XAXAXAXAXAXAXAXAXA
Το έκανα για να μπορείς να τη δεις και χωρίς τα γυαλιά της πρεσβυοποίας
εμένα μου τη δείχνει resized και δεν χτυπάει στα έπιπλα του σπιτιού. Αλλά για να μην λέτε θα βάλω μια πιο μικρή φωτογραφία. Δείτε όμως και την ταινία. Μην κάνετε μόνο σχόλια για το μέγεθος (της εικόνας εε, μην έχουμε παρεξηγήσεις)
το γαμαω-και-δερνω κοριτσι με τα τατουαζ
Πες μου οτι σου αρεσε και εσενα περισσοτερο απο το Σουηδικο γιατι μεχρι τωρα πρεπει να ειμαι ο μονος που το πιστευω αυτο!!!
…και σε βλεπω να παραμενεις!
αν σου πω οτι πρωτη φορα ακουω οτι υπαρχει και σουηδικη βερσιον ? ειδα την κλασικη που προβαλλεται τωρα, αγγλικους διαλογους, ελληνικους υποτιτλους…
γαμησε η ταινια, αρκετες σκληρες σκηνες, απορω πως και δεν εχει καμια απαγορευση 18+ κλπ…
Ψαξου να δεις και το Σουηδικο και μετα πες μου την γνωμη σου
Το ειδα και εγω σημερα… Απορω γιατι σας χαλασε τοσο πολυ σε σχεση με το σουηδικο. Περα απο το γεγονος οτι ειναι remake και την αρχικη επιφυλακτικοτητα που ισως να ειχατε για αυτο τον λογο. Η ταινια κραταει την ουσια και την ατμοσφαιρα του πρωτοτυπου και παραλληλα ειναι πιο πληρες και ολοκληρωμενο δημιουργημα.
Κατα την γνωμη μου ο Fincher μετα απο δυο το λιγοτερο αδιαφορες δουλειες επεστρεψε με μεγαλη ταινια.
Είδα και γω το κορίτσι με τα τατού! Ντάξει γάμησε η ταινία πραγματικά! Καιρό είχα να δω ταινία που να μου αρέσει τόσο και να είμαι στην τσίτα συνέχεια!!!
Ετσι. Αρχιζουμε και γινομαστε αρκετοι οι fans του Αμερικανικου :yahoo::yahoo::yahoo:
Και εγώ εχθές τίμησα το Κορίτσι με τα ταττουαζ.
Επειδή έχω δει και το σουηδικό μπορώ να πω οτι ο Craig στον ίδιο ρόλο είναι πολύ καλύτερος από τον Nyquist σε αντίθεση με την Mara που δεν με εξέπληξε τόσο οσο η Rapace στο ρόλο της Λισμπετ.
SHERLOCK HOLMES 2 είδα και παρόλο που δεν έχω δει το πρώτο, ενθουσιάστηκα κατι που σίγουρα δεν περίμενα. Καλή δουλειά και στη σκηνοθεσία και από το cast. Μπήκα με όχι και τόσο καλή διάθεση στην αίθουσα και βγήκα πολύ πιο χαλαρός. Απολαυστικό.
Aιρον Λέηντυ.
Νταξει, για την Στριπ το ξέρουμε πως είναι μία από τις τοπ-5 καλύτερες αμερικανίδες ηθοποιούς όλων των εποχών, και πως ο ρόλος της θάτσερ ήταν κομμένος και ραμμένος στα μέτρα της. Σίγουρα δίνει άλλη μια από τις πολύ καλές ερμηνείες της.
Όμως η ταινία δεν παλέύεται. Όχι μόνο επειδή είναι μια προσπάθεια αγιοποίησης του τέρατος Μάργκαρετ Θάτσερ από τον ιμπεριαλισμό σε εποχές παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, αλλά γιατί είναι πολύ επιφανειακή και πολιτικά ανερμάτιστη. Δεν έκανε ό,τι έκανε επειδή ήταν υπερβολικά φιλόδοξη ή γιατί ήθελε το καλό της μεσαίας τάξης και των μικρών επιχειρήσεων, όπως λέει η ταινία, αλλά γιατί δούλεψε όπως έπρεπε για τα μονοπώλια της βρετανίας, που επί των ημερών της έκαναν πάρτυ. Συντρίβοντας την εργατική τάξη και δημιουργώντας μία κόλαση γιαυτήν.
Έχει δύο πολύ καλές σκηνές πάντως.
[SPOILER]Όταν δίνει την εντολή να βυθιστεί το General Belgrano με βλέμμα στο κενό και απάθεια στο ζενιθ, αρχίζοντας τον πόλεμο στα Φοκλαντ[/SPOILER]
[SPOILER]Όταν δίνει τον περίφημο λόγο για τα μέτρα λιτότητας στο κοινοβούλιο, η ατάκα “η χώρα είναι άρρωστη, ο ασθενής χρειάζεται φάρμακο” ή κάτι τέτοιο, έκανα το συσχετισμό με την ομιλία στρος καν στη βουλή και ένιωσα μια άπειρη παγωμάρα στην αίθουσα. Τα ίδια ψέμματα, 30 χρόνια μετά.[/SPOILER]
για τους ιδιους λογους δν πηγα να το δω στο σινεμα και γω =/
Ε καταλαβαίνεις, το σχέδιο ήταν για το Μάρθα, Μάρσυ, Μέη, Μαρλίν στο Δαναό (έχω ακούσει τα καλύτερα) αλλά επειδή ήταν στη μικρή αίθουσα έπαιξε σολντ-άουτ, οπότε έπαιξε η λύση “Φέσι το Σαββατόβραδο”.
:lol: :lol:
Το οποίο είναι μία από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει τελευταία, αποκάλυψη (και έρωτας) η πιτσιρίκα.
Έτσι φτιάξε μας, θα το δώ σίγουρα μες στη βδομάδα.
ωιμε, μεχρι να το φερουν στο Ηρακλειο -αν δλδ-, θα υποστω και γω μαλλον κανα δυο “Φέσια το Σαββατόβραδο”…