Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

Η τελευταια ταινια χωριζετε σε 2 μερη.Αυτο ειναι το πρωτο που δεν λεει και παρα πολλα καθως ολοι η δραση ειναι στο επομενο το οποιο και αναμενουμε με ανυπομονησια :slight_smile:

Άσχετο αλλά η από πάνω πρέπει να είναι μια από τις πιο γελοίες κινηματογραφικές αφίσες που έχω δει στην ζωή μου.

Η γυναικα του ΚΕΝ χακαρε το ακαουντ του.

+1, ξεχωρίζει το photoshop + απαίσιο font + κάκιστο background, έλεος προχειρότητα για τέτοιου είδους ταινία…

Nταξ μπορει να μην ειναι το official. Βλεπω τρελο promotion γενικα.

ειδα το Immortals χθες σε 3d.πολυ ξυλο,μαρεσε

12 angry men

Πολύ καλό. Να το δείτε 8)

Το απο πανω ειναι απλα ενα επιτευγμα στην ιστορια του κινηματογραφου!!

Ισχύει. Επαθα πλάκα και αναρωτιόμουν γιατί τόσο καιρό δεν το είχα δει.

Κατερίνα, πού το παίζει;

κοίτα μάλλον θα έχει βάλει στο σπίτι της καμιά οθόνη κινηματογράφου. να το έχουμε στα υπόψιν δηλαδή:p

πέρα από τη πλάκα συνήθως θερινοί κινηματογράφοι προβάλουν παλιές ταινίες, εκτός αν έχει βρει κανέναν, οπότε να μας πληροφορήσει.

Το έπαιξε αυτή την Παρασκευή στον Κινηματογραφικό Τομέα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Γενικά μπορείς να τσεκάρεις [B]εδώ[/B] τις ταινίες που θα βάλουν όλη τη βδομάδα. Το ανανεώνουν συνέχεια και όλο και κάποια ταινία που θα θες να δεις θα βρεις. Είναι και όμορφος ο χώρος των προβολών. Να το τιμήσεις. Α και έχει και free είσοδο :wink: Και δεν χρειάζεται να είναι κάποιος φοιτητής για να πάει στις προβολές. Είναι ελεύθερες για όλους.

edit: τώρα είδα το ποστ του Αντζελ. Δεν ήξερα και εγώ που να το βάλω. Δεν το είδα σπίτι μου, δεν το είδα και σε “κανονικό” σινεμά. Αλλά ήταν μαζική προβολή και είπα να το βάλω σε αυτό το thread. Να το κατεβάσεις και να το δεις άμεσα.

Θενξ!
Το 12 Angry Men το χω δει φυσικά και είναι από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών. Απλά θα θελα να το δω και σε σινεμά, γι’ αυτό ρώτησα.

έχει δει κανείς το remake? (αν και δεν υπάρχει λόγος)

Το ‘’[B]12[/B]’’ του [B]Nikita Mikhalkov[/B]?
Oxι,αλλα δεν υπαρχει λογος,αν και λενε οτι ειναι καλο!!!
H μηπως λες το ‘’[B]12 Angry Men[/B]’’(1997) του [B]William Friedkin[/B]?

του 97

:lol::lol::lol:

Είδα χθες δύο ταινίες του ανεξάρτητου ελληνικού κινηματογράφου, οι οποίες προβάλλονται μαζί στους κινηματογράφους (με κοινό εισιτήριο) τον καιρό αυτό. Ο “Ξεναγός” του Ζαχαρία Μαυροειδή και το “Tungsten” του Γιώργου Γεωργόπουλου.

Και στις δύο πρωταγωνιστεί η σύγχρονη Αθήνα και οι άνθρωποι της, από δύο εντελώς διαφορετικές (αλλά συμπληρωματικές) οπτικές γωνίες, πολύχρωμη η πρώτη, ασπρόμαυρη (τόσο σε εικαστικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο) η δεύτερη.

Δε θα πω λεπτομέρειες για πλοκή, σενάριο κλπ, σε γενικές γραμμές πιστεύω πως τα θετικά των ταινιών ήταν πολύ περισσότερα από τα αρνητικά τους, και γενικά, όντας και πλήρως ανεξάρτητες παραγωγές, πιστεύω πως αξίζει να πάει να τις δει κανείς.

http://www.tungsten.gr/

είδα το μια επικίνδυνη μέθοδος του κρόνεμπεργκ. ασχολείται με γιουνγκ φρόυντ και τσι να ούμε. ενώ λοιπόν είχε ένα κόνσεπτ που μπορούσε να παίξει πολύ , διάλεξε το σουβλί την κυρά νάιτλι και με ξενέρωσε. από τις χειρότερες ερμηνείες που χω δει. μέτρια ταινία δυστυχώς.

Έλα και ήθελα να τη δώ…
Γιουνγκ και φρόιντ ήταν οκ οι ρόλοι;