Έλεγα να πάω από πέμπτη, ωστόσο άραγε θα το έχει, ξέρετε ή ό,τι γίνει αυτές τις μέρες?
Μέχρι Τετάρτη είναι το Fellowship, από Πέμπτη το Two Towers και λίγο αργότερα το Return. Ότι προλάβεις (αν υπάρχουν τίκετς δεν ξέρω).
Ίσως μια από τις πιο έντονες κινηματογραφικές εμπειρίες που έχω ζήσει… ανατριχιλες σε όλη της διάρκεια της ταινίας να έκανε σαν βόμβες. Λες και το έβλεπα πρώτη φορά και όχι χιλιοστή. Πόσο χαίρομαι που επιτέλους κατάφερα να το δω στην μεγάλη οθόνη… Εννοείται κλεισμένα εισιτήρια μια για τις 3 ταινίες από την πρώτη μέρα.
Ελα να μαζευομαστε
Και ποσο απολαυστικο να ακους να μιλανε elvish στις εξτρα σκηνες (οι οποιες σχεδον ολες ηταν φουλ πιστές στο βιβλιο).
Επόμενη εβδομάδα για Two Towers στο Mall δεν παίζει τίποτα;
Για 17 & 18 του μηνα έχει ακόμα εισιτηρια, οχι ομως στις καλες σειρες. Μπες και δες τι θα προλάβεις.
@Lupin ααα σ’αρεσει η Nausicaa; thx
Θενξ @martian και @Neniel, προφανώς δεν είχα πάρει χαμπάρι κ προχθές που το έμαθα ήμουν σε μια φάση ότι οκ χαλαρά, θα γίνει, χαχαχ
Είχε αγοράσει φίλη το πακέτο με τα extended dvd το 2006 νομίζω και το είχα δει μονοκοπανια σε μια ολόκληρη ημέρα σπίτι βέβαια.
Νομίζω με τα extended αυτό που σου μένει είναι ότι έρχεται πιο κοντά στα βιβλία ο Jackson και εκτίμησα αφάνταστα τόσο τη δουλειά του ακόμα και τη δυσκολία του μοντάζ που έγινε για το σινεμά.
Καλές προβολές. Αν μπορέσω θα δω τους δύο Πύργους.
Ολα ενταξει; Ή ειχαμε θεματα;
Πηγα κ εγω χθες βιλατζ,χαρουμενο 2001
Οταν συνειδητοποιείς οτι η βιομηχανία του χαλιγουντ ηταν πολυ πιο φαν το 01 σιγουρα χαρουμενο 2001
Ποσο σας ζηλευω που πατε στα lotr. Η πιο κοντινη προβολη εδω ειναι στα 120 χλμ. Καλη θεαση
Με ψησατε ρε αλητες κι εκλεισα εισιτηρια για τα επομενα δυο. Μετριοκακες θεσεις, ειχα περιορισμο στις μερες. Πρεπει να παρω ουροσυλλεκτη, να δω πώς θα αντεξω 4 ωρες χωρις διαλειμμα.
Μια χαρά χθες η φάση, μόνο κακό το άπειρο cringe από τους boomers, όταν βλέπαν κάθε καρέ που έγινε meme template όπως και κάθε ατάκα του Γκιμλι και γελούσαν.
Δεν το επιδίωξα ποτέ. Αυτά με βρήκαν. Ο αλγόριθμος.
Το Fellowship ήταν μία από τις πιο συγκινητικές εμπειρίες σε σινεμά (και γενικότερα βασικά). Δεν πίστευα ποτέ πως θα έχω την ευκαιρία να το δω στην μεγάλη οθόνη, για 3.5 ώρες είχα ανατριχίλες και δεν πίστευα στα μάτια μου. Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω για την ταινία βλέποντάς την τώρα με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο, είναι πως η σκηνοθεσία είναι σεμιναριακή και πως μου έκανε εντύπωση πόσες θεατρικές πινελιές υπάρχουν σε διάφορες σκηνές, με ξεκάθαρη, στοχευμένη, υποβλητική σκηνογραφία (το τέλος του Μπόρομιρ π.χ. που κλαίνε και τα καθίσματα). Επίσης, είναι αδιανόητο αυτό που έχει πετύχει ο Jackson με τις τοποθεσίες, τέτοιος πλούτος και ομορφιά λες και υπάρχουν όλα όσα βλέπεις (στα μονόπλανα του Isengard ένιωθα πως πετάω και μπαίνω μέσα στην γη). Αξέχαστο βράδυ.
Σταματώ εδώ την πολυλογία, αδημονώ για την Κυριακή του Πάσχα και τους Δύο Πύργους.