No offense taken…
Aπλά αν την είδες καταλαβαίνεις τι εννοώ
Κατα τα άλλα συμφωνώ σε όλα.
No offense taken…
Aπλά αν την είδες καταλαβαίνεις τι εννοώ
Κατα τα άλλα συμφωνώ σε όλα.
Νικολαϊδη έχεις δει…? (Γλυκιά Συμμορία, ο Χαμένος τα παίρνει όλα κλπ). Ίσως αναθεωρήσεις…
Εγώ πάντως είδα αυτό…2 φορές!!
http://www.imdb.com/title/tt1528312/
…από Νικολαίδη(r.i.p.), ‘‘Νυχτερινή Περίπολος’’…αριστούργημα:):!:
Δεν το έχω δει…ακόμα! Είναι στην Τριλογία, μαζί με την Ευρυδίκη και το zero years, έτσι??..
Ρε, μιας κ τον ανέφερες…από που βρίσκεις εσύ τις ταινίες του?.. Ούτε σε torrentάδικα μπορώ να τον βρω, ούτε καν σε παρακμιακά video club…:-k
δεν εχω δει και φυσικα πιστευω στις εξαιρεσεις που επιβεβαιωνουν τον κανονα…
Στο Φιλιπ στην αθήνα παίζει μια πολύ συμπαθητική ταινία για τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση και τη Μογγολία. Πραγματικά υπέροχη φωτογραφία και μουσική, συνθέτουν ένα σύγχρονο παραμύθι. Όποιος θέλει να δει την αθέατη πλευρά ενός άλλου κόσμου στο σταυροδρόμι μεταξύ Ρωσίας και Κίνας, ας κοπιάσει.
[COLOR=#000000][B]Περίληψη[/B][/COLOR]
Πόσο μακριά και πόσο κοντά βρίσκεται μια ευτυχισμένη ζωή… Μια ταινία για τις παραδόσεις, τη φύση και τις σκληρές συνθήκες του σύγχρονου κόσμου. Δώδεκα ετών o Μπαζαρμάι δεν μοιάζει με τ? άλλα αγόρια των Νομάδων της ηλικίας του. Ονειρεύεται ν? αφήσει τα πράσινα λιβάδια του χωριού του, κάπου στη Δυτική Μογγολία, και να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της πόλης: το Ουλάν Μπατόρ. Αλλά ο πατέρας του Μπαζαρμάι, έχει τις δικές του φιλοδοξίες.
[COLOR=#000000][B]Υπόθεση[/B][/COLOR]
Μια μέρα, ο νεαρός θα κάνει υπερήφανο τον πατέρα του ακολουθώντας τα δικά του χνάρια ως φημισμένου κυνηγού του αετού. Οταν ο αετός του πατέρα του πετάει μακριά, ο Μπαζαρμάι αποφασίζει να τον ακολουθήσει, μέσα από ένα περιπετειώδες ταξίδι, μέσα σε καταρρακτώδη ποτάμια και χιονισμένα βουνά που τον οδηγούν αναπόφευκτα στο Ουλάν Μπατόρ, την πόλη των ονείρων του…
[QUOTE=Reddish Nut;1114167]Δεν το έχω δει…ακόμα! Είναι στην Τριλογία, μαζί με την Ευρυδίκη και το zero years, έτσι??..
Ρε, μιας κ τον ανέφερες…από που βρίσκεις εσύ τις ταινίες του?.. Ούτε σε torrentάδικα μπορώ να τον βρω, ούτε καν σε παρακμιακά video club…:-k[/QUOTE
Πριν τρία χρόνια, σένα μαγαζί διπλά στο Μετρόπολις,το παλιό τετραόροφο στην Πανεπιστημίου, που πουλούσε dvd, τά’χε όλα
…έχω την εντύπωση, πως και τα Seven έχουν ταινίες του:):!:
Θα ξαμοληθώ να ψάξω…θενκς!! Τα Seven δεν τα πάω από άποψη νοοτροπίας - ποιος νομίζεις ότι είσαι να χρεώνεις 2,50 αυτό που άλλος το δίνει 1 - αλλά στην ανάγκη…
Deadmeat καιρός λοιπόν να δεις και ν ανοίξεις κι ένα threadάκι να μας πεις τη γνώμη σου!!
Δυστυχώς εδώ Σερρες οι κινηματογραφικές επιλογές είναι πάρα πολύ περιορισμένες. Είπα λοιπόν να πάω σε σκοτεινή αίθουσα μετά από αρκετό καιρό… τι είδα; Αυτό το πράγμα
[B]Battle Los Angeles[/B]
Λοιπόν δεν παίζει το σενάριο γράφτηκε κατα παραγγελία του πιο στρατοκαυλου αξιωματικού στο πεντάγωνο γιατί προφανώς ήθελαν μια ταινία να βάζουν στα στρατόπεδα στο Ιραν και στο Αυγανιστάν και όπου αλλού έχουν τα αμερικανακια στρατό για ανύψωση του ηθικού των στρατιωτών. Μιλάμε πεθύμησα την Μέρα Ανεξαρτησίας :!:
οφ τοπικ σορρι
dead ο κινηματογράφος ειναι οσο τραγικός τον θυμάμαι ή τον άλλαξαν καθόλου?
ίδιος και απαράλλαχτος :lol:
για πες για τον Ιρλανδέζικο Δρόμο. Θέλω να πάω να το δω.
το παίζει μόνο στο Φιλίπ x το κοίταζα σήμερα και δεν το έχει σε κανένα κινηματογράφο που να είναι κοντά μου Αν με πάει ο δρόμος προς τα εκεί θα το δω, γιατί είδα ότι έχει φοβερή φωτογραφία και ωραίο θεματάκι.
[QUOTE=deadmemories;1114905]για πες για τον Ιρλανδέζικο Δρόμο. Θέλω να πάω να το δω.
ΠΡΕΠΕΙ να πας να το δεις…! Είναι το καλύτερο που τσίμπησα από τα επικαιρα…κι εκτός αυτού, είναι Loach, που μολονότι γέρασε, δεν ξεκούτιανε όπως η υπόλοιπη γενιά του - still alive and empowered!!
Δε θα πετάξω σποιλερ…το resume μπορείς να το βρεις και στο imdb. Είναι δυνατό, πολύ δυνατό, αρκετά πολιτικοποιημένο και έντονα ειλικρινές…
κι αν σκέφτεσαι, ειλικρίνεια + πικρία = κυνισμός…άποψη μου είναι ότι μόνο οι πολύ έξυπνοι και ταυτόχρονα πολύ ιδεαλιστές έχουν την πολυτέλεια να είναι κυνικοί…
Αν έχεις παρακολουθήσει γενικά την πορεία του kennie, θα δεις - με τα παλαιότερά του και μοιάζει και δε μοιάζει…
αλλά τα υπόλοιπα, περιμένω να το δεις και να μ τα πεις εσύ!!!
Είχα πάει να το δω με μια φίλη…δέκα λεπτά αφότου έπεσαν οι τίτλοι τέλους, είχαμε μείνει και οι δύο μα**κες να κοιτάμε την οθόνη…και τελικά γυρίζει και μου λέει : guess who’s in love with loach??
κι είναι το πρώτο του που έβλεπε…
Όσο για το ‘‘φυσιολατρικό’’ που πόσταρες παραπάνω…θα πήγαινα να το τσεκάρω, αλλά φοβάμαι μήπως είναι του στυλ ‘‘οι φίλοι μας τα ζώα κι η μάνα μας η φύση, σνιφ’’ και σαλιώσω :p…δικαίως φοβάμαι?? :-s
Oύτε καν. Δεν είναι ντοκυμαντέρ, είναι σα σύγχρονο παραμύθι και αρκετά τρυφερή ταινία. Η φύση δεν είναι το κύριο θέμα, είναι συνέχεια σε δεύτερο πλάνο.
Τον ιρλανδέζικο δρόμο θέλω να τον δω κι εγώ, αγαπάμε λόουτς κι ας είναι τροτσκα.
Τέλεια! Θα το τσεκάρω τότε!! Αν κ το Φιλιπ μ πέφτει κάπως μακριά…
Γιατί ρε, εσύ τι είσαι? Σύριζα??
Btw, θεικό το nickname…
από καινούργιες είδα αυτό εδώ το λουκούμι, το οποίο το περίμενα πως και πως…
…και φυσικά δεν απογοήτευσε, καλογυρισμένη, περιβάλλοντα με γαμάτο φωτισμό,
αγνή βρώμικη βία, γρήγορη δράση, μέχρι και τα σωστά μηνύματα περνάει. αμέ!
ααααααααα βγηκε η ταινια του 2011! θυμαμαι την ειχα ψαξει μετα απο μασετε! εφυγα 8O
Εγώ πήγα εχθές και είδα το Limitless
Συμπαθητική ταινιούλα…Πέρασε ευχάριστα η ώρα.
Κάτι που παρατήρησα είναι ότι αν και κανονική σχετικά με τον χρόνο(περίπου 1μιση ώρα) ο τρόπος που ηταν γυρισμένη σε έκανε να νομίζεις οτι εξελίσεται πιο γρήγορα και συνεπώς όταν βγήκα απο το σινεμά νόμιζα ότι η ταινία ήταν τουλάχιστον 2ωρη
Κυριακή βράδυ βαρεμάρα οπότε γιατι να μη δουμε κατι χαλαρό που θα “ξεκουράζει τα ματια μας”…
καλο μωρε αν και πιο πολυ videogame έμοιαζε παρα ταινια…