Λοιπόν είδα τελικά και το Crimes of Grindelwald.
Μπορώ να πω ότι τα λες πολύ καλά. Η ταινία μου θύμισε λίγο το Order Of The Phoenix, δηλαδή την μοναδική από τις 8 ταινίες Harry Potter που βαριέμαι να δω στον ρηπιτ, λόγω του πόσο ασύνδετη και μπερδεμένη ήταν.
Βέβαια το Fantastic Breasts 2 είχε πολλά θετικά , όπως :
-
Πρώτο και καλύτερο τον Τζόνι Ντεπ. Ερμηνειαρα. Όσο κι αν λατρεύω Mads Mikkelsen, μακάρι να μην είχε γίνει ποτέ η μαλακία με την Heard. Ο Μικελσεν ήταν γαματος villain, αλλά ο Τζόνι Ντεπ ήταν απλά ο Grindelwald.
-
Eddie Redmayne για μια ακόμα φορά εξαιρετικός, και όπως όλες οι περίπλοκες οικογενειακες σχέσεις στο σύμπαν του Harry Potter, είχαμε κι εδώ πολύ δράμα με τον αδερφό του και την Leta Lestrange, τον Kama Yusuf, τον Credence aka Aurelius Dumbledore και μερικούς ακόμα. Τολμώ να πω ότι το flashback με όσα έγιναν στα παιδικά χρόνια μερικών από αυτών ήταν από τις καλύτερες σκηνές της ταινίας.
-
Visual effects απλά 100 στα 100. Οι σκηνές με τα διάφορα fantastic beasts και στο μαγικό τσίρκο Παρίσι και στο Λονδίνο ήταν φοβερές.
-
Η ταινία μου άρεσε και πέρασα καλά παρόλο που είχα δει το 3 πρώτα, και άρα ήξερα όλα τα μυστικά της ταινίας, που φαντάζομαι θα ήταν η μισή μαγεία της.
-
Το τελευταίο μισάωρο της ταινίας με τον γαλάζιο πύρινο δράκο του Grindelwald και το λογυδριο του στην μάζωξη των μάγων ήταν απλά εξαιρετικό.
Μια τίμια προσθήκη στο franchise, που όμως είναι σίγουρα κατώτερη από το 1 και το 3. Γενικά αυτές οι ταινίες όπως φάνηκε από το 3 θέλουν περισσότερο Dumbledore , και ο Jude Law είναι εξαιρετικός στον ρόλο. Ίσως να δούμε και περισσότερη McGonagal? Αν είχαν προσέξει λίγο περισσότερο την ροή και είχαν εξηγήσει κάποιες εμφανίσεις χαρακτήρων και plot points λίγο πιο νωρίς, θα ήταν σίγουρα αρκετά καλύτερη ως ταινία. Πρόσημο θετικό βέβαια. Ένα μικρό μου κομμάτι θέλει να κάνει παιδιά μόνο και μόνο για να κάνει μαραθώνιο με όλες τις ταινίες Harry Potter και Fantastic Beasts κάποια στιγμή