Το [B]Ant-Man[/B] είδα χθες για χάρη της κυράς που είναι μεγάλη φαν του Πωλ Ραντ (σιγά τον ασχημάντρα). Ευχάριστα πέρασε η ώρα, δράση και χαβαλές σε σωστές δόσεις.
Παίζει και αυτό το πλάσμα…http://www.imdb.com/name/nm1431940/?ref_=tt_cl_t3
Που ειναι σα γρια στην ταινια…
η φαση ειναι michael pena ομως, θεουλης.
Ναι αλλά έχει φοβερό βλέμμα. 'Οντως ο τυπάς έχει πολύ γέλιο
Φτάσαμε στο σημείο οι γυναίκες να τραβάνε τους άντρες να δούνε κομικσοταινιες!
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Γι αυτό ταιριάξαμε
Sent from my bakatela pc using my hands
Είδα πριν λίγο και εγώ το [B]The Martian[/B]
Οκ πολύ καλό ήταν, πάνω κάτω ότι λέει και ο giasonas στην κριτική του. Κάπου μεταξύ του Apollo 13 και του Castaway. Σε όποιον άρεσαν αυτά τα 2 (εγώ τα λατρεύω) θα αρέσει πάρα πολύ και αυτό. Και εννοείται πως είναι καλύτερο από το Gravity (επειδή είδα κάτι συγκρίσεις ανα το internet).
Καλο το Martian, αλλα οχι οσο περιμενα μετα απο ο,τι ειχα διαβασει. Δεν νομιζω μετα απο καιρο να το θυμαμαι για κατι περα απο τον ομορφο κοκκινο πλανητη
Είδε κανείς Macbeth να πει γνώμη?
εγω.
αν δεν ηξερα την ιστορια εξαρχης, δε θα καταλαβαινα τιποτα
δεν επιασα ουτε διαλογο στην ταινια.
φοβερη εικονα, ωραια σκηνοθεσια, καλο καστ, αλλα δεν επιασα τιποτα.
Οκ κατάλαβα, μάλλον θα προσπερασω
Kαλό το Martian τλκ, ήταν φουλ απολαυστικό πακέτο για ένα δυομισάωρο fun στο σινεμά…Γενικά ότι θυμίζει απολλο 13, gravity κτλ το βαριέμαι, ότι θυμίζει cast away το απεχθάνομαι αλλά εδώ παραδόξως πέρασα καλά… λόγω σεναρίου βσκ, γκοντάρ έπαιξε σωστή μπάλα σε στουντιακό μπλοκμπάστερ, δε τον περίμενα (γκονταρ=cabin in the woods και Daredevil ε)
Σκοτ κλαιν, όσο σκέφτομαι τι παπαριές έχει ανακοινώσει ότι θα γυρίσει και θα είναι και παραγωγός, δε μπορώ να απολαύσω τελείως οτιδήποτε φέρνει το όνομά του…
δε νομίζω να θυμάμαι τίποτα από αυτό μέχρι την Πέμπτη, αλλά οκ, είχε πλάκα και περάσαμε καλά
Πρεμιερα του Lobster στην Αγγλια χθες.
Εξευρωπαισμενη μαυρη κωμωδια του Λανθιμου με class a casting που κρατα γερα τα ηνια του indie. Η σκοτεινη αποψη μιας φανταστικης συγχρονης κοινωνιας στην οποια ολοι πρεπει να ειναι σε ζευγαρι αλλιως εχουν λιγες μερες σε ενα ξενοδοχειο-resort να βρουν το αλλο τους μισο. Σε περιπτωση που αποτυχουν τους μεταμορφωνουν σε καποιο ζωο (της επιλογης τους).
Ακομα υπαρχουν κλασσικες σκηνες βιας οπως στις προηγουμενες ταινιες του αλλα ειναι λιγο πιο ευπεπτα φτιαγμενη για ευρυτερο κοινο. Ο Λανθιμος κερδιζει μια θεση στην “ελιτ” του μοντερνου παγκοσμιου indie κινηματογραφου και ειναι ακομα η αρχη… Προσωπικα μου αρεσε πολυ, περισσοτερο απο τις Αλπεις και τη Κινετα, ειναι αρκετα συμβολικη και παρουσιαζει μια πεσιμιστικη αποψη της κοινωνιας μας στην οποια η αγαπη προσπαθει να επιβιωσει. Καταπληκτικο σεναριο, που δεν το εχετε ξαναδει!
** +111 για το Where the wild roses grow.
To Crimson Peak του Del Toro. Πολύ μέτριο. Το ένα κλισέ μετά το άλλο. Αταίριαστα και ξενέρωτα cgi. Το σώνει η φωτογραφία και τα πολύ όμορφα σκηνικά, κοστούμια κτλ.
Ναι έ; Κρίμα, και φαινόταν ωραίο από το τρέιλερ
double feature χθες
[B]Pan[/B]
Το οποίο έχει φάει τρελό θάψιμο αλλά εμένα μου φάνηκε συμπαθέστατο. Αν και σαφώς απευθύνεται σε ένα πιο παιδικό κοινό (όπως πρέπει δηλαδή) έχει κάτι για τον καθένα. Βασικά αυτή η εκδοχή, που λειτουργεί ως prequel στην ιστορία, είναι κάτι μεταξύ Oliver Twist και Harry Potter. Ωραία σκηνικά, ωραία εφέ, υπάρχει εδώ μια προσπάθεια για το κάτι διαφορετικό αλλά γενικά δεν είναι και η ταινία που θα μείνει και στην μνήμη για πάντα. Λίγο καλύτερη από αυτήν του 2003 και ελαφρώς κατώτερη από το υποτιμημένο Hook. Εγώ πάντως δεν μετάνιωσα που πήγα να την δω.
[B]Black Mass[/B]
Γκαγκστερική ταινία που θέλει να κλέψει λίγη από την γοητεία των ταινιών του Scorsese και Coppola. Δεν φτάνει μεν σε αυτά τα επίπεδα σε καμιά περίπτωση αλλά δεν ντρέπεται να κοιτάξει τις ταινίες τους στα μάτια. Η πλοκή ακολουθεί τα αληθινά γεγονότα και απλά στηρίζεται στο φοβερό καστ να δώσει τις μεγάλες στιγμές. Ο Depp δίνει την καλύτερη του ερμηνεία εδώ και πολλά πολλά χρόνια, έχει κάτι από Goodfellas και τον Joe Pessi εδώ πέρα.
Ποιος υποτιμάει το Hook :!:
Ε όταν είχε βγει είχε φάει θάψιμο. Για να πω την αλήθεια και εγώ την πρώτη φορά που το είδα δεν ξετρελάθηκα σιγά σιγά το εκτίμησα. Δεν είναι και στις καλύτερες τους Spielberg βέβαια αλλά σήμερα μπορώ να πω ότι μου αρέσει αρκετά και το βλέπω άνετα οποιοδήποτε στιγμή.
Το Hook είναι όλη η παιδική μας ηλικία ρε.
(Καλά εντάξει όχι και όλη, μην το γαμήσουμε, αλλά there you go)