Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

Δυστηχώς… Μακριά.

STAR TREK…μακραν απο τις κορυφαιες περιπετειες επιστημονικης φαντασιας που εχουν γυριστει…βασικα,πιστευω απο εποχες STAR WARS(των παλιων),εχει να βγει τετοια ταινια,που να τιμαει τοσο πολυ το ειδος…πολυ καλη υποθεση,αναδειξη χαρακτηρων σε βαρος της δρασης,πολυ καλες ερμηνειες,εξωπραγματικα εφε και ηχος,δεν καταλαβα ποτε περασε το διωρο…εχω δει 2-3 σεζον απο παλια STAR TREΚ και ολες σχεδον τις ταινιες και παντα απορουσα,πως γινεται αυτη η τοσο βαρετη και ανουσια σειρα,να εχει τοσους φανατικους θαυμαστες…ε,με την καινουρια,δικαιουτε να εχει οσο κοινο θελει,και αν το συνεχισουν ετσι,προβλεπεται να γινει πραγματικη εποποιηα στα επιπεδα του πολεμου των αστρων…οσοι γουσταρεται δραση,περιπετεια,δεν ειχατε ποτε επαφη με ΣΤΑΡ ΤΡΕΚ και ψηθηκατε,μην το σκεφτητε καν…εγραψε η ταινια!!!

Ου ρε προδότη. Fucking Trekies They’re Everywhere.

το STAR WARS δεν προδιδεται ποτε:p!!!Αλλα δεν μπορω να μην αναγνωρισω και σε αυτο,πως ηταν επος…βασικα,γτ εμοιαζε πιο πολυ με STAR WARS παρα με STAR TREK…κατα τα αλλα,τους Old school trekkies τους εχουμε ακομα για μπαφλες…

εχει δει κανεις το μια νυχτα στο μουσειο το 2?λεει τιποτα?

συμφωνώ απόλυτα. Με την νέα ταινία, ο μύθος μπαίνει σε εντελώς νέα διάσταση. Σπεύστε να δείτε μια ταινία που ανασταίνει το είδος της επιστημονικής φαντασίας.

θα το δω σύντομα το σταρ τρεκ. πάντως και το first contact ήταν γαμάτη ταινία ε.

Star Trek
Ναι, κι εμένα μου θύμιζε Star Wars σε φάσεις:p
Αλλά ήταν πάρα πολύ καλό, και η μουσική (γιατί πάντα προσέχω τη μουσική τώρα τελευταία?) επική…

κ γω το Star Trek κ αν κ ασχετη με την σειρα μου αρεσε.
πολυ ωραια μουσικη κ καταπληκτικα γραφικα
οι ερμηνειες δεν ηταν κ τπτ τρομερο παντως:p

+1 Star Trek :stuck_out_tongue:

Εγώ γούσταρα αρκετά σα νοσταλγός της σειράς κ πιστεύω πως το είχαν σεβαστεί αρκετά το αρχικό concept :slight_smile: Τις ερμηνείες τις έκρινα ικανοποιητικές, όχι τρομερές, άν κι εκείνος ο παλιός Σποκ δεν παίζεται ρε παιδί μου… Το’χει πως να το κάνουμε… :slight_smile:

Σποκ - Θεούλης:!:

Ο Σποκ, σκοτωνει τους υπολοιπους και παιρνει τις δυναμεις τους ?

εχμ quote εχμ…καποιοι δεν την εχουν δει…:S

:lol::lol:
Ναι αυτος ειναι…

έλεος όμως…

evil, σε παρακαλώ βάζε spoiler όταν λες πράγματα για ταινίες που κάποιοι προτιμούν να πάνε και να τα δούνε και όχι να τα διαβάσουν από το φόρουμ. Ευχαριστώ

Coraline- χμ. ειναι βασισμενο σε comics Gaiman.αρα δεν υπηρχε περιπτωση να μη μου αρεσει:p

Εντάξει πλάκα έκανε… Δεν είδες τί έγραψε; :smiley:

χμμ για να λέει ο lupin ότι ήταν καλό, ήταν καλό…με έψησε τρελά, και θα πάω να το δω σύντομα…για να δούμε…

Now playing: Soulfly - Enemy Ghost
via FoxyTunes