Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

Καμία αναφορά δεν είδα ούτε για το Hugo ενώ παίζεται και στους κινηματογράφους κανονικά και με το νόμο…

H τελευταία του Scorsese αλλά δεν είναι και τόσο αυτά που μας συνηθίζει. Για την ακρίβεια είναι και η πρώτη παιδική του ταινία νομίζω, και σε 3D. Αυτό θα περιμένε κανείς να μη τη κάνει και τόσο καλή, αλλά αντιθέτως είχε πολλή ζεστή ατμόσφαιρα, σχεδόν παραμυθένια θα την έλεγε κανείς, τόσο ώστε να θυμίζει λίγο και Burton με del Toro (αυτό κι άν ήταν ελαφρώς πιο παράξενη), με αποτέλεσμα να σε απορροφάει. Είναι και επιμορφωτική αφού βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα που παίξαν ρόλο στην εξέλιξη του κινηματογράφου. Αρνητικά δε βρήκα, καλογυρισμένες σκηνές, γεμάτη με ενδιαφέρον χαρακτήρες απ’τους οποίους εκτός του μικρού πρωταγωνιστή ξεχώριζε φυσικά του Méliès μα κι ο ηθοποιός που έκανε τον Borat σε ρόλο ανάπηρου αστυνομικού! Όμορφη ταινία για όλους. :slight_smile:

και εγω δεν το περιμενα να σου πω.αλλα ναι σταθηκε καλα.οχι οτι παει και για βραβειο βεβαια:p

Eιναι αστεια και οχι ηλιθια.

γτπ ειναι,μεταξυ μας

Επίσης αν θέλετε να πάτε 3D σώνει και καλά, να πάτε στο Hugo. Όχι άλλα λεφτά στον Λούκας πλίζ.

τόσο καλό είναι το Hugo σε 3d??? γενικά δεν είμαι φαν…

Το Hugo το φκιαξανε για την φουκαριαρα την μανα τους ε;
Δεν κουραστηκε πια το αστειο με τον Λουκας, απορω τοσα χρονια.

μα δεν ειναι αστειο, ειναι fact…πιο fact πεθαινεις βσκ

Ναι σε τέτοιο επίπεδο η τέχνη είναι και βιομηχανία, αλλά στην περίπτωση του Λούκας είναι μόνο βιομηχανία πλέον.

oυτε εγω ειμαι Fan αλλα το συγκεκριμενο αξιζει. Ο Σκορτσεζε το προσεξε πολυ.

τότε θα διαθέσω τα λεφτά μου…ελπίζω να μην τα κλαίω μετά…

Εγω δεν ειμαι τοσο ρομαντικη, αλλα οκ. Καλα ο Lupin κραζει αν θυμαμαι καλα και τα 3 πρικουελ οποτε η συζητηση σταματαει εκει. :roll: Κοντινιου.

o lupin εχει το ‘ελαφρυντικο’ οτι οριακα δεν προλαβε το return of the jedi στο σινεμα και ειναι οντως υπερβολικα ρομαντικος για να δεθει με videogames…

τι οριακα ρε?? σιγα μην σε πηαινανε με το μπιμπερο να δεις το light-saber! :lol:

ωραια ταινια
περιμενα λιγοτερα

Κι εγώ το 'δα το αποπάνω. Στην αρχή ψιλο- βαρέθηκα μέχρι να πέρει μπρος, αλλά τελικά είχε κάμποσες ωραίες τρομαχτικές σκηνές. Αλλά τίποτα το ιδιαίτερο γενικά.

…ξεκινάω για Βίλατζ στο Ρέντη, ή γιαυτό ή βλέπουμε:):!:

Μεγάλη ταινία το SHAME._

αψογη!!!

…καλή ταινία το ‘‘The Woman In Black’’…με πολυ καλό τον Ράντκλιφ…περίμενα να δω ένα τύπο Χάρυ Πότερ, αλλά μάλλον αυτός μπορεί να παίξει κιάλλα πράγματα, αρκετά καλά…που καλή φωτογραφία, σε μια σκοτεινή ταίνία, που το σενάριο δεν ήταν κάτι φοβερό, αλλά σε κρατούσε…σε πολλούς δεν άρεσε το τέλος, αλλά εγώ το βρήκα ότι πιο ταιριαστό και σωστό:):!:
edit…ο χαβαλές που έπεσε στην σχεδόν άδεια αίθουσα, από πιτσιρικαρία, μέκανε να το διασκεδάσω περρισότερο