Τι αναρχία ειναυτη, γιατί είστε στο θρεντ του σινεμά και πονάνε τα μέσα μου
Επειδή όλοι μας έγραψαν ζμπουτσατς , στο HBO max βγήκε η ταινία και θυμήθηκα που σε άλλο θρεντ είχε γραφτεί ότι θα βγουν πολλές ταινίες της Warner στο HBO Max το 2021
Βγήκε και το Soul στο Disney+, να ξέρετε.
σόρυ
Το εκλεισα στα 20 δευτερολεπτα. Οχι επιτηδες ε. Απλα εκανα τοσο δυνατο cringe που τα δαχτυλα μου εκλεισαν το tab.
Θεωρητικα ο καινουριος τροπος να βλεπει κανεις σινεμα ειναι πλεον στο σπιτι του με πληρωμη εφαμιλλη του σινεμα αλλα χωρις το ποπ κορν, χωρις την γκομενα(γκομενο) και με πιτζαμες κι ενα ποτηρι κρασι στο χερι, αρα ειναι ον τοπικ
Πλακα πλακα θενκς, πρεπει να κατεβασω τα 4 πρωτα να τα δω, γουσταρω τρελα braindead blockbuster ταινιες, δεν το πολυσκεφτομαι. Το Terminator δεν ηταν καθολου κακο! Σιγουρα 10 φορες ανωτερο απο το προηγουμενο που ηταν μια μαλακια και μιση και σπανια το λεω αυτο για τετοιες ταινιες. Αλλα το Genisys το θεωρω το χειροτερο μπλοκμπαστερ του αιωνα ισως (εκτος αν μου θυμησετε κι αλλα σκουπιδια που εχω αποβαλλει απο τη μνημη μου)
Μολις κατεβηκε το WW84 παρεμπιπτοντως, θα κατσω να το δω τωρα στις 7 το πρωι μαζι με το πρωινο μου
Και λίγα λες. Μετά από 1,2 και Salvation, το Dark Fate είναι το μόνο που θα έπρεπε να λογίζεται στο franchise μιας και είναι κάτι παραπάνω από αξιοπρεπές.
Γιατι το 3 τι ειχε?
Το 3 μπορει να ηρθε μετα το 2 και αρα η συγκριση ηταν δυστυχως αναποφευκτη, αλλα ξεκαθαρα οσον αφορα το story και τα παραδοξα του time travel, ηταν το καλυτερο απο ΟΛΑ τα Terminators, αφου εδινε μια αρκετα γαματη θαρρω εξηγηση στα παραδοξα. Το 1 και το 2 αποδομουνται ευκολα δηλαδη οσον αφορα το time travel, το 3 τα σουλουπωνει.
Επισης εχει γαματη Κλερ Ντεηνς ως Κεητ Μπρουσταααα και Κρισταννα Λοκεν υπεργυναικαρα. Η μονη παραφωνια ο αδυναμος εντελως ηθοποιος για Τζον Κονορ. Επρεπε να βαλουν τον Εντι Φερλονγκ ξανα, αλλα νταξει αυτος ηταν φουλ καμμενος με ναρκωτικα και απλα εξαφανιστηκε. Η ταινια παντως συμπαγεστατη.
Αυτό το κόκκινο κολάν είχε στοιχειώσει πολλές παλαμ…ε, σκέψεις!!
Σαν σενάριο ναι, είχε τα φόντα να γίνει μία συμπαγής ταινία. Δυστυχώς όμως την βρίσκω πολύ κακογυρισμένη. Πολλή βιαστική βία. Και σκηνοθετικά είναι ελλιπέστατη.
Το Salvation από την άλλη ενώ το σενάριο και η syborg φάση κάπου μπάζει, έχει πετυχημένο Τζων Κόνορ αλλά έχει και αυτό όλο το Αποκαλυπτικό σκηνικό που διαμορφώνεται, που νομίζω υπερκαλύπτουν τις όποιες αδυναμίες.
To Salvation ειναι καταπληκτικη ταινια για μενα, και την βρισκω πολυ εξυπνη με το υβριδιο Terminator.
Οκ δεν συμφωνω για το Rise Of The Machines, δεν ειδα κατι περιεργο στην σκηνοθεσια.
Το Salvation όντως είναι καταπληκτική ταινία και παρεπιπτόντως την έχει απόψε ο Αντ1. Απλώς η φάση υβρίδιο εμένα με μπέρδεψε κάπως ειδικά στις αρχές.
Το salvation θα έπρεπε να είναι το terminator που κλείνει την τριλογία και να είχε σκηνοθετηθεί από τον Κάμερον ΤΟΤΕ… το πολύ 10 χρόνια μετά το 2. Είχε πολύ καλές ιδέες αλλά δεν ξέρω… κάπου χάθηκε η μπαλίτσα…
Το 3 το σιχαίνομαι… όχι γιατί δεν ήταν καλό στορι, αλλά γιατί σε ορισμένες στιγμές ήταν παρωδία… όχι παρωδία στο terminator όταν το 1 ήταν οριακά μίζερο θρίλερ φαντασίας (καταπληκτικό όπως και το 2)
Επίσης αντίθετα με πολλούς από εδώ μου άρεσε πολύ το genisys (ίσως γιατί μου άρεσε κάργα η πάσα που κάνανε στο 1)
Που ηταν παρωδια το 3 ρε παιδια? Εντελως στα χναρια του 1 και του 2 ακολουθησε.
λεπτομέρειες αλλά τα γυαλιά αστερίες, το talk to the hand, τα βυζιά που φουσκώνουν και μερικά ακόμα μου κάθισαν στο λαιμό… αλλά οκ σε άλλους μπορεί να τους άρεσαν αυτές οι πινελιές
Γελασα και στις 3 σκηνες πολυ, και αυτο με τα βυζια δεν ηταν καν χιουμορακι ηταν plot element ξερω γω
Αλλα και το 1 και το 2 ειχαν την ιδια καλτιλα, αυτο λεω. Δηλαδη στο 2 ειχε πει asta la vista baby ε.
Το Genisys παντως οσον αφορα το σεναριο και την πλοκη εχει πιο πολλες τρυπες απο ολα τα Terminator μαζι ε…
ισχύει αυτό… σουρωτήρι
Εμενα το γεγονος οτι το 3 σε στιγμες δεν επαιρνε τον εαυτο του τοσο σοβαρα μου αρεσε παντως. Κακη ταινια δεν το θεωρω με τιποτα, οκ οχι στα επιπεδα των 2 πρωτων αλλα μια χαρα διασκεδαστικο μπλοκμπαστερ.
Το Salvation εχει παρα πολλες σεναριακες τρυες γαμωτο, και με ξενερωσε ακομα περισσοτερο οταν ειχα διαβασει το πως ηταν το αρχικο σεναριο και ποσο αλλαξε για να επεκταθει ο ρολος του Bale, ταινιαρα θα βλεπαμε και το κανανε μια κλισεδια. Τωρα σαν εκτελεση (ηθοποιια, σκηνες δρασεις, σκηνοθεσια) ειναι μια χαρα εκτελεσμενη.
To Dark fate το είδα στο σινεμά και με πήρε ο ύπνος (μάλλον ήμουν κουρασμένος από το γυμναστήριο) οπότε δεν είχα σωστή άποψη. Το ξαναείδα στο νόβα τώρα τα χριστούγεννα και μου άρεσε, ήταν μια καλή περιπέτεια.
Το 3 δεν μου άρεσε καθόλου, ήταν κακώς εκτελεσμένο και σαν action και σαν humor.
Genisys σαν stand alone ταινία είναι καλό αλλά σαν στόρι το ξεπατώσαν.
Ειδα το WW84.
Εσβησα το μυαλο μου οπως κανω με καθε ταινια της Marvel και της DC, προσπερασα μερικες cringe σκηνες οπως αυτη στο Mall στην αρχη και περασα μια χαρα, χωρις να εκστασιαστω κιολας.
Παντως σε καποια σημεια της ταινιας συγκινηθηκα ομολογω, και η ταινια θελει να περασει ενα πολυ καλο νοημα γενικα, χωρις να γινεται κλισε σε αυτο το κομματι της (γιατι γινεται κλισε σε ενα σωρο αλλα προφανως)
Δεν καταλαβαινω το υπερβολικο κραξιμο. Υπαρχουν πολυ χειροτερες ταινιες και απο DC και απο Marvel.
συμφωνώ με QuintomScenario, να γραφτεί στα πρακτικά.
Τερμινέιτορς, τα 2 πρώτα. Όλα μετά ΔΕΝ. Το genesys μέχρι κάποια στιγμή πήγαινε να δουλέψει - μετά όμως… τα έκανε μούσκεμα και ήταν PG. Αλλά έναν σωστό Κόνορ και έναν κακό της προκοπής δεν μπορούν να βρούνε; ;Oλο κάτι χαρτογιακάδες τύπους βρίσκουν.
καλη terminator τριλογια υπαρχει, μετα το 2ο βλεπεις τη σειρα sarah connor chronicles που γαμαει με καλο sci-fi writing και σωστο, σκοτεινο terminator feeling, αλλα δυστυχως ο 2ο κυκλος τελειωνει με cliffhanger και η σειρα κοβεται. Πολυ υποτιμημενη σειρα γενικοτερα, απο αποψη πλοκης/γραφης/ατμοσφαιρας σβηνει για πλακα ολες τις υπολοιπες ταινιες, οχι οτι ειναι και δυσκολο βεβαια.
Για dark fate το μονο που εχω να πω ειναι απλως πραγματικα κριμα για την επιστροφη της hamilton, ηταν και ειναι θεα, αλλα για αλλη μια φορα δεν υπαρχει σεναριο και σκηνοθεσια της προκοπης και χαντακωσαν μια τεραστια επιστροφη. Ελπιζω τουλαχιστον να ειναι το τελικο καρφι στο φερετρο του franchise
Και είναι κρίμα επίσης να έχεις τον Αρνολντ να παίρνει στην πλάτη του ολόκληρη την ταινία σε κάθε δευτερόλεπτο που του αναλογεί και να μην φτάνει.