Νταξ’ … Ευχάριστη ταινιούλα αν μη τι άλλο… Έχει πολύ πλάκα αυτός ο Will Poulter που κάνει τον (φλώρο) υιο… :lol:
Πάει και σε κάποια σημεία να συγκινήσει κάπως, αλλά μάλλον επειδή είναι αστεία τα πρόσωπα (πραγματικά είναι ένας + ένας :lol: ) δεν το πετυχαίνει τόσο…
Τέσπα περνάει ευχάριστα η 1μιση ωρίτσα της ταινίας …
Όχι ότι δεν υπάρχουν καλύτερες κωμωδίες, έτσι?
Το Loner απλά ήταν το κερασάκι στην τούρτα σε ένα σεμιναριακού επιπέδου απλησίαστο σαουντρακ από το Ryan Amon. Η ταινία καλή, δεν έχω δει όμως District 9.
Κάτι παραπάνω από αποθεωτικές κριτικές σε όλο τον κόσμο, υψηλή βαθμολογία στο imdb και λες δεν μπορεί θα ναι τουλάχιστον αξιόλογο.
Τουναντίον…Δεν θέλω να μαι υπερβολικός αλλά δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά να φεύγω από την ταινία και να μην μου έχει μείνει απολύτως τίποτε (ίσως στο Seven Psychopaths…). Το πρώτο μισό είναι ενδιαφέρον. Από κει και πέρα είναι τόσο ανούσιο και βαρετό που ότι και να γίνονταν στο τέλος δεν θα με συγκινούσε.
Ισως γιατί στο δεύτερο μέρος άρχισαν τα στοιχεία που έχει δείξει με τόση μανία ο Γουντι στις τελευταίες του ταινίες. Ερωτες που γίνονται τόσο απλοί και άμεσοι στα όρια του σουρεάλ, και ματιά στην ματαιοδοξία του ανθρώπου μόνο μέσω πάντα ενός πολύ πλούσιου “ακαταμάχητου” άντρα. Πραγματικά το έχει αναγάγει σε φετίχ να παρουσιάζει τον λεφτά τυπά (Midnight in Paris, Vicky Christina, Match Point κλπ).
Αυτή που σώζεται πανηγυρικά είναι η υπέροχη Cate με την μοναδική κλάση σαν ηθοποιός και σαν γυναίκα που την διακατέχει. Ανετα θα μπορούσε να πάρει Α’ γυναικείου ρόλου.
Παίζει και ο Louis C.K.!
Πιθανόν να μαι απόλυτος και “να μην έχω δει πολλές ταινίες του Woody Allen” αλλά πέρα ότι και η παρέα μου έχει την ίδια άποψη, στο κοινό υπήρχε η αίσθηση της ξενέρας. Μην εμπιστεύεστε ποτέ γυναίκες να προτείνουν ταινία όταν πρόκειται για κινηματογράφο.
Αλλη μια φορά λέω ότι το Cassandra’s Dream είναι η καλύτερή του ταινία από τις τελευταίες.
άνοιξε ξανα ο κινηματογράφος βικτωρια στη λαρισα υπο νεα διεύθυνση .
καλή η ανακαίνιση αλλά οι βάσεις για τα καθίσματα είναι οι ίδιες οπότε πάλι οι ίδιες αποστάσεις ανάμεσα. γαμω.
κλασικές τιμές για εισιτήρια, +5 για ανέργους , + δωρεάν για αμεα απο οτι κατάλαβα! καλό αυτό.
ειδα το απο πανω. γάμησε στεγνά. περάσαν 2 ωρες σαν μια ανάσα. απορούσα πραγματικά που πήγαν αυτές οι 2 ώρες. ωραία η ιστορία/πλοκή και κάμποσα πράγματα ωραία δοσμένα ακόμη και όταν είναι αναμενόμενα.
ΠΟΛΥ καλή ερμηνεία απο Geoffrey Rush. η ολλανδεζα τα είπατε(:p), ο Sutherland πρωταγωνιστεί μια χαρά το …μαλλί του. Morricone δίνει πόνο με μουσική που είναι οτι πρέπει.
μια ένσταση που στην ουσία δεν υπάρχει . η δομή(απλή) και ολα καλά , αλλά το τέλος θα ταίριαζε περισσότερο σε ταινία του 80 και πριν. και ίσως τότε το μέγεθος της να ήταν τεράστιο. τώρα απλά θα μείνει σαν μια ΚΑΛΗ ταινία. αλλά δεν εχει καμία σημασία το πως θα περάσει η ταινία. πέρασα πολυ ωραία.
Χθες είδα πάντως αυτό που το περίμενα πως και πως μετά το εκπληκτικό district 9. Καλό γενικά δεν λέω αλλά δεν δικαίωσε τις πολύ υψηλές προσδοκίες μου. Ξεκινά πολύ ωραία βασικά με παρόμοιες θεματικές με το district και μια ενδιαφέρουσα οπτική στην Αμερική του μέλλοντος, χτίζει σταδιακά και χωρίς να βιάζεται την ιστορία αλλά… κάπου μετά την πρώτη ώρα αρχίζει και τρέχει να τα προλάβει όλα με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε μια ταινίας δράσης με τους κακούς να είναι οι απόλυτες καρικατούρες (ειδικά αυτός της Jodi Foster) και το slow motion στις σκηνές δράσης να πρωταγωνιστεί. Κρίμα γιατί το story ήταν γενικά πολύ ωραία και είχε σαφώς μεγαλύτερες προοπτικές. Αν πήγαινα με μικρότερες προσδοκίες ίσως και να είχα ενθουσιαστεί.
μαν συμφωνω απολυτα, πηγα σημερα να το δω εχοντας διαβασει τις αποθεωτικες κριτικες στο αθηνοραμα και τελικα αποδειχτηκε μια μουφα και μιση. Παιζει να ειναι η πιο μαλακια ταινια του Γουντι τα τελευταια χρονια περα απο την ερμηνεια της Μπλανσετ μιλαμε για το απολυτο τιποτα
Καλούτσικο μεταφυσικό θριλεράκι, έχει λικάρει καιρό online αλλά η μόνη καλή κόπια έχει ενσωματωμένους κινέζικους υπότιτλους. Όλα τα λεφτά θεούλης 2-3 σειρές πίσω μου που έβγαζε επιφωνήματα ανακούφισης μόλις τελείωνε η “τρομακτική” σκηνή.
Αφού για μια ακόμα χρονιά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σκάω από την ζήλια μου που όλοι οι Αθηναίοι έχουν τις νύχτες πρεμιέρας, εγώ χθες πήγα και είδα την μοναδική ταινία που παίζει στην πόλη
Κάποια στιγμή πρέπει να μαζέψει κάποιος όλες αυτές τις υπερ-πατριωτικές περιπέτειες δράσης του Hollywood και να κάνει ένα ντοκιμαντερ-ψυχογράφημα για τους Αμερικανούς θεατές.
Κάποτε ο εχθρός της αστερόεσσας ήταν οι Ρώσοι μετά ήρθαν οι τρομοκράτες από κάθε μεριά του πλανήτη (ανάλογα με ποιο μέρος του κόσμου βομβάρδιζαν εκείνη την περίοδο) τώρα ο εχθρός έρχεται εκ των έσω με παραστρατιωτικές οργανώσεις (θειλά ο τρελός ναζιστής με τατουάζ… το σύμβολο της αναρχίας, λύγισα ο άνθρωπος). Εδώ βλέπεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ ψάχνει την ειρήνη (η ειρωνεία είναι πως αυτή η ταινία βγαίνει σε μια περίοδο της επικείμενης επίθεσης στην Συρία) αλλά μερικοί έχουν απογοητευτεί από αυτές τις φιλικές προς την μέση ανατολή διαθέσεις του… leader of the free world (όπως χαρακτηρίζεται στην ταινία) και καταλαμβάνουν τον λευκό οίκο. Ένας υποψήφιος για την μυστική υπηρεσία με όνειρο να υπηρετεί τον πρόεδρο των ΗΠΑ, μαζί με την κόρη του που… φτιάχνεται με οτιδήποτε πατριωτικό και έχει για ίνδαλμα αλλά Justin Bieber τον πλανητάρχη θα σώσουν την ημέρα.
Οκ αν βάλεις τον εγκέφαλο στο swich-off η ταινία είναι ένας χείμαρρος δράσης, εκρήξεων κυνηγητών βρομόξυλου με μερικές αρκετά πετυχημένες χιουμοριστικές ατάκες για συμπλήρωμα. Κάπου μεταξύ του Air Force one και του Die Hard μόνο που εδώ δεν έχει ούτε Harrison Ford ούτε Bruce Willis. Πάντως μου έκανε εντύπωση το καστ στους δεύτερους ρόλους με μερικούς πολύ καλούς ηθοποιούς να έχουν αναλάβει πολύ άχαρους ρόλους.
Πολύ καλοφτιαγμένο έργο, αξίζει να το δείτε στο σινεμά. Ο ηθοποιός που παίζει τον Lauda πολύ καλός. Ωραίες σκηνές δράσης Formula1 και ωραία ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Well done!
Ήθελα να το δω λόγω θέματος, ε και με μικρό θεούλη Lauda (που αν δεν κάνω λάθος είναι ο τύπος που έπαιζε και στα Goodbye Lenin/Μέρες της Αφθονίας σας) ήρθε κι έδεσε.
Το προτείνω και σε μη φαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Άλλωστε και εγω δεν είμαι κάνας πορωμένος. Η ιστόρια και η αντιπαλοτήτα των δύο οδηγών είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Στο imdb εχει 8,4.
παιδες το Rush ειναι κορυφη. αν σας αρεσει η φορμουλα 1 τοτε σπευσατε κυριοι. αν οχι απλα σκεφτειετε πως ο ανταγωνισμος ωθει στα ορια δυο ανθρωπους-οδηγαρες, ο καθενας με τα δικα του χουγια και σκεψεις/αντιληψη για το αθλημα. Φυσικα ο Λαουντα ηταν η οδηγαρα (ο ηθοποιος παιζει εκπληκτικα), δεν τιθεται θεμα για εμενα, αλλα σου δειχνει κιολας ποσο κακος και δισπροσιτος ηταν σαν ανθρωπος. η ταινια δεν κανει κοιλια ουτε λεπτο, και δεν κουραζει καθολου.
υπερβολικος θα ειμαι, αλλα πιστευω θα ειναι μεσα στις υποψηφιες για οσκαρ καλυτερης ταινιας, εχει ολο το πακετο.
κατι που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι οι ηθοποιοι που διαλεξαν, ακομα και για τους δευτερους ρολους ειναι τοσο ιδιοι με τους πραγματικους.