοθέτης είναι ο Canet. Όμορφο ταινιάκι ήταν. Είχε και πολλές στιγμές γέλιου, αλλά και πιο στενάχωρες. Θα μπορούσε να ήταν λίγο μικρότερο (2,5 ώρες), κόβοντας σκηνές που απλά δεν χρειαζόταν να υπάρχουν. Καλές εντυπώσεις πάντως
Πάω απόψε, εκτός απροόπτου για ‘‘Τελετή’’…για τον Χόπκινς ρε γαμώτο…αν πονέσω-βαρεθώ, θα το γράψω:):!:
ο μπριτζες δεν πηρε οσκαρ γιατι ειχε ηδη παρει την πρωιγουμενη χρονια με το αριστουργηματικο παιξιμο του στο κρειζυ χαρτ και γνωριζοντας τις κλικες των οσκαρ κανενας δεν παιρνει δυο συνεχωμενα οσκαρ (μονο ο τομ χανκς τα καταφερε νομιζω)…
Η Άνιστον έχει παίξει (αν και δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο) σε αυτήν την ΥΠΕΡΤΑΙΝΙΑΡΑ:
Την ξανά είδα πρόσφατα. ΕΠΟΣ!
βασικα δεν πηρε οσκαρ κυριως γιατι ο κολιν φερθ ηταν ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΚΑ καλυτερος σε εναν συγκλονιστικα πιο ΔΥΣΚΟΛΟ ρολο… καλος ο μπριτζες μα πολυ κλασσικο και στη γκαμα του αυτο που εκανε. στη γκαμα της ηταν και της πορτμαν για να λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους (αλλα και αυτο ηταν πιο δυσκολο κατ εμε).
ναι ρε εγω το πα με βαση την φιλοσοφια των οσκαρ δεν εχω δει ακομα ουτε το τρου γκριτ ουτε το κινγκ σπιτς για να πω κατι πανω στις ταινιες
α οκ. παντως πραγματικα το οσκαρ πηγε καραδικαιωματικα στον φερθ. η ερμηνεια του ειναι μνημειο για το σινεμα και αν η ταινια εμβαθυνε λιγο παραπανω στον “ανθρωπο” και καταπιανοταν και με μερικα ακομη θεματα θα εμπαινε ανετα στο πανθεον. ανετα απο την αποψη οτι περα απο το σεναριο, σε ΟΛΑ τα αλλα ηταν αψογη. must see που λεμε…
Οντως πολυ ωραια ερμηνεια αλλα εμενα με κερδισε στο a single man.
Λοιπόν ούτε πόνεσα, ούτε βαρέθηκα…δεν λέω ότι είδα ένα αριστούργημα, και πιστεύω ότι η ταινία χάνει εκεί που πάει να το παίξει ρεαλιστική, όταν ταυτόχρονα έχει όλα τα κλισέ που πηγάζουν απ’τον ‘‘Εξορκιστή’’…’‘σώσε με, βοήθα με, Ο Θεός δεν ζει εδώ…’’
…ο συμπροταγωνιστής, δόκιμος παπάς, εμένα μ’αρεσε, όπως φυσικά και ο Χόπκινς.που ακόμα μια φορά είναι καταπληκτικό
…από κει και πέρα όντως δυο σκηνλες σε αφήνουν ξερό, και η υπόλοιπη ταινία μια ακόμα κόπια των ταινιών με εξορκιμούς
…δεν χαλάστηκα πάντως,ούτε κλαίω τα λευτά μου…προφανώς λόγω Χόπκινς
:):!:
Με κέρδισε από το πρώτο λεπτό. Ωραίο το θέμα με το οποίο καταπιάνεται. Ωραίος και ο τρόπος που κάνει τον παραλληλισμό των μικρών αγοριών με τον πατέρα του ενός. Μου άρεσε πολύ και η εικόνα και τα τοπία της Αφρικής. Τα αγοράκια παίζουν πολύ καλά. Πάντα είχα την απορία πως γίνεται όλοι αυτοί οι μικροί Σουηδοί, Δανοί κλπ να παίζουν τόσο καλά στις ταινίες και τα δικά μας μικρά να είναι τα περισσότερα αδιάφορα από θέμα ερμηνείας. Την προτείνω και για μένα άξιζε το όσκαρ.
Πήγα εχθές και είδα το Mια φορά και ενα μωρό.
Η ταινια απο σεναριο μπάζει…Δεν έχει αρχή μέση τέλος.Αλλα μπορώ να πω ότι ήταν απολαυστική λόγω Μπουλά,Φιλλιπίδη.
δεν το λεω προσβλητικα για σενα αλλα ειναι τουλαχιστον ασκοπο και ανουσιο να λεμε τετοιες φρασεις για ταινιες του ελληνικου κινηματογραφου. συναγωνιζομαστε το μπολιγουντ σε βλακεια. δεν ειναι καν δυνατο να εξεταζουμε το σεναριο σε τετοιες ταινιες.
δεν πανε σε σενα αυτα, ειναι ενα σχολιο για το ελληνικο σινεμα!