Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

Είδε κανείς το Edgar του Ιστγουντ; Ψήνομαι να πάω να το δω αύριο η μεθαύριο.

ωραίο ταινιάκι του Πολάνσκι! φοβεροί οι πρωταγωνιστές και οι τέσσερις τα σπάνε…λάτρεψα τις γκριμάτσες και τις αντιδράσεις του Christoph Waltz!

μολις ειδα το απο πανω ταινιακι! πολλα μηνυματα και φοβερες ερμηνειες! ειδικα ο Waltz και η Winslet μου αρεσαν παρα πολυ. και οι αλλοι 2 ηταν εξαιρετικοι φυσικα!

η ταινια ηταν ενας καταιγιστικος βομβαρδισμος διαλογων και μηνυματων. αν “κατελληγε” καπου ειδικα θα ηταν ακομα καλυτερα αν και νομιζω οτι σκοπιμα δεν εγινε αυτο…

αρκετα καλες ταινιες εχουν βγει τις τελευταιες μερες και ισως ακομα καλυτερες να ερχονται (Hugo, Tinker Tailor Soldier Spy και Extremely Loud & Incredibly Close. θελω πολυ να τα δω ολα αυτα.)

Απο το τρεηλερ που ειδα αυτα που εγραψες περιμενω παντως, θα το δω για το χαζι και μονο.

Ειδα τον Αδικο Κοσμο, αρκετα καλο, πιο “βαρυ” απο Ακαδημια Πλατωνος αλλα εξισου ωραιο. Ειδικα το δευτερο μισο που εδεσε και περισσοτερο. Ερμηνεια Καφετζοπουλου πολυ καλη, η σκηνη στο καφε μου εμεινε. :\

δεν τρελαθηκα πολυ για την ταινια
ολο το στορυ το τραβαγαν με καμερα οπως το
μεταφυσικη δραστηριοτητα.
στο τελος ειχε λιγη δραση

το ξέρω πως συμβαίνουν απείρως τραγικότερα πράγματα αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, αλλά αν δεν το πω, θα σκάσω!

το shame παίζεται ΜΟΝΟ σε έναν κινηματογράφο, στο opera odeon και το tinker taylor soldier spy παίζεται σε 4 αίθουσες! και από την άλλη, ΑΗΔΙΕΣ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ όπως το jack and jill και το one for the money παίζονται σε τουλάχιστον 18 και 11 αίθουσες αντίστοιχα…

+άπειρο

ενταξει αν παρουν οσκαρ θα το δειξουν!!

το tinker taylor soldier spy το εχει στα 3 αστερια μιας και σου ειναι κοντα :slight_smile:

όχι ακόμα…

ακριβώς! για ποιό άλλο λόγο ήρθε τώρα το tinker,tailor… ? για να έχουν να λένε στις διαφημίσεις για τα οσκαρ. τραγικό. ακόμα χειρότερα, το shame δεν έχει προταθεί για κάτι, αν παιχτεί σε καμιά παραπάνω αίθουσα θα είναι μόνο για τους πρωταγωνιστές.

απορώ ποιος δίνει το οκ σε αυτόν τον άνθρωπο(Adam Sandler) να παίζει,γράφει κ.τ.λ. σε ταινίες…

[B]War Horse[/B]

Παλιομοδίτικο πολεμικό δράμα. Σενάριο κλισέ όσο δεν πάει μεν αλλά ο Spielberg αυτή τη φορά είναι πιο συγκρατημένος σκηνοθετικά, δεν προσπαθεί να βγάλει στην επιφάνεια τον σοβαρό δημιουργό που νομίζει πως έχει μέσα του αλλά τον παραμυθά που ξέρει πως να διηγιέται και να κάνει μια απλή ιστορία όμορφη. Καταπληκτική η σκηνή που το άλογο παγιδεύετε μεταξύ των αντιπάλων χαρακωμάτων. Δεν είναι κανένα αριστούργημα αλλά σίγουρα αξίζει.

την ειδα και εγω αυτη την ταινια και αν δεν την κανανε τοοοοοοοοοσο χολιγουντιανη (τα πορτοκαλι τοπια, το φρικτο να μιλανε αγγλοι, γαλλοι, γερμανοι αγγλικα, το αλογο να παρελαυνει στα χαρακωματα κλπ) θα μιλουσαμε γ ταινιαρα. το στορυ παντως αγγιζε πολυ…

ε νταξ, αμα δεν ειχε τα παραπανω δεν θα ηταν και οσα περιγραφει ο Dead…στηριζω ακομα, αυτη τη ταινια αμα την εβλεπα αρχες 90ς θα την αγοραζα και σε κασετα μετα

πανε το Αττικο και το Αστυ :frowning:

Κι αφού έγινε το λήκινγκ το μεγάλο και σ’αυτό και το είδα σήμερα να ποστάρω κι εγώ την αποψούλα μου εδώ…

Μία ώρα και ένα τέταρτο με γεύση σουηδίλας, με τη γνωστή μας μάχη των βρυκολάκων εναντίων λυκανθρώπων, κάπου στο μέλλον αυτή τη φορά (εν αντιθέση με τη προηγούμενη που ήταν στο παρελθόν). Μου άρεσε και ήταν καλοφτιαγμένο, και δράση όπως πρέπει, μα και η ροή σαν να μη κάνει καθόλου κοιλιά, λές και βγάλαν τις περιττές σκηνές που θα βαριόμασταν και κρατήσαν επιλεκτικά όσες αρκούσαν για το νόημα στην ιστορία. Αυτό το κάνει να φαίνεται κάπως “γρήγορο” σαν να βιαστήκαν, αλλά κατά τ’άλλα θα μπορούσαν να γυρίσουν και τη συνέχεια μαζί με τον Μιχάλη τον Κορβίνο να φανεί ότι υπάρχει βάθος στο σενάριο. Που να περιμένεις τώρα άλλα 2 χρόνια να πάρεις τη δόση σου…

σινεμα μετα απο πολυυυ καιρο

γι αυτο

το οποιο μ αρεσε αρκετα.κατ αρχας ειναι της hammer(ε αυτο κατι λεει).ειναι καλογυρισμενο και παρα τα οποια κλισε(τα οποια ειναι αρκετα)σε καποια σημεια τρομαζεις κιολας:p
βεβαια αν το εβλεπα στη τβ και οχι μ ολα αυτα τα ντολμπυ γυρω δεν ξερω αν ελεγα τα ιδια.
τεσπα καλος και ο χαρι ποτερ,αν και το τελος λιγο με ξαφνιασε και με ψυχοπλακωσε.

Και εγω το ειδα last week. Καλη μεταφορα στην οθονη μιας παλιας ιστοριας / θεατρικου εργου. Ο Ραντκλιφ με εκανε να ξεχασω οτι ειναι ο Χαρυ, αν και καποια σημεια στην αρχη μου φανηκε νεος για το καστ. Γενικα ομως τα πηγε αρκετα καλα.
Ωραια σκηνικα, και πολυς κοσμος ουρλιαζε γτ ειναι κλασσικη “Make you jump” φιλμ.

Eννοειται οτι δε θα μου ξεφευγε παλι.
Μπορουμε να κανουμε μεγαλη συζητηση πανω στο 3Δ αλλα οπως και να το κανεις, θα ξαναδουμε τα Star Wars στη μεγαλη οθονη!
Το 3Δ ανυπαρκτο ( πιο πολυ 3d layering εγινε), αλλα ηταν ωραια που ξανα ειδα το pod racing και τον Darth Maul.

Δηλαδη μου λετε οτι ο Ραντκλιφ επαιξε καλα?Ηταν απιστευτα ΚΑΚΟΣ ως Χαρι Ποτερ.

Γελαω με την ηλιθια αφισα star wars παραπανω.