Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

νταξ τότε ευχαριστώ που μου έσωσες 2 πολύτιμες ώρες από τη ζωή μου.:):slight_smile:

ελα ρε εγω την βρηκα πολυ καλη και με κρατησε μεχρι το τελος και ειμαι και κουλτουροτετοιος. αλλα δεν εχω ιδεα απο τα κομικ οποτε…

Μπα δε με χάλασε ότι δεν έχει σχέση με τα Comics, ούτως ή άλλως δεν έχω κάνει και διατριβή στον προσωπικό τίτλο του Wolverine, αλλά πολύ ακυρίλα. Οι σκηνές δράσης που κάνουν το Daredevil να μοιάζει με το νονό, χαρακτήρες εντελώς καρτουνίστικοι και τις περισσότερες φορές αψυχολόγητοι μόνο και μόνο για να πάνε το σενάριο προς μια συγκεκριμμένη κατάσταση(κλασικό παράδειγμα ο Gambit) λες και το γράφαν την ώρα που γυρίζαν τη σκηνή, ακόμα και οι πιο δραματικές σκηνές του μου βγάζαν γέλιο(όπως αυτή της εγχείρησης). Όχι τίποτα αλλά μου χαλάσαν και τον Striker που στο X-Men ήταν γαμάτος. Τι να πω μεγάλη απογοήτευση, ελπίζω μόνο το Magneto να μην έχει τα ίδια χάλια γιατί όσο σκέφτομαι την πρώτη σκηνή του X-Men με το στρατόπεδο συγκεντρώσεως και στο καπάκι την πρώτη συνάντηση Magneto-Professor X θα με χάλαγε το ενδιάμεσο να βιαστεί ανάλογα.

Πήγα σινεμά, είδα το Star Trek και αν και δεν είμαι καθόλου φαν της συγκεκριμένης σειρά ταινιών μου άρεσε αρκετά.

Θα παω και γω Τρεκ αμεσα,αν και STAR WARS φαν,αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα…

never say never— james bond

Illuminati.

Σαφώς καλύτερο από τον Κώδικα, αλλά και πάλι λίγο. Ο Χανκς απέδειξε και πάλι γιατί ο Τζεφ Μπρίτζες θα ήταν ο ιδανικός στο ρόλο του και η καινούργια του παρτενέρ αν και φάνηκε περισσότερο από την Τοτού, δεν…

Πάλι καλά που αν και μεγάλο δεν κούρασε.

Που ήταν η πτώση του προφέσορα, οέο;

συμφωνω απολυτα…ηταν για τον Καιαδα η ταινια…δεν δικαιολογησε ουτε τα φραγκα ουτε την ωρα που “ξοδεψα” για να τη δω…[-X

Όποια κοπέλα πει ότι δεν της άρεσε το Γουλβεριν λόγω σεναρίου, ερμηνειών και άλλων τέτοιων ποταπών και ασήμαντων πραγμάτων, μάλλον πρέπει να ανησυχεί:!:
Wolverine =P~

ναι…ειναι αληθεια οτι ηταν ψιλοτιγκα η αιθουσα λογω Τζακμαν…

γαμω τα κριτηρια!:stuck_out_tongue:

Το Duplicity εμένα μου φάνηκε ψιλοτραγικό… Δεν ήταν καν η άνευ ουσίας μεν, γαμώ δε αμερικανιά που περνάς ευχάριστα την ώρα σου…Σαν ένας κακός συνδυασμός Ocean’s 11, Mr&Mrs Smith και Guy Richie.

Στην πυρά αυτός που είδε το The boat that rocked!

Illuminati
Το περίμενα χειρότερο. Οκ, ήταν καλύτερο απ’ τον Κώδικα σαν ταινία, αλλά είχε πολλές αλλαγές από το βιβλίο που έβγαζαν μάτι. Άκου Πάτρικ ο καμεράριος…[-X
Κατά τ’ άλλα, είχε ελλείψεις, αλλά η μουσική ήταν επική.
Ξαναλέω ότι στον Χανκς δεν ταιριάζει ο ρόλος του Λάνγκτον αλλά ευτυχώς δεν υπάρχουν άλλα βιβλία μ’ αυτόν:p

Listening to: Hans Zimmer - Black Smoke
via FoxyTunes

Υπάρχει η σεναριακή φαντασία όμως:!:

Οι Πληγές του Φθινοπώρου

Πολύ καλό! Να πάτε!
Δείχνει τα Σεπτεμβριανά του '55.Στα + η πρωταγωνίστρια8) και οι φώτο στο τέλος απ΄την τότε καταστροφή!

Le premier jour du reste de ta vie- Η πρωτη μερα της υπολοιπης ζωης σου

εχω μια αδυναμια στον ευρωπαικο κινηματογραφο, κ η συγκεκριμενη ταινια ηταν πολυ γλυκεια και τρυφερη, και παρολο που ειχε μερικα τυπικα κλισε σε γενικες γραμμες μου αρεσε πολυ
ειναι ταινια για να την βλεπεις με τα αδερφια σου παντως:p

Ουστ να μου χαθείς!Ντροπή και αίσχος!!!Στην πυρά!!Ακούς εκεί!!

Σαν ταινία μου άρεσε.Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία(ακόμα) και δεν έχω δει την πρώτη, αλλά σαν άτομο ξεκάρφωτο δεν μπορώ να πω ότι με χάλασε…μέχρι εκεί όμως.Επίσης συμφωνώ για την μουσική…

Now playing: Nightwish - Dark Chest of Wonders
via FoxyTunes

To Franklyn το χει δει κανεις?

Το star trek αν και ούτε εγώ είμαι κανένας μεγάλος φαν ήταν ποοοολύ καλό με εντυπωσιακά εφέ και σίγουρα αξίζει να το δειτε σινεμά :smiley:

Ρε ο Gambit δεν υπήρχε… Προβλέπω μεγάλη άνοδο στην καριέρα του…

είδα το ιλουμινάτε προχτές και ήταν καλύτερο απ ότι περίμενα. το χα για απάλευτο.