Τι ταινία είδατε σήμερα στο cinema?

επισης, πρωτη σκηνη με Μεγκαν με πετσινα…

…ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ GREEN DAY ΣΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΡΗΠΗΤ.

Πρεπει να τη ξαναδω!

ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ,Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ [SIZE=“3”]ΜΕΤΑΑΑΑΑΛ[/SIZE]!!!:p:lol::lol:

Σε αυτη τη σκηνη,χειροκροτουσαμε καποια ατομα στο σινεμα…τι να πει κανεις…ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!

αμα ειχα δει αυτη και την πρωτη οταν ημουν δημοτικο,θα αλλαζα σωβρακο καθε 15 λεπτα και θα εκλαιγα 1 μηνα απο τη χαρα μου!!ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ!!!

ΟΡΓΑΣΜΟΣ 2,5 ΩΡΩΝ ΤΟ ΤΑΙΝΙΩ :!:

[SIZE=“5”]Optimus Prime[/SIZE], ό,τι πιο γ@μημένα ΜΕΤΑΛ υπάρχει στο σελιλόιντ :!:

[SIZE=“4”]Jetfire[/SIZE], ο ορισμός της ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ :!:

Ε Λουπέν; :smiley:

TON XTYΠAΩ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΛΕΜΕ,ΤΖΕΤΦΑΙΕΡ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗ ΠΑΕ…ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΟΥΝΑ ΧΤΕΣ!!!ΟΡΓΙΟ ΤΟ ΕΡΓΑΚΙΟΝ!!!

συμφωνώ με την ανάλυση των αποπάνου αν και όλο το νόημα της ταινιάς είναι ότι τρέχαν τα ρομπότ για να κάνει γαμάτο slow motion στο μεγκανάκι. απόλυτο μπλοκμπαστερ κλπ όμορφα ισχύουν! Ένα κακό έχει αυτή η ταινία ρε όπτιμούς 15 μέτρα παλικάρι είσαι πάτα τον άλλο τον αχώνευτο φλώρο που μου την είδε και ήρωας και μας έφαγε την αγάπη!

Eιδα το taken (η αρπαγη)…Κλισε σεναριακά αλλα οι σκηνες δρασης και το σασπενς την κρατανε σε καλά επίπεδα…ο Liam Nisson πραγματικα εκπλησει στο ρολο του πατερα που κανει τα παντα για να σωσει την κορη του…(δεν τον θυμαμαι ξανα σε τετοιο ρόλο)…σεναριογραφος της ταινιας ο περιφημος Γαλλος Λυκ Μπεσόν οποτε ξερετε τι να περιμενετε…

θέλω να το δω αυτό το ταινιάκι, πρέπει να αξίζει.

είδα τρανσφορμερς ψες, το βλέπω άνετα πάλι :D.

:metal::metal::metal::metal::metal::bow::bow:TIΜΙΟ ΜΕΤΑΛΛΟ!!!

είδα το transformers ΙΙ. καλό ήταν ως ένα σημείο. αλλά το παραχέσανε στο τέλος με την μάχη που δεν τέλειωνε ποτέ και προσωπικά με κούρασε. πάντως μου άρεσε περισσότερο απο το Ι.

Transformers II!!! απλα εσπειρε… καλυτερο και του πρωτου μην πω! ευκολα το ξαναβλεπα και γω. χρονια ειχα να δω τοσο καλο blockbuster…

Transformers II επιτέλους και ναι είναι από τις λίγες ταινίες που άνετα θα ξανάβλεπα στο σινεμά στο καπάκι. Πολύ πώρωση και ξύλο. Γεμίζει το μάτι σου.
Αν και πήγα λίγο επιφυλακτικός γιατί είχα στο μυαλό μου την μούφα πρώτο μέρος τελικά γούσταρα απ τα πρώτα λεπτά. Φοβερή ταινία.

Για να δεις το ΙΙ και να βγαλεις νοημα ειναι απαραιτητο να εχεις δει και το Ι ? Εγω ανυπομονω για το ice age 3!!! :bounce:

Eιναι απαραιτητο,οχι μονο για να βγαλεις νοημα,μιας και ειναι αμεση συνεχεια του,αλλα και γενικοτερα,σε κανει καλυτερο ανθρωπο8)8):p…Ice age 3 και γω θα χτυπησω συντομα και το ψηνω να τα σκασω για 3D,να δω τι λεει…Public enemies εχει σημερα το βραδυ το προγραμμα,για να δουμε…

αχα.Ε σιγα μη κατσω τοτε να δω και το Ι :? :stuck_out_tongue:
Κι εγω σκεφτηκα να παω να δω σε 3 d το ice age αλλα θα με χαλαει λιγο που θα ειναι μεταγλωτ…:frowning:
Johnny Depp:bow2::bow2:

Μουφα τον Transformers . Μια προπαγανδα ολοκληρη η ταινια, σε κλασσικη Αμερικανικη τακτικη, με μουφα διαλογους και χαρακτηρες.

Το μονο που αξιζει, αλλα αξιζει ομως, ειναι οι μαχες! Νταξ, ειναι τελειως μπομπα ολες οι σκηνες ! Τα 3Δ δε παιζονται, και ο ηχος στο σινεμα τασπασε!

Μονο μεχρι εκει ομως. Κατα τ’αλλα κωμωδια δρασης

Michael Bay πας να δεις όχι Tarkofsky. Τι περίμενες να δεις? Πάντως αν και δεν την έχω δει ακόμα, γενικά η προπαγάνδα του Bay είναι τόσο κωμική που καταντά αντιπροπαγάνδα και όποιος γκρινιάζει για αυτό το λόγο μάλλον το παραπαίρνει στα σοβαρά το όλο θέμα.

Oταν βλεπω μια ταινια την βλεπω προσεκτικα. Τη συγκεκριμενη την περιμενα πιο σοβαρη και οχι αυτο το κωμικοτραγικο πουδα.
Ασκοπες σκηνες, και κλισε εμετικα.
Τσπ, οπως ειπες , τι περιμενα να δω? Ε περιμενα περισσοτερα…
Αλλα οπως ανεφερα, ηταν μια μπουρδα που ξεχωριζαν τα εφφε, που οντως ηταν απιστευτα

Κοίτα όταν έχει να κάνει με Blockbuster και μάλιστα Bay, το να πας με προσδοκίες ταινίας σημαίνει ότι πας με λάθος βάση. Αφού την ξέρεις τη φάση, κέφι γλέντι και χαβαλές θα ναι.

ναι γιατι στηριζεται και σε παρα πολυ σοβαρο κονσεπτ

Γιατι, μια ταινια δε μπορει να στηριχτει σε ενα παρομοιο κονσεπτ αλλα να εκτελεστει αρτια ?
Καλυτερο σεναριο μηπως ? Και οχι αυτα τα χαλια ?