Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

ΣΟΚ και ΔΕΟΣ. Προς το παρόν δεν έχω να πω τίποτα άλλο, γιατί θα την ξαναδώ σίγουρα.

Αυτό, την Πέμπτη:

Το action κομμάτι πολύ καλό, πολύ χορταστικό θα έλεγα. Όποιος είναι φαν της σειράς θα απογοητευτεί μάλλον με το στόρυ που τραβιέται απ τα μαλλιά λίγο εδώ, αλλά ποιος νοιαζεται στην τελική τόσο πολύ? Μηδέν πλοκή λοιπόν οπότε ξέρεις από την αρχή τι πας να δεις (τι άλλο; την Kate μες στα κολλητά). Εγώ έμεινα ευχαριστημένος.

χθες ειδα το

καλη ηταν 7/10

απορω πως γινεται να χει βγει αυτη απο την ιδια κοιλια με τις αλλες 2 αχωνευτες αταλαντες κοντοστουπες

Ανία βαρεμάρα σήμερα πήγα είδα αυτό και δεν το μετάνιωσα, καλύτερο από ότι το περίμενα παίζει να είναι και η πιο απολαυστική ταινία της σειράς. Προσωπικά το story μου φάνηκε μια χαρά και ευπρόσδεκτη αλλαγή από τους ala twilight έρωτες των προηγουμένων. Στο action δεν το συζητάμε τα έσπασε, μου άρεσε και το extra gore σε αρκετές σκηνές. Ωραία η αρχική σκηνή (μετά την μινι περίληψη των προηγουμένων ταινιών). 88 λεπτά braindead action μια χαρά. Μόνη απογοήτευση τα ελάχιστα που έδειξε η κάμερα (τι ελάχιστα δηλαδή τίποτα δεν είδαμε) όταν ο Kate ήταν γυμνή σε μια σκηνή [-X

το ξαναδειχνει στο σινεμα?
πολυ καλη ταινια ειναι

ωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ! Βλακεία μου, στο θρεντ για DVD/τηλεόραση ήθελα να το βάλω και μπήκε εδώ κατά λάθος…#-o

:lol::lol:
δεν πειραζει

Δεν ξέρω με τι από τα δυο μου ανέβηκε πιο πολύ το αίμα στο κεφάλι… :stuck_out_tongue:

πριν λιγο ειδα το [B]the descendants[/B]. με τον κλουνι. ποτε δεν με ξετρελανε αυτο το παλικαρι και ουτε τωρα. η ταινια ηταν αρκετα καλη παντως και σε αρκετα σημεια χτυπαει σε ευαισθητες χορδες.

ομορφη ταινια αλλα κανενα αριστουργημα κατ εμε. μια δυνατη ανθρωπινη ιστορια.

για οσους ειστε θριλερ-αδες και ανυπομονοι
ειδα οτι παιζεται το woman in black αυτο το πσκ σε καποια σινεμα

και απ οτι λενε στο rotten tomatoes πρεπει να ναι καλο8)

Φαινεται πολυ καλο και στανταρ θα το δω.
Ειδικα αφου ειδα την απιστευτη παρασταση στο Λονδινο ( η ταινια ειναι μεταφορα ) .

ναι πρεπει να ειναι καλο
περιμενα να βγει στις αιθουσες κα να παω να το δω με την κοπελα μου

ΓΙΑΤΙ μπαινετε στο κοπο να φερετε το Muppets στο Ηρακλειο και το φερνετε ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ ΜΟΝΟ,γιατι γαμω το σπιτι σας γαμω, ΓΙΑΤΙ??!!

Γιατί στην Ελλάδα υπάρχει η εξής ότιναναι λογική. Ότι αυτές οι ταινίες είναι “παιδικά” και αφορούν μόνο παιδιά. Να δεις για πότε είχε φύγει η αμεταγλώττιστη έκδοση του Toy Story 3 από τους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης…

:lol::lol::lol:

αυτό σκεφτόμουν χθες όταν έβλεπα την διαφήμιση στην tv.

το είδα και εγώ το The Descendants…

καλή ταινιούλα,όχι κάτι το ιδιαίτερο…
είχε πάντως το συναίσθημά της
πολύ καλός και ο Clooney στο ρόλο του(δεν πιστεύω πάντως ότι αξίζει το όσκαρ…)

ψιλο μουφα τλκ το woman in black
στο πρωτο μερος κοντεψα να κοιμηθω, στο δευτερο καπως καλυτερο αλλα και παλι στηριζοταν στα κλασικα τιναγματα ηχους και λοιπα αγαπημενα κλισε πλεον.
επισης σε πολλα σημεια μου φανηκε να πηδαει απο τη μια σκηνη στην αλλη χωρις να υπαρχει καποια συνδεση.
απο τον σκηνοθετη του eden lake περιμενα κατι καλυτερο

Πριν λιγο γυρισα απο το σινεμα.Δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα.Κατα την γνωμη μου τα προηγουμενα ηταν πολυ καλυτερα.