Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

Εκλεισα την τριλογια του “Blood and Cornetto” χθες με το πολυ αστειο Worlds End!
Simon Pegg+ Nick Frost στη νεα ταινια του Edward Wright, κλεινει ουσιαστικα την ατυπη τριλογια που ξεκινησε το Shaun of the Dead / Hot Fuzz.

Mια παρεα παιδικων φιλων, γυρναει στην μικρη πολη αποπου και καταγονται μετα απο χρονια, για να κανουν την υπερβαση: 12 pubs, 12 pints, 1 νυχτα !
Η παρεα κανει ενα reunion μετα απο πολλα χρονια με εναν Simon Pegg να δινει ρεσιταλ σαν το ρεμαλι της παρεας με Sisters of Mercy t-shirt, ενω οι υπολοιποι εχοντας μεγαλωσει πια προσπαθουν να catch up!
Must για τους φαν των υπολοιπων ταινιων αλλα και για οσους γουσταρουν British humour!

best ατακα:
[B]FUCK OFF BACK TO LEGO LAND YOU CUNTS!![/B]

ΤΙ, ΒΓΗΚΕ;! 8O

Δεν πρέπει να βγήκε Ελλάδα ακόμα, eviL που το είδες;

Ναι σορυ για τη ξενερα, UK το δα!
Σας στελνω μια avant premier γευση!

Tυχερέ evil! Το περιμένουμε πώς και πώς!

Και το Paul μην ξεχνάμε που δεν ανήκει στην τριλογία.
Η δεύτερη πιο αναμενόμενη ταινία μετά το Hobbit. :smiley:

(και η τρίτη έχει πάλι να κάνει με τέλος κόσμου ------> http://www.imdb.com/title/tt1245492/ )

Ναι αλλα το Paul δεν ειναι του Wright! Ειναι πιο πολυ Αμερικανικη προσπαθεια!
Τωρα βλεπω εχει παρει καλο meta; 76 .

[B]The Lone Ranger[/B]

Οι πειρατές της καραϊβικής στην άγρια δύση. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα εδώ. Εξωφρενικές σκηνές δράσης που η λέξη υπερβολή μοιάζει πολύ μικρή, χιούμορ και γενικά μια χαλαρότητα παρόμοια με αυτή των πειρατών. Ο Depp παίζει για μια ακόμα φορά τον ίδιο ρόλο με διαφορετικό κουστούμι αλλά το κάνει τόσο καλά που δύσκολα μπορείς να γκρινιάξεις. Anyway το όλο concept μπορεί να λειτούργησε στους πειρατές αλλά εδώ δεν λειτουργεί το ίδιο με αποτέλεσμα τα 150 λεπτά να περνάνε κάπως δύσκολα. Πάντως δεν μπορώ να πω, η στιγμή που ακούστηκε η χαρακτηριστική μουσική από την τηλεοπτική σειρά με έκανε να αισθανθώ λιγάκι σαν πιτσιρικάς. Δεν το λες και λίγο.

εγω ειδα το wolverine. πολυ καλυτερο του originins και του xmen 3. για μενα καλυτερο και του κακου κατα τη γνωμη μου iron man 3 (κυριως λογω mandarin).
ωραια ιστορια, ωραιες ασιατισες (8)) και φυσικα wolverin, που οι περισοτεροι τον γουσταρουν. επισης εχει μια παρα πολυ καλη post scene που κανουν την εμφανιση τους οι…

[SPOILER]Magneto[/SPOILER]
και

[SPOILER][SPOILER]Xavier[/SPOILER][/SPOILER]

βαζοντας ετσι τις βασεις για την συνεχεια…

Τι μαλάκες που ναι! Σε όποιον αρέσει το εξτρημ χυδαίο χιούμορ των Αμερικάνων να σπεύσει.
Το περίμενα καλύτερο είναι η αλήθεια αλλά πέρασα μια χαρά, είναι απίστευτα χαλαρωτικό.
Κακά τα ψέματα, ο Σεθ Ρογκεν και ειδικά ο ΜακΜπραιντ που έχουν αυθεντική στόφα κωμικού δίνουν άλλη ώθηση στην ταινία.

ΧΘΕΣ βράδυ

Μετριότατο, κακογραμμένο, με πρόχειρη σκηνοθεσία και τεχνική δουλειά. Willis και Hall αν και προσπαθούν δεν καταφέρνουν να το διασώσουν.
Υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο. Γενικά χαμένη ευκαιρία.

[B]the Great Gatsby[/B]

Αν και έχει ήδη διαρρεύσει είπα να πάω στο θερινό που μας το έφερε κάπως καθυστερημένα.

Ωραία ταινία, ίδιες θεματικές για τον Μπαζ Λουρμαν, όσοι έχετε δει τις προηγούμενες ταινίες του ξέρετε τ θα δείτε και εδώ. Θεαματικά χορευτικά, λάμψη και καταραμένοι έρωτες. Η βιρτουόζικη κομικ σκηνοθεσία κλέβει την παράσταση και πάλι. Όχι τόσο καλή όσο τα Moulin Rouge και Romeo & juliet (αν και αυτό δεν είναι musical) αλλά σαφώς καλύτερο από το άνευρο Australia.

Λίγο αργά έμαθε πως από τις 1η Αυγούστου στο μικρό θερινό θεατράκι της πόλης έπαιζαν παλιές ταινίες ελληνικές και ξένες για 2 βδομάδες. Πήγα σήμερα χωρίς να ξέρω καν τι παίζει και παρότι πέρασα μια μικρή τρομάρα ακούγοντας μερικούς να μιλάνε για Βουγιουκλάκη τελικά είδα…

[B]Ποτέ την Κυριακή[/B]

Πρέπει να είναι η τρίτη φορά που την βλέπω. Πιστεύω πως είναι γνωστή στους περισσότερους. Από τις καλύτερες ελληνικές ταινία που έχουν βγει. Ο Αμερικανικός ορθολογισμός του Homer αναμετράται με το μεσογειακό ταμπεραμέντο της Ιλια βγάζοντας αρκετές σκηνές γέλιου. Φοβερή η Μελίνα Μερκούρη που όσο ασχημόφατσα και αν ήταν στις ταινίες της κατάφερνε να είναι απίστευτα γοητευτική με τον δικό της τρόπο.

[B][I][U][COLOR=“Red”]αντι-σινεμα ειμαστε[/COLOR][/U][/I][/B]

Το αποπάνω ομολογώ δεν το έπιασα.

Amici miei

Ιδανική ταινία για καλοκαίρι σε θερινό. 4 φίλοι (+ένας που θα αποκτήσουν στην πορεία) διασκεδάζουν οργανώνοντας επικές φάρσες και αδυνατούν να πάρουν οτιδήποτε σοβαρά στην ζωή τους. Εντάξει μια από τις πιο αστείες ταινίες που έχω δει ever, μιλάμε για δάκρυα. Είναι λίγο αποσπασματική και καμιά φορά σε μπερδεύει με τα πολλά πήγαινε έλα στο παρελθόν και το μέλλον που την κάνει να μοιάζει με σειρά μικρά σκετσάκια ώρες ώρες, αλλά who cares μιλάμε θα γονατίσετε. Ακόμα και οι πιο τραγικές καταστάσεις μετατρέπονται σε χρόνο μηδέν σε καλοστημένη φάρσα.

Ο αριστερά είναι ο Varg Vikernes.

Προχθές…

Την είδα με φίλο που είναι άσχετος με το σύμπαν του Τρεκ. Ντάξει μου λέει, δεν κατάλαβα τίποτα :p. Εμένα μου άρεσε πιο πολύ από την πρώτη του Reboot. Πλέον έχουμε εξοικειωθεί με τα νέα πρόσωπα και βλέπουμε ποια έχουν “κουμπώσει” καλά στους ρόλους τους. Για μένα Σποκ, Μακόυ και Σκοτ είναι οι κορυφαίοι από τους νέους (παλιούς) χαρακτήρες και ένα σκαλί ποιο κάτω ο Κερκ και η Ουχούρα. Ο τύπος που κάνει το Σούλου πολύ κρυόκωλος ρε παιδί μου και σεναριακά θάβεται. Καμία σχέση με το πνεύμα που έδινε ο Τακέι στο ρόλο. Ο Τσέκοβ επίσης δε μου αρέσει. Στο επόμενο περιμένουμε να δούμε nurse Τσάπελ και yeoman Ραντ.
Καλή η ιδέα επαναφοράς του Καν αλλά δεν κουμπώνει σεναριακά ούτε με το “Space Seed” από το TOS ούτε και με την ταινία “Wrath of Khan”. Επίσης μου άρεσε ΠΟΛΥ το κλείσιμο του ματιού προς τους trekkies με την σκηνή Κερκ - Σποκ που είναι … ανάποδα παιγμένη σκηνή από το Wrath of Khan (όποιος κατάλαβε κατάλαβε).

[B]Elysium[/B]
απο αυτο ειχα αρκετες προσδοκίες(λογου Blomkamp) αλλα με απογοήτευε…
Σεναριακα πολυ ρηχό/κλασικο και αναμενόμενα ολα!!
Σαν αισθητική μου άρεσε αρκετά παντως… + ο Sharlto Copley 2 στις 2 ταινιες που τον εχω δει(District 9 ) ειναι τρομερός, οι υπόλοιποι απαρατήρητοι!!

Wolverine

Το είδα σε 3D δυστυχώς αφού ο μοναδικός κινηματογράφος της πόλης δεν έδινε επιλογή για κανονική προβολή. Anyway καλό ήταν θα αρέσει στους φανς πιστεύω αλλά δεν μου φάνηκε και τόσο καλύτερο από το προηγούμενο. Γενικά και οι 2 ταινίες στα ίδια επίπεδα ήταν συμπαθητικές τίποτα το φοβερό περισσότερο σαν ένα μικρό συμπλήρωμα στα X-Men. Αναμένουμε το days of future past.