Η ταινια που κοιταει το Nightmare before christmas στα ματια και στεκεται επαξια ακριβως στο ιδιο υψος…καλυτερο απο Νεκρη Νυφη,απιστευτα χρωματα και τρελα διεστραμενα γκοθοσκηνικα σε σημεια,εκπληκτικο soundtrack,τρομερα voice overs,αψογη σκηνοθεσια απο τον σκηνοθετη του Χριστουγεννιατικου εφιαλτη Χενρυ Σελικ-που τελικα αρχιζω να πιστευω,πως πλην το τρομερο στορυ του Μπαρτον τοτε,αυτος ηταν,μαζι με τον Ελφμαν οι ψυχες της ταινιας- και καταπληκτικη η ιστορια απο τον μαστερ Γκεημαν…παιδακια κατω των 10 θα κλασουν ισως πανω τους,διοτι περιεχει καποιες σκηνες και σκηνικα ολιγον τι scary και χεσμεντεν…γενικα,φαν του non stop animation με μαριονετες κτλ,μην το χασουν με τιποτα,καθως ειναι αριστουργημα…γενικα,οποιοι κολλανε σε animation μονο απο pc,ε ας ξεκολλησουν,γιατι σε αυτα ειναι η ουσια…ΤΑΙΝΙΑΡΑ!!!
ωωω μεψησες!
ποιον γκεη να παρω μαζι ναουμ.
Καταπληκτικο το Coraline,το δα χθες και δε περιμενα με τιποτα να μου αρεσει τοσο…
Με καλυπτει το ποστ του Λουπιν…
Ειδα το ‘Μια Νυχτα Στο Μουσειο 2’ τις προαλλες…δεν μου αρεσε σχεδον καθολου,προσωπικα το βρηκα βαρετο και μου εδεινε την εντυπωση πως το δημιουργησαν μονο και μονο για να πουν πως βγηκε και δευτερο…
Το Coraline θα πάω κι εγώ να το δω, το έχω στα υπόψη.
Mitsarix είχες δει το πρώτο και πλήρωσες για να δεις το δεύτερο; Δηλαδή με ποια λογική;;
Οχι ρε για κανενα απο τα 2 δεν πληρωσα…το 1ο το ειχα δει σε dvd και το 2ο το κατεβασα απο το νετ,απλα δεν το ειπα γιατι μπορει να με κραζατε και επειδη το θρεντ λεει ταινια που ειδατε στο σινεμα:lol:
Ω,ναι!Την είδα κι εγώ(την κατέβασα:oops:)και είναι υπέροχη!Ένα ακόμη τρομακτικό παραμύθι(ναι ρε,παραμύθια με κούκλες 24 χρονών,γιατί;:p)απο τον Σέλικ,χωρίς τον Μπάρτον,να σημειωθεί αυτό.
O Selick ειναι καταπληκτικος ! Αξιζει να δειτε και το James and the Giant Peach.
την ειδα κι εγω σημερα!
πραγματικα πολυ ομορφη ιστορια με ακομη καλυτερο ανιμεϊσον!ειδικα στις σκηνες στον κηπο των “αλλων” ηταν κορυφη!
και οκ,γενικοτερα τα αντικειμενα/χαρακτηρες ηταν πολυ ομορφα σχεδιασμενα!
δεν το περιμενα!
εχτες πήγα στην πρεμιέρα του Terminator 4!
νταξ, στην αρχή ήταν κάπως περίεργη και μέχρι να μπει στο ζουμί περνάει ωρίτσα. Αλλά μετά σε βάζει μέσα. Η ταινία έχει καταπληκτικά εφέ και υπέροχο ήχο.
Το χειροκρότημα που έπεσε όταν εμφανίστηκε ο “ψηφιακός” Άρνυ σε μια φάση δεν λέγεται! Όπως επίσης και η πόρωση με το που ακούγεται το απόλυτο κομμάτι που έχει παίξει σε ταινία (you could be mine).
Γενικά έφυγα ευχαριστημένος. Τώρα για σύγκρισεις με το 1 ή το 2 οκ είναι άτοπες.
Ειναι καλο το terminator 4? Να ξερω δλδ αν ειναι να περιμενω να βγει το επομενο rambo …
Ρε γαμώτο, το Coraline δεν το παίζει ούτε ένας θερινός. Δηλαδή, έλεος.
δυστυχώς και εγώ το έψαξα αλλά τίποτα…:(
Το κατέβασα βέβαια και θα το δώ, αλλά θα ήταν γαμάτη φάση…
Now playing: Mastodon - Mother Puncher
via FoxyTunes
Παίζει να είναι καλό, αλλά καμιά σψέση με το δεύτερο που είναι κορυφή:!:
Eιδα τελικα το terminator,μονο terminator δεν θυμιζε,μια μετρια ταινια που απο την αρχη εως το τελος ηταν κουραστικη.
Εμενα παντως σα ταινια δρασης μαρεσε
Ιδικα μεσα στο σινεμα κατι σκηνες ηαν απολαυση ! Και αν εμπαινες μεσα στο εργο, οι σκηνες με τους Τερμινατορς ηταν ωραιεσ και spooky
Ειδα κι εγω το Μπατμ…εε το Τερμινεητορ.Νταξει καλο ηταν,αλλα σε φασεις περιμενα να φωναξει ο Μπεηλ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΜΟΜΠΙΛ ΜΟΥ.
Ψοφησα στα γελια με τον “Σβαρτσενεγκερ”,τρομερα επικη σκηνη.
Το bellisima toy Βισκοντι το οποιο τα σπασε κανονικοτατα.
[SIZE=“5”]+[/SIZE][SIZE=“5”]+[/SIZE][SIZE=“5”][SIZE=“5”]+[/SIZE]=[/SIZE]
TRANSFORMERS 2:REVENGE OF THE FALLEN…
Mιλαμε για το απολυτο υπερεπος καθε cultα 80ςλαγνου φαν των τεραστιων διαστημικων ρομποτ που με ενα τους μπουκετο ισιωνουν τον πυργο της πιζας αμα λαχει και με καθε τους κλωτσια κατεδαφιζουν μιση πολη…σε οσους αρεσε το 1ο,ας προετοιμαστουν για 4απλη δοση εκρηξεων,νιοστη δοση ζουμαρισματος σε κωλο,βυζα και φατσα Μεγκαν-ΘΕΕ ΜΟΥ- Φοξ,συν εξτρα,ακομα περισσοτερο χιουμορ 12χρονου(hell yeah!!) αλλα και παμπολλα ακομα οτομποτς και ντισεπτικονς…θα το ξαναπω για να το τονισω,ο Μαικλ Μπεη(ο ΤΕΡΑΣΤΙΟς),ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ!!!ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!!!το απολυτο μπλοκμπαστερ,ενα δυομιασωρο οφθαλμολαγνειας και γελιου,που θα σας κανει να ξεχασετε οτι σκοτουρα εχετε και καθε εγνοια!!ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΜΟΥΛΤΙΠΛΕΞ,ΤΕΛΟΣ!!!Επιπλεον,μπορω να πω,πως ειναι Η ΠΙΟ ΧΕΒΥ ΜΕΑΙΤΣΑΛ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ,απο καθε αποψη!!!
Με Γρακχο μετα,καναμε 2 τσιγαρα εκαστως για να συνελθουμε…δικαωματικα του ανηκει η επικη φραση που συνοψιζει αυτο που ειδαμε:ΑΝΟΘΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ Κ@ΥΛΑ!!!Πλην αυτων,μερικες σκηνες,οχι ολες,αλλα μερικες,ηταν λες και εβλεπα σε οθονη σελιδες του 2000AD και metal hurlant…αμα κατσω τωρα σε σποιλερ να βαζω σκηνες ανθολογιας και γ@μηστερα σκηνικα,θα κανω 15 σελιδες ποστ και δε λεει…ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΟΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΡΩΤΙΚΟ ΠΡΑΜΑ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΤΩΡΑ!!!Εφε απο αλλο πλανητη,οπως και τα ρομποτ…γκομενετο εξωγηινο και αυτο…ανατιναξη καθε ιντσας της οθονης…θετε τπτ αλλο???Οι φαν ειδικα του 1,να προετοιμαστουν για πολλαπλα εγκεφαλικα…ΘΕΜΕ ΤΟ 3 ΑΜΕΣΑ,ΔΩΣΤΕ ΡΟΜΠΟΤ ΚΑΙ ΦΟΞ ΣΤΟ ΛΑΟ,ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ,ΣΗΜΕΡΑ!!!
Υ.γ.ενα-το μοναδικο-κακο της ταινιας,ειναι πως σε σημεια ειναι σαν διαφημηση του αμερικανικου στρατου…αμερικανια που σπυ χτυπαει λιγο ασχημα,εφοσων και ξερεις βεβαια τι βλεπεις…και παλι ομως,μετα απο κανα 7λεπτο ερχεται ο Πραιμ μετα με την παρεα του και τα κανουν ολα ΠΟΥΤ@Ν@!!!
Υ.γ2: Σε μια ΕΠΙΚΗ ΣΚΗΝΗ,ο Πραιμ,λιγο πριν ΚΟΨΕΙ ΤΗ ΓΗ ΣΤΑ 2,λεει ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ Γ@ΜΙΑΔΩΝ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΘΟΝΗΣ!!αν και ψηφιακος,ειναι ο πρωτος τετοιου ειδους χαρακτηρας που πλεον μπαινει στο πανθεον του Αρνι,Σταλονε,Μπρους Γουιλις,Τσακ Νορρις κ των υπολοιπων σκιστων που τοσο αγαπαμε και νιωθουμε!!!
πω ρε φιλε, μη με φτιάχνεις τόσο και πάθω τπτ γαμώ το διάβασμά μου :!: