Γενικά ως τώρα πολύ κακές κριτικές για την ταινία και ειδικά για την ερμηνεία της Ναιτλι. Κρίμα και ανυπομονούσα.
εμένα η κίρα ναιτλι που θύμισε “σελήνη αγαπάει αλέξη” φάση:p
γιουνγκ και φρουντ οκ ηταν οι ερμηνείες (φασμπέντερ και άραγκορν) αλλά θα ήθελα να παίξει πιο πολύ με το δίπολο αυτό. βέβαια αν είχε διαλέξει καλύτερη ηθοποιό για την ρωσίδα ασθενή του γιουνγκ θα ανέβαινε επίπεδα η ταινία και θα ισορροπούσε πολύ καλύτερα.
η περασμένη βδομάδα ήταν βδομάδα ταινιών-πατάτες
πατάτα Νο1
οφείλω βέβαια να παραδεχτώ ότι είχε στιγμές γέλιου…
πατάτα Νο2
και πάλι οφείλω να αναγνωρίσω το ‘‘υποκριτικό’’(κοιλιακοί φέτες λέμε…:roll::roll:) ταλέντο του πρωταγωνιστή…:p:p
Hardly, για την ερμηνεια της Knightley εχω διαβασει ειτε αποθεωτικες κριτικες ειτε κραξιμο, αλλα για την ταινια αρκετα καλα σχολια γενικα. Τωρα αμα ο αλλος δεν γουσταρει στυλ Κρονενμπεργκ γενικα, δεν του φταιει η ταινια. Εμπιστευομαι κουτσογιαννοπουλο που χει 4 στερακια και θα πω περισσοτερα αφου το δω δις γουηκ.
κατα γενικη ομολογια παντως, η ταινια εφαγε παντοφλα επειδη ακριβως ΔΕΝ ειναι Κρονεμπεργκ-του οποιου δηλωνω κα γω μεγας φαν ε
στην αρχη ηταν λιγο βαρετη
Σωστός ο Zouglas. Προσυπογράφω και υπενθυμίζω μπας και σώσω το 6ευρω από κανέναν
ΥΓ. Το 50/50 να πάτε να δείτε. Πολύ καλό
τρομακτικα καλος
μετα ανεβασε στροφες?
Δες το indian runner και θα πάρεις την απάντηση στο ερώτημα σου.
[http://www.imdb.com/title/tt0102116/](The Indian Runner)
[COLOR=“White”]Jjdjf
[/COLOR]
Είδα το"Δέρμα που κατοικώ" του Almodovar.
Δεν περίμενα κάτι παραπάνω ή λιγότερο.Αρρώστια γενικά πάντως,η Anaya είναι απ τις πιο όμορφες παρουσίες που έχω δει ποτέ μου στην μεγάλη οθόνη,ο Μπαντέρας αρκετά καλός και όλα αυτά συνοδεύει ένα αρκετά ενδιαφέρον soundtrack.
ε ναι μωρέ. Γιατί αν μου άρεσε ο Κρόνενμπεργκ, τότε θα πίστευα πως η Κίρα έδωσε εκπληκτική ερμηνεία, το σενάριο είχε βάθος και δε θα έβρισκα κάμποσες αμερικανιές :lol: #-o :lol:
Πολυ πιθανον :lol:#-o:lol:
Moneyball. Οκ, η μετάφραση είχε ένα θέμα, αλλά υπέροχη ταινία.
νταξ, ξεροντας τι πας να δεις, ηταν καλυτερο απο τα 2 προηγουμενα και -αναμενομενα- καμια σχεση με την πρωτη πολυ καλη ταινια του Ντε Παλμα
Παντως διασκεδαστικοτατο ποπ κορν, καλογυρισμενη και με γρηγορο ρυθμο δραση, εντυπωσιακες σκηνες και ευτυχως με πιο κωμικη διαθεση-γτ προφανως καταλαβαν οτι δεν μπορουν να πασαρουν τετοιες απιθανοτητες διχως και ενα πιο χαλαρο μουντ-…στα συν και το καστ της ομαδας-πεγκ,ρεηνερ,μαυρο μ@@νι-, καλες ερμηνειες, ξεφυγε το θεμα απο το να δειχνουν απλα τον Κρουζ να γαμαει και να δερνει και μπηκε και η ομαδα στο παιχνιδι καθως ολοι πηραν τον χρονο τους…με αυτα τα δεδομενα, ανετα θα εβλεπα και 5ο…
Top gun 2 πρώτα.
:’) :’)
MAVERICKKK!!!
Καιρό έχω να ποστάρω εδώ, οπότε πάρτε ένα που παίζεται τώρα…
Έξυπνη ιδέα αυτή με τον χρόνο και προφητική, Τζάστιν Τίμπερλεϊκ σε ρόλο κατσαπλιά στο γκέττο που προσπαθεί να επιζήσει και κλέβει το πλούσιο γκομενάκι, το ταινιάκι θύμισε το πρόσφατο Adjustment Bureau μα και λίγο Equilibrium (χωρίς φυσικά το ξύλο του τελευταίου) και είναι το κλασικό κυνηγητό το οποίο έχουμε ξαναδεί παλιότερα και στο Natural Born Killers με μία πιο εναλλακτική προσέγγιση. Προσωπικά θα το έκανα με ακόμα πιο futuristic στοιχεία. Μου άρεσε!
καλη ταινια
πολυ καλος ο Μπεζος και ενας συμφορουμιτης μας
ρε συ σκοτωσες τον σκυλο?