το Rush πολύ δυνατό.
Θεωρώ αυτονόητο και δεδομένο επίσης, που δεν το ανέφερα πριν, ότι αυτή η ταινία σε τηλεόραση (καλά pc δεν το συζητώ, με ανώμαλους δεν μιλάω κτλ) χάνει το 80% (και λίγο λέω) της δύναμής της… δηλαδή καλύτερα καθόλου, που λέει ο λόγος
Nα πω επίσης αυτό, για να είμαι δίκαιος - στην Τοσκάνη μια φορά (το αναφέρω έτσι casual, λες και το Παγκράτι - Τοσκάνη το έχω σαν το Παγκράτι - Ακρόπολη ) είχα δοκιμάσει πεπόνι με προσούτο (που είναι ένα από τα local things τους εκεί):
Δεν θα πω ότι γαμούσε -γιατί οκ, legit δεν μου αρέσει καθόλου το πεπόνι και αυτονόητα αν δεν σου αρέσει κάτι καθόλου, δεν σώζεται ποτέ πλήρως ότι και να βάλεις πάνω του- αλλά ήταν ενδιαφέρον, ήταν legit καλός συνδυασμός + πιθανολογώ πως, αν κάποιος δεν τρελαίνεται αλλά οκ τρώει και καμιά φέτα πεπόνι μια στις τόσες, να δοκιμάσει με προσούτο και δεν θα χάσει - αναβαθμίζεται πλήρως η γευστική εμπειρία!
19 νεα μηνυματα και απο αυτα τα 17 ειναι για πεπονια, καρπουζια και αγγουρια και τα υπολοιπα 2 bad takes για σινεμα, καλη φαση.
Οταν ημουν πιτσιρικι δε μου αρεσε το πεπονι.
Απο τα 20 μου και μετα εχω καταλαβει οτι δεν υπαρχει κακο φρουτο. Απλως υπαρχουν καλα φρουτα, και λιγοτερο καλα φρουτα. Δε θα προτιμησω ποτε πεπονι εναντι αλλων φρουτων, αλλα οταν υπαρχει θα το φαω και θα το ευχαριστηθω και θα πω “μα καλα πως γινεται να μη μου αρεσε?”.
Τιποτα βεβαια δεν κερδιζει μπανανες, αχλαδια και ροδακινα (!)
Εξαιρετικο το αγγουρακι, απο τα καλυτερα λαχανικα.
ΥΓ. Εχω γραψει καμια δεκαρια για απαντηση “that’s what she said” εντωμεταξυ