Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

εχει μεγαλωσει και δεν μοιαζει με το παιδι του Χαρι Ποτερ
το τελος αυτο δεν το περιμενα καθολου

λοιπον τελευταια ειδα τα εξης 2:

[B]The Woman In Black[/B]: ειχε ενα μεγαλο θετικο και ενα μεγαλο μειον. το μειον ειναι οτι ειχε παρα μα παρα πολλα ΚΛΙΣΕ. σχεδον παντα ηξερες τι θα γινει απο την αρχη καθε πλανου. το θετικο ωστοσο ειναι οτι ειναι μια ταινια που ΤΡΟΜΑΖΕΣ πολυ. ειχα καιρο να δω ταινια με τοοοσες σκηνες τρομου (ξαφνισματα κλπ εννοω). σεναριακα -και επειδη εχω δει και το θεατρικο- μου φανηκε αρκετα μετρια. το τελος ομως μου αρεσε παρα πολυ!
[B]
Hugo[/B]: και αυτο αρκετα κινηματογραφικη ταινια οπως το αρτιστ. ενα γλυκουτσικο παραμυθακι που στη αρχη ειναι αρκετα βαρετο μα προς το τελος σε κερδιζει. τιποτα το ιδιαιτερο σεναριακα στα ματια μου-μια ευχαριστη ταινια μονο. απο αποψη γραφικων, κουστουμιων και σκηνοθεσιας κλπ ηταν ομως ΑΨΟΓΗ ταινια. τρομερη δουλεια σε αυτον τον τομεα. κριμα που δεν την ειδα σε 3d. ακομα φανταζομαι το ξεκινημα της ταινιας που χιονιζει πανω απο το σταθμο και σκεφτομαι ποσο γαματο θα ταν σε 3d.

Είδα το [B]Shame[/B] κι εγώ. Μου άρεσε πολύ. Σκηνοθετικά είναι άψογο και πολύ καλύτερο από το Hunger. Ο Fassbender πήρε όλη την ταινία πάνω του, πραγματικά. Λιτό (το hunger μου είχε φανεί λίγο επιτηδευμένο), επίκαιρο και άμεσο, μ’ αρέσει αυτό στις ταινίες πολύ.

ημουν με κατι φιλους μου που ολη την ωρα λυνονταν στα γελια. και εγω γελασα αλλα δεν πεθανα κιολας στα γελια. η σκηνη παντως εκει που βλεπουν τους πινακες ζωγραφικης ηταν για κατουρημα! :lol: γενικα, μια συμπαθητικη αμερικανια και ως εκει.

Moυ τη σπαει πολυ η Witherspoon, ειναι η επιτομη της αμερικανιας και μοιαζει με τον Τζο Νταλτον.

σε αυτο το εργο καλουτσικα επαιξε. εγω δεν καταλαβαινω γιατι την βαζουν να παιζει την γκομεναρα τη στιγμη που υπαρχουν πολυ καλυτερες.

κι δεν ξερω αν ισχυει ακομα αλλα ειχαν πει οτι ειναι η πιο ακριβοπληρωμενη
ηθοποιος στη Αμερικη.

παιζει να το εχω ακουσει και εγω αυτο. τραγικο…

Μόλις γύρισα από το σινεμά.

[B]
Tinker Taylor Soldier Spy[/B]

Ωραία παλιομοδίτικη κατασκοπευτική ταινία, δαιδαλώδες σενάριο δεν σου επιτρέπει να αφαιρεθείς ούτε για ένα λεπτό, βγάζεις άκρη πάντως τι παίζει στο τέλος εύκολα η δύσκολα. Η έλλειψη δράσης που μάλλον απογοήτευσε αρκετούς αντισταθμίζεται από την τρομερή σκηνοθεσία που δημιουργεί απίστευτη ένταση, ο σκηνοθέτης του Let the right one in (του original) εκμεταλλεύεται κάθε ήχο, κάθε κίνηση των άψογα τοποθετημένων στο χώρο ηθοποιών με αποτέλεσμα μια απίστευτα υποβλητική ατμόσφαιρα που είναι όλη η ταινία ουσιαστικά. Το μόνο κακό που χαλάει σημαντικά το τελικό αποτέλεσμα είναι η αποσπασματικότητα της αφού υλικό 3ωρης ταινίας μαζεύτηκε σε 2 ώρες και αυτό φαίνεται. Πολύς καλός ο Oldman αν και χωρίς να θέλω να μειώσω στο παραμικρό την ερμηνεία του το μεγαλύτερο credit για τις γενικά πολύ καλές ερμηνείες στην ταινία παίρνει ο σκηνοθέτης με την άψογη διαχείριση που έχει κάνει.

για οσους ενδιαφερονται σημερα ξεκιναει το καθιερωμενο SFF rated athens φεστιβαλ επιστημονικης φαντασιας.
το προγραμμα υπαρχει εδω

προσωπικα θα παω σιγουρα τη Δευτερα, που εχει το die farbe που ειναι μεταφορα του διηγηματος “The Colour Out of Space” του θεου Λαβκραφτ και το Metropolis του Λανγκ

οσοι πιστοι προσελθετε, 5 ευρω ειναι το ημερησιο φοιτητικο εισητηριο

Metropolis του Lang με DJ set, interesting.

Πέρσυ μοιράζανε και “αψέντι” :stuck_out_tongue: Είχαν παίξει πάλι ταινία βασισμένη σε Λάβκραφτ, το [I]Whisperer in darkness[/I]. Χαμηλού προϋπολογισμού και έφερνε σε noir. Τέλος πάντων. Περιμένουμε και το screaming in athens στο gagarin.

Μεγαλη ταινια.

Είχα πάρα πολύ καιρό να δω 2 ταινίες στο καπάκι σινεμά. Έτσι και αλλιώς τα τελευταία 10+ χρόνια η πόλη μια αίθουσα έχει με μια ταινία την εβδομάδα. Αυτήν πάντως έφερε 2 μαζί. Τα όσκαρ μπορεί να μην τα θεωρεί κανείς σήμερα κάτι το σπουδαίο αλλά αυτά ήταν που έφεραν έστω και λίγο καθυστερημένα το [B]the artist[/B] και εδώ. Πιο ταιριαστή αίθουσα δεν μπορούσε να υπάρχει βασικά αφού είμαι σχεδόν σίγουρος πως το Κρόνιο (ο κινηματογράφος των Σερρών) υπάρχει από την εποχή του βωβού. Την είχα δει την ταινία φυσικά κατεβασμένη αλλά δεν μπορούσα να χάσω την ευκαιρία να την δω σε σκοτεινή αίθουσα 8) Άποψη υπάρχει στο thread της ταινίας που έχω ανοίξει.

Μισή ώρα μετά ξαναμπήκα μέσα και από μια ταινία εποχής '30 έκατσα να δω ταινία της… hammer. Μια χαρά ήταν το [B]The woman in black[/B] όλα τα κλισέ του είδους κάνουν κανονική παρέλαση φυσικά αλλά η πολύ καλή και σκοτεινή ατμόσφαιρα που κάνει την υπογραφή hammer να έχει νόημα, όπως και το ότι στην ταινία υπάρχουν 2-3 σκηνές που έκαναν τις τρίχες μου να σηκωθούν και να βγάζουν σπινθήρες καταφέρνει ίσως όχι να την ξεχωρίσει αλλά σίγουρα να με αποζημιώσει για την επιλογή.

φοβερη ταινια!!! 8)

…αυτό πιστεύω κιεγώ…πιστεύω στο σκ να την δω:):!:

Όποιος γουστάρει Ταρκόφσκι και Ντοστογεφσκι, να πάει να δει το “Έλενα” του Σβιάγκιντσεβ.

Δεν θα το ελεγα τοσο μεγαλη ταινια, αλλα σιγουρα αξιζε.
Δικαιως προταθηκε για χρυσησφαιρα ο Michael Fassbender εδω.
Πολυ καλη μουσικη και καμποσες σκηνες εσωτερικης παλης. :roll:

Σώπα ρε, νέα ταινία από Σβιάγκιντσεβ;;!

Ελπίζω να το δείξει κανά συνοικιακό στη Θεσσαλονίκη.