Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

Την ειδαμε με την μεγαλη μου κορη πριν 1 βδομαδα.Ωραια ταινιουλα,ευχαριστη και περναει τα μηνυματακια της.

Πάντως δεν περιμέναμε με τίποτα η Ντιζνεη να πάρει σαφή θέση, και δη αρνητική, για την τεχνολογία.

Παρόλες τις μεγαλες έρευνες εκει έξω για την κακη επιρροη των οθονων στα νεα παιδια, οι μεγαλες εταιρειες ακομα παλευουν να μας πεισουν οτι δεν φταινε οι ιδιες, αλλα η χρηση κτλ κτλ

Μετριο μου φανηκε και εμενα - μου αρεσε που απομακρυνθηκαν επιτελους απο τους Γουντυ/Μπαζ παντως

Σπόιλερ από προηγούμενο Toy Story

Εγώ που δεν το έχω δει ακόμα, είμαι περίεργος να δω πώς συνυπάρχει ξανά ο Γούντι με τους άλλους, που τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους στο τέλος του Toy Story 4. Ελπίζω να είναι ικανοποιητική η σεναριακή επινόηση.

Και κυρίως ελπίζω να λέτε μαλακίες όσοι αξιολογείτε το νέο Toy Story ως μέτριο. Τις τελευταίες δεκαετίες είναι από τις λίγες σταθερές στο εμπορικό (αλλά σωστά εμπορικό) σινεμά.

1 Like

επειδη διαβαζω οτι κοβει πολλα εισιτηρια, το ειδε κανενας ; γνωμη ;

image

Βγάζει γέλιο, ωραίες ερμηνείες, καλή και θεατρική σκηνοθεσία, τέλειο για θερινό.

ΥΓ. Μπόνους αν έχει στο κοινό σοκαρισμένες κυρίες και κυρίους από αυτά που ακούνε

1 Like

Φευγω σιγα σιγά για μεταμεσονύχτια πρεμιέρα nolan μακάρι να πάει καλά!

3 Likes

Περιμένουμε ανταπόκριση γιατί εμείς θα τη δούμε αργά… Οι κριτικές είναι φοβερές πάντως

Να πάτε. Αξίζει.

3 Likes

επειδή δεν έχω παρακολουθήσει την όλη φάση της Οδύσσειας, είναι κλασική ταινία Νολαν που θα φύγω και θα έχω καταλάβει τα μισά και πρέπει να δώσω το 110% της συγκέντρωσής μου για να την παρακολουθήσω;

Περιμένω να την δω στις 28/7, αλλά φαντάζομαι πως όχι, κάποια εικόνα θα έχεις για την Οδύσσεια! :stuck_out_tongue:

(τώρα αν υπάρχουν κι άλλα layers πέρα από τη βασική ιστορία…)

1 Like

Ειναι Νόλαν αλλα όχι οπως το αναφέρεις.
Θα καταλάβεις τα παντα. Ειναι έπος χωρις να γινεται κλασσικο χολιγουντ με κλασσικες σκηνές δράσης ολη την ωρα. Τόσο όσο χρειάζεται.
Παρόλα αυτά εννοείται οτι πρέπει να εισαι εκει 1000% , όχι για να καταλάβεις την ταινία και το νόημα της, αλλα επειδη ειναι τοσο γεμάτη με εικονες και σκηνοθεσία που σε αποροφάει.
3 ωρες εμενα δεν μαφησε να ανασάνω.
Δεν ειμαι φανμποι του Νολαν και σε καμια περιπτωση δεν θεωρω την Οδύσσεια την καλυτερή του ταινία. Αλλα ας ειμαστε ρεαλιστές. Αφηνουμε στην ακρη ολη την προπαγανδα και την πλυση εγκεφαλου που εχει γινει τοσους μηνες και απολαμβανουμε το εργο.
Δεν γραφω κριτικη, περιμενω να την δει κοσμος για να συζητησουμε.
Εννοειται οσοι πάτε προσπαθείτε για imax. Αδιανόητη εμπειρία.

3 Likes

Τι 3 ώρες ρε, άντε φύγε ρε Νόλαν παιδάκι, τι τρεις ώρες πάλι, να χαλαρώσουμε πάμε όχι να δώσουμε πανελλήνιες

1 Like

Θα ήθελες Τ Η Ν Ο Δ Υ Σ Σ Ε Ι Α κάτω από 2 ώρες πασά μου;

16 Likes

η υπερπληροφόρηση του Νολαν δεν είναι τόσο η φάση μου. Αλλά επειδή έχει πάρει πολύ hype η ταινία θα θελα να τη δω.
Από την άλλη, ντάξει ρε Νόλαν αγόρι μου, μια ταινία κάνεις. χέσε μας με τα φιλμ και τα imax και τα μικρά και τα μεγάλα καρέ να πούμε…

από Οδύσσεια μόνο την κλασική την ορθόδοξη (όχι του ξεριζωμένου, την άλλη του Star)

1 Like

“Ντάξει ρε ψηλέ, μουσική παίζεις, μια κιθάρα γρατζουνάς, γάμησε μάς με τα πεταλάκια σου και τα διαφορετικά κουρδίσματά σου και όλα αυτά ναουμε”.

3 Likes

όπως έλεγε και ο Κωνσταντίνου για το προφιτερόλ: “δε θέλω να το μάθω, να το φάω θέλω”.

3 Likes

Σε θυμάμαι παλιονολαν κ με την μπόμπα, παλεύανε να την φτιάξουν κάνα τρίωρο πάλι. Μπαφιασαμε

1 Like

πάλι καλά να λες που δεν την έκανε 8ωρη την Οδύσσεια

ρε @Lupin θα μας πεις για Νολαν και για τα αναλογικά του φιλμ ή τα iphone ή τις κάμερες μιας χρήσης που χρησιμοποιεί και μας πρήζει κάθε φορά; Περιμένω άποψη

Μιχαλιό αμπαλιάζεται λίγο αλλά είπε και ένα σωστό

ΜΟΝΟ ΚΟΝΤΣΑΛΟΦΣΚΙ ΚΑΙ ΑΡΜΑΝ ΑΣΑΝΤΕ ρε μνια

Summary

Εντάξει και τον Νόλαν και τη Λουπίτα και το υπόλοιπο (ψιλοτραγικό) καστ θα τους δούμε

Κάποια στιγμή

1 Like

παραδόξως σήμερα θέλω να δουλέψω (!) οπότε από βδομάδα θα σας αρχίσω στα τεχνικά παραπάνω - και όχι μόνο δηλαδή, πού ίσως να βρω χρόνο (3 ΏΡΕΣ ΔΗΛΑΔΗ) να πάω IMAX να το δω actually

1 Like