Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

έτρεξα να την δω στην πρώτη προβολή, Παρασκευή βράδυ , γιατι ημουν ΣΙ ΓΟΥ ΡΟΣ ότι θα βρεθουν εξυπνοι. Πηγαινα με χαρα φυλακή για αυτό. Τα πρώτα χρόνια του ιντερνετ (και τουτου δω του φορουμ) ειχαμε πεθανει στα σποιλερ γιατι καποιοι ηταν μεγαλοι αστειατορες και εκαναν συνεχεια κασκαρικες.

Ευτυχως μετα το ιντερνετ αλλαξε, και πηγε σε αγνο βοθρο, hate και βρισιδι, και αφησαμε πισω τις παλιες καλες εποχες των σποιλερ.

3 Likes

Ενας “φιλος” μου τοτε μου ειχε πει οτι “ο Bruce Willis ειναι νεκρος” χωρις να εχει δει καν την ταινια (δεν τον ενδιεφερε καν), επειδη ηξερε οτι θα πηγαινα στην ταινια και ηθελε απλα να μου το χαλασει γιατι ηταν πολυ αστειο στο μυαλο του. Απο εκεινο το σκηνικο και μετα σταματησαμε να ειμαστε και φιλοι. Ημασταν ξερω γω σε καποια φαση facebook επαφες, μεχρι εκει. Καποια στιγμη ανεβαζε και κατι μαλακιες στις οποιες ξεπλενε και υπερασπιζοταν τον ΦαεΕναΜαλακα, το φασιστικο καθαρματακι. Εκει επεσε και delete.

Εγω παντως υπερασπιζομαι το ελευθερο ιντερνετ με τον βοθρο και τα βρισιδια, γιατι καταλαβαινεις με τη μια ποιος εχει τροπους, ποιος δεν εχει τροπους, και εν τελει ποιος ειναι ρατσιστικο και φασιστικο σκουπιδαριο.

ΥΓ. Θεωρω την Εκτη Αισθηση φανταστικη ταινια ουτως ή αλλως, αλλα πιστευω πως αν την ειχα δει χωρις spoiler θα μου ειχε κανει και πιο τρομερη εντυπωση.

2 Likes

Ομοιοπαθούντας.
Ξαδελφάκι που μεγαλώσαμε μαζί τα καλοκαίρια και τα φοιτητικά του χρόνια τον φιλοξενούσα, ξηγήθηκε ανελέητο σπόηλερ. Δεν χαλάστηκα να πω την αλήθεια, αλλά ναι, θα είχε κάνει κι εμένα καλύτερη εντύπωση η ταινία.

Είμαστε ακόμα αγαπημένοι και την παπαριά του την ξεπλήρωσε ποικιλοτρόπως. Ίσως και περισσότερο απ όσο του αναλογούσε, χαχα.

2 Likes

Νομιζω ειναι λιγο πιο προσφατη η κουλτουρα του no-spoiler παντως. Θυμαμαι οταν βγηκε το 6ο βιβλιο Χαρυ Ποτερ τυπο σε μεγαλο ελληνικο φορουμ να ειναι με αβαταρ Dumbledore Dies in Page ταδε, there I saved you 15$ και να μην ασχολειται κανεις να τον βαλει να αλλαξει…

1 Like

Και μόλις χτες ξεκίνησα το 6ο χάρι πότερ :exclamation:

9 Likes

Accidental spoilers are the best :innocent:

3 Likes

Αν κρίνει κανείς από αυτά που γράφουν για άλλες χώρες στο imdb τέλος του μήνα ή αρχές του επόμενου.

1 Like

Κάτι είχα δει για 31/10 αλλά δε θυμάμαι πού…

1 Like

Να πω κι εγώ για το One Battle After Another… προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα από πού έχει δανειστεί, στην τελική όλοι δεν έχουν τις επιρροές τους? Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι η ταινία ήταν οδοστρωτήρας, ότι δεν σκέφτηκα τίποτε άλλο από τη στιγμή που έσβησαν τα φώτα και ξεκίνησε, ότι έζησα την αγωνία του δυστυχου “Ghetto” Pat, γέλασα (ανεπανάληπτο όλο αυτό με τον κώδικα και την ώρα) και είχα διάπλατα ανοιχτά τα μάτια στη σκηνή της καταδίωξης. Επίσης τι υπέροχο εκεί που η κόρη παραμένει κρυμμένη αλλά έτοιμη για όλα (?), "κοιτάμε " κι εμείς απο τη δική της οπτική γωνία περιμένοντας να δει ποιος είναι αυτός που οδηγεί το τρίτο αυτοκίνητο και περνάνε κάποια βασανιστικά λεπτά μέχρι να γίνει η αποκάλυψη. Αυτή η ταινία μπήκε στην καρδιά μου όπως και καποιες άλλες του Paul Thomas Anderson, έχει στοιχειώσει ευχάριστα το μυαλό μου απο χθες το απόγευμα που την είδα, είμαι σίγουρη ότι θα το στοιχειώνει για μέρες ακόμα και ξέρω ότι θα επιστρέψω στον κόσμο της αρκετές φορές.

5 Likes

https://www.news247.gr/ellada/agrios-kavgas-mesa-se-aithousa-kinimatografou-stou-renti-vinteo/?utm_source=Sport24&utm_medium=BestofNetwork_home&utm_campaign=24MediaWidget

1 Like

τυχαίο ταγκ @Lupin :rofl: :rofl:

8 Likes

Μια φορά θυμάμαι στα Ster στα Πατήσια/Άγιος Ελευθέριος/όπου ήταν anyway, νομίζω έχουν κλείσει πια, που με ενοχλούσε πολύ ο μπροστινός (δεν θυμάμαι καν την ταινία, πρέπει να ήταν κάπου 2005 ξέρωγω και σίγουρα ήταν κάποιο blockbuster)…
Οπότε του είπα 1-2 φορές να κάνει λίγο πιο σιγά, με έγραψε επιδεικτικά στη παπάρα του και συνέχισε να χαζοφωνάζει διαρκώς (ήταν από εκείνους που μιλάνε δυνατά, τάχα μου λένε “ατακάρες” και είναι τύπου “αστείοι”, για να γελάσει η αίθουσα κτλ).
Φτάνω λοιπόν (οκ don’t judge, 20-21 να ήμουν τότε) και εγώ στο αμήν μια φάση, η ταινία (που σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ αλλά δεν) ούτως ή άλλως ήταν μια μαλακία και μισή και είχα σταματήσει προ πολλού να παρακολουθώ και του τραβάω ένα κλωτσίδι στο κάθισμα (ήμουν πίσω και ελαφρώς από πάνω του) την στιγμή που κάτι έπινε/κοακολα, δε θυμάμαι, ήταν στοχευμένη η κλωτσιά πάντως για να τα κάνω όλα π@@τάνα…
Φεύγουν ότι κρατούσε στα χέρια του, ε και μετά τα κλασσικά “θα σε γ@μησω” - “θα μου κλάσεις” <σπρωξιά> - “γτχσ” <ξόφαλτση μπούφλα> “γτπς και γτπς @” <μπαίνει όλη η αίθουσα να μας χωρίσει> κτλ κτλ… ώσπου και άνοιξαν τα φώτα, διακόπηκε (προφανώς) η προβολή και μας πετάξαν όλους έξω (πρέπει να ήμουν σίγουρα με ξάδερφό μου, δεν θυμάμαι αν ήταν και ο @GRACCHUS_BABEUF μαζί μας)

Α, και κράτησαν ονόματα, τάχα μου μην μας ξαναβάλουν μέσα :sweat_smile:

edit. έστειλα σε ξάδερφό μου στο ενδιάμεσο αν θυμάται τι και πως :stuck_out_tongue: και πρέπει να ήταν Το Νησί του Michael Bay η ταινία :stuck_out_tongue:
Εν πάση περιπτώσει, καλύτερα το ξύλο

20 Likes

Δυστυχώς δεν ήμουνα :sweat_smile:

9 Likes

Ναι ήταν εκεί που είναι τα τζάμπο τώρα. Τα νιάτα μας είχαμε φάει κει μέσα ;p
Τόσα χρόνια σινεμάδες, ΠΟΤΕ δεν έχω πετύχει τέτοιο σκηνικό στο μεταξύ.
Δύο φορές σχετικά πρόσφατα με έχει κάνει ρεζίλι η ξαδέρφη μου (για τα δικά μου δεδομένα συμπεριφοράς έστω) οπότε έχω νιώσει on the receiving end αλλά και πάλι όχι με τέτοιες ακρότητες. Λουπεν keep em coming :sweat_smile:

2 Likes

Btw αναφέρεται στα Ster στην Αχαρνών, ακριβώς απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Ελευθέριου. Και σήμερα σε εκείνο το κτίριο έχει τι νομίζετε; Jumbo :face_vomiting:

4 Likes

Δυστυχώς και ντρέπομαι που το λέω, μέχρι τα 18 μου έτσι ήμουν κι εγώ. Πόσο ενοχλητικός φαντάζομαι ήμουν, ειδικά σε ταινίες που δεν μου άρεσαν.
Τώρα με ενοχλεί αφάνταστα κάτι τετοιο προφανώς.

1 Like

Oι χειροτεροι. Προσωπικα παντα ελπιζω να υπαρχει ενας σαν τον νεαρο Lupin εκει γυρω για να τους την πει. Εχει τυχει και εγω να το κανω αλλα σε πιο ψευτοπολιτισμενα πλαισια.

5 Likes

Η πλάκα είναι ότι ο Λούπεν διαμαρτύρεται για αυτούς που ενοχλούν και στο τέλος καταλήγει να τα κάνει όλα πουτάνα…

7 Likes

ΣΗ ΓΟΥΟΥΖ ΕΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΓΚΕΡΛ!!

Σαρωτικό το one battle, δεν έχω να προσθέσω κάτι (τι περίεργο) πέρα από το ΤΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ, ΘΕΕΜ

3 Likes

7 Likes