Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

Ενδιαφέρον προσέγγιση.

Είδες κατάφερες τελικά να βρεις λίγο χιούμορ στο 3ο ποστ σου. Δεν ήταν δύσκολο ε; Άντε και με ρέγουλα και οι φραπέδες. Πάω να το διορθώσω τώρα μην μου πάθει και τίποτα,.

(ούτε η αδελφή μου που είναι φιλόλογος δεν έχει τρελαθεί έτσι για λάθος όταν διορθώνει διαγωνίσματα)

Εμένα όμως ο θείος μου οδηγάει εσκαφέα και σε διαλάει άμα θες να μάθεις,

Σου φέρνει και λαμπάδα το πάσχα αυτός ο θείος?

τεσπα ας σβήσει κάποιος τα τελευταία ποστ, βαρέθηκα ήδη και χαλάμε το thread για βλακείες.

Καλά το πάτε.

Διαλάει…memories of a life drifting further away…ααααααααχ

ειμαι ενθουσιασμενος με το νεο καπτεν αμερικα.

παιζει να ειναι σα συνολο η καλυτερη ταινια της μαρβελ για μενα προσωπικα (και για αρκετους ακομα οπως ακουγεται), τα ειχε ολα σε σωστες δοσεις. Σοβαρο, τσιτατο, με πολυ καλη δραση και ενα πορωτικο winter soldier. Γενικα γινεται πραγματικα καλη δουλεια με τον συγκεκριμενο υπερηρωα, καθως και το 1ο ηταν πολυ καλο. Σαν ταινιες δεν συγκρινονται με μετριοτητες τυπου θορ και (δυστυχως) ironμαν.

επεισης, επειδη ειμαι και λιγο φανμποης

[SPOILER]ενθουσιαστικα και γελασα με το cameo του Abed:D[/SPOILER]

ισως να μιλαει ο ενθουσιασμος μου καθως εχει 1 βδομαδα που τοδα, αλλα προς το παρον θεωρω οτι ειναι το dark knight της μαρβελ.

προχθές αυτό. παραδόξως μου άρεσε, φυσικά όχι όσο το κορεάτικο. μερικά σημεία ήταν πολύ άσχημα με σύγκριση το κανονικό και άλλαξαν κάπως το story αλλά εξίσου τραγική ιστορία. 7/10 ίσως.

χθες αυτό. μέχρι ένα σημείο ήταν πολύ καλό αλλά μετά χάλασε υπερβολικά πολύ για κάποιο λόγο. Τρομερή σκηνοθεσία όμως και not bad effects. ειδικά στην σκηνή που αφηγούνταν ο νώε την δημιουργία του κόσμου και την καταστροφή του απ’ τον άνθρωπο και έδειχνε το evolution και το brother against brother από caine-abel μέχρι ματ vs. πολίτη (!), ανατρίχιασα πραγματικά.

Τρομερό acting από emma watson.
overall όμως 6-6.5/10 γιατί από ένα σημείο και μετά δεν βλεπόταν.

την Τετάρτη είχαμε δίλημμα ανάμεσα στα 2 από πάνω, τελικά διαλέξαμε τον Νώε.

0/10, δε βλεπόταν αυτό το πράγμα ρε. Άντε 2/10 για την Watson και τη σκηνή που λέει για την εξέλιξη (λολ). Για τα εφέ δε σχολιάζω, ναι, σούπερ ουάου, αλλά σταρχίδια μας, σόρυ κιόλας. Το snowpiercer που είχε παιδικά εφέ σε σύγκριση με τούτα δω ήταν έπος, είχε να πει πράγματα, αυτό εδώ τι είχε να πει.

[SPOILER]Ότι το σχέδιο του Θεού ήταν να αφανιστεί τελείως η ανθρωπότητα αλλά στο τέλος του το χάλασε ο “I WILL NOT BE STOPPED” Νώε και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα[/SPOILER]

Ακολουθούν μίνι σπόιλερς για επικές σκηνές της ταινίας.

[SPOILER]Πρώτον, ο ΘΕΟΣ Χαμ που έψαχνε απεγνωσμένα γκομενάκι. Ο Νώε να του λέει ότι ο Κύριος θα φροντίσει για ό,τι χρειαστούν και αυτός να τον κοιτάει με βλέμμα “ναιχεστήκαμεΜΟΥΝΙΑΘΑΕΧΕΙ;”. Κλάμα πρώτον.

Ο βασιλιάς που μπήκε λαθρεπιβάτης και έφαγε το φίδι για να πάρει δύναμη. Κάνα 10λεπτο αργότερα και ενώ τα πράγματα εξελίσσονται όπως όπως, ακούγεται σχόλιο του διπλανού μου “μαλάκα ο άλλος θα έχει φάει το μισό καράβι μέχρι τώρα”. Κλάμα δεύτερον, δεν ξέρω πώς δε μας πέταξαν έξω.

Για τη μουσική τώρα, είδα το όνομα του Clint Mansell στα κρέντιτς και πραγματικά απογοητεύτηκα, η πρώτη φορά που είδα ταινία και δεν μου έκανε καθόλου εντύπωση η μουσική του.

Αν και αυτό δεν ισχύει ακριβώς. Είτε λόγω προβλήματος στην ταινία, είτε λόγω προβλήματος στην αίθουσα, σε κάποιες φάσεις η μουσική ήταν όπως παλιά σε βιντεοκασέτες που σαν να χαλούσε για δέκατα του δευτερολέπτου, σαν να ήταν ξεκούρδιστο το όργανο για λίγο, δεν ξέρω αν με καταλαβαίνει κανείς.

Ε αυτό το πράγμα γινόταν συνέχεια στα σκηνικά που έπαιζε μόνο μουσική από πίσω, η οποία δε βοηθούσε κιόλας για να μη φανεί το συγκεκριμένο πρόβλημα, και το αποτέλεσμα ήταν έπος, ευτυχώς ήταν κι αυτό και διασκεδάσαμε λίγο γιατί με τον Νώε και τα Γκορμίτι του δύσκολο
[/SPOILER]

tl;dr, ούτε κατεβασμένο.

[B]Transcendence [/B]

με Johny Depp, Rebecca Hall, Morgan Freeman.

Μέτριο. Βασικά την θεωρώ αρκετά “τραβηγμένη” ταινία…
Κάπου μπλέκει ρεαλιστικά πράγματα (που μπορεί όντως να συμβούν κάποτε) - με το sci-fi και εκεί πιστεύω το χάνει.

Επιστήμονας και η (επίσης επιστήμονας) γυναίκα του, δημιουργούν ένα υπερ-υπολογιστή (…), ο οποίος τείνει να “καταλάβει/υπερισχύσει” όλο τον κόσμο μέσω του διαδικτύου.

Μου άρεσε το τέλος. Αλλά γενικά όπως είπα κάπως υπερβολική…
Οι “hackers” να την δείτε.

amazing spiderman 2 χτες βραδυ. δεν τρελαθηκα κιολας, αλλα περναει η ωρα ευχαριστα. στα επιπεδα της πρωτης ειναι για εμενα και οτι περιμενα ειδα και γενικα και ειδικα (σχετικα με το comic). πολυ cgi, παρα πολυ.

το post credit scene ομως ηταν κατι αναπαντεχο :

mystique, havok (?) και toad σε σκηνη απο το x-men!!! με την mystique να λεει οτι εχει τη δικη της ομαδα τωρα (φανταζομαι εννοει brotherhood of evil mutants )

η πιο περίεργη wtf ταινία που έχω δει…εντελώς φεύγα. Σας προειδοποίησα.

Aνυπομονώ για το αποπάνω. Έτσι ψήσε μας skyward, και γω εντελώς “φεύγα” την περιμένω.

The Amazing Spiderman 2

Πριν λίγο το είδα και φοβάμαι πως θα φλυαρήσω αρκετά. Το βάζω σε spoiler όχι επειδή αποκαλύπτω κάτι σχετικά με την πλοκή της ταινίας αλλά επειδή όσοι δεν είναι φαν του ήρωα μάλλον θα βαρεθούν να διαβάσουν τις δικές μου φλυαρίες.

[SPOILER]Η πρώτη ταινία αυτού του reboot ήταν εντυπωσιακά αδιάφορη. Ακόμα και οι προσπάθειες για κάτι νέο με την ιστορία των γονιών του Πιτερ Παρκερ δεν έδωσαν κάτι παραπάνω. Ο Lizard ήταν αποτυχία σε όλα τα επίπεδα και ο Garfield έχανε την μάχη από τον Maguire για το ποιος είναι ο καλύτερος Parker/Spiderman. Το μόνο που μου είχε μείνει είναι κάποιες σκηνές δράσης και η Emma Stone ως Gwen Stacy.

Το “κακό” με τον Spiderman είναι ότι θυμάμαι καλύτερα από κάθε άλλον ήρωα που έχει περάσει από την μεγάλη οθόνη τα τελευταία χρόνια, τις ιστορίες από τα comic. Ήταν μακράν ο αγαπημένος μου άλλωστε για αυτό και οι απαιτήσεις για μια καλή μεταφορά ήταν τεράστιες κάθε φορά. Δεν με πείραζαν τόσο οι όποιος αλλαγές έκανε τόσο ο Raimi όσο και ο Webb, αλλά όπως και να το κάνουμε και οι 2 απέτυχαν σε μερικούς βασικούς χαρακτήρες.

Mary Jane, Osborne υιός και πατέρας όπως και Green Goblin δεν ήταν και ότι καλύτερο στην πρώτη ταινία του Raimi, ο Webb πάλι μόνο με την Gwen φαίνεται να έπεισε τους φαν.

Αυτό το sequel πήγα να το δω σχεδόν με το ζόρι, δεν περίμενα τίποτα καλό. Λίγο οι αγνώριστοι εχθροί, λίγο η πρώτη ταινία (που δεν έκατσα καν να την ξαναθυμηθώ πριν πάω σινεμά), λίγο και οι μέτριες κριτικές που πήρε. Oι προσδοκίες μου ήταν στο μηδέν.

Ε λοιπόν η ταινία Γ-Α-Μ-Η-ΣΕ. έτσι απλά. ΓΑΜΗΣΕ

Καταρχήν σε ότι αφορά Peter Parker/Spiderman και Gwen Stacy απλά αρίστευσε, 10 με τόνο. Ζωντάνεψαν οι χαρακτήρες που διάβαζα στα κομικ. Ο Garfield (που είναι καλός ηθοποιός) έχει μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου και η Emma Stone είναι η Gwen Stacy. Η χημεία μεταξύ τους είναι όλα τα λεφτά. Το καλύτερο love story που έχω δει σε super hero movie.

Αυτό είναι spoiler για την ταινία (και από τα κομικ βασικά) το ανοίγουν όσοι την έχουν δει μόνο

Η σκηνή θανάτου της Gwen ήταν απίστευτη, με μόνη διαφορά την τοποθεσία (στα κοκιμ είναι σε γέφυρα) ήταν ίδια. Δεν έχω λόγια

Οι σκηνές δράσης… τρομερά εντυπωσιακές και για πρώτη φορά το χιούμορ του Spidey εν δράση πέρασε τόσο γαμάτα στην οθόνη (οι ταινίες του Raimi έπασχαν σε αυτό). Υπήρχαν τουλάχιστον 2-3 σκηνές που γελούσα για κανένα 5λεπτο.

Τα άσχημα;;; Ε the bad guys. Όχι τόσο χάλια όσο τους περίμενα βέβαια. Ο Electro αν δράση ήταν μια χαρά, αλλά πολύ φλώρος ρε παιδί μου ως Max Dillon, ο δε Jamie Fox δεν έδωσε το κάτι παραπάνω στον ρόλο. Για Rhrino οκ εδώ ήταν λιγάκι fail με τον Giamati να έχει αναλάβει ίσως και τον πιο άχαρο ρόλο της καριέρας του (αν και η τελευταία σκηνή μου άρεσε). Το δεχόμαστε μόνο ως προετοιμασία για Sinister Six.

Green Goblin από την άλλη δεν ήταν καθόλου κακός. Εδώ μάλλον τα κατάφεραν καλύτερα από ότι ο Raimi. Αλλά δυστυχώς δεν τον είδαμε και τόσο αφού η ταινία έμεινε στον Electro. Dane DeHaan ήταν πολύ καλός αν και στα trailer δεν μου είχε αρέσει. Αν αυτός ήταν ο βασικός villain της ταινίας τα πράγματα θα άγγιζαν το τέλειο.

Όπως και να έχει τα άσχημα δεν χάλασαν σε καμιά περίπτωση την συνολική εντύπωση που μου έμεινε. Δεν περίμενα να το πω αλλά αυτή είναι η καλύτερη ταινία Spiderman που έχω δει (ναι ξεπερνάει την δεύτερη του Raimi) και πλέον ανυπομονώ για Sinister Six.

Οι αρνητικές κριτικές (ειδικά όταν η πρώτη ταινία αυτής της σειράς είχε πολύ θετική αντιμετώπιση) μου κάνουν τεράστια εντύπωση.

[/SPOILER]

Για έναν όχι και τόσο φαν του ήρωα το προτείνεις ή να δω το Captain America αύριο?

κουρτίνα 2

Ότι είπε ο crimson. Αν και προσωπικά το spiderman το ευχαριστήθηκα πιο πολύ, ο Captain σίγουρα θα αρέσει στους μη φαν των comic περισσότερο.

Δεν σκόπευα να δω την ταινία ούτε κατεβασμένη, αλλά το ποστ του Dead μου άλλαξε γνώμη, θαμπσαπ

Dead για την post credit σκηνή δεν ειπες τπτ.

Για after credtis scene (που δεν είδα βέβαια αφού πάλι μας έκοψαν τους τίτλους τέλους) ο λόγος της ύπαρξης της είναι λίγο μαλακία

Εδώ η εξήγηση που θα ξενερώσει αρκετούς (μην σαν παρασύρει ο τίτλος).

https://www.youtube.com/watch?v=iMcOcBifC00