Claypool vs Flea...!

Ναι απλά αναφέρομαι στο ότι ο Wooten έχει γίνει ευρέως γνωστός περισσότερο για τις τεχνικές που έχει αναπτύξει πάνω στο slap. Το ότι είναι παικταράς δεν το αμφισβήτησα σε καμία περίπτωση.

Απλά θεωρώ τον Myung κορυφαίο γιατί έχει καταφέρει και μουσικός με τέλειες γνώσεις να είναι και στα κομμάτια των Theater να’χει απίστευτα περάσματα… δεν υστερεί σε κανέναν τομέα νομίζω. Αφού είσαι και μπασίστας μπορείς να ψάξεις το Progressive Bass Concepts (vid του Myung απ’το '96 νομίζω). Έχει αρκετές χρήσιμες ασκήσεις.

Btw ωραίο avatar. :stuck_out_tongue:

Τhank you για το avatar :slight_smile:

Δν μου αρεσει ο Myung πολυ γλυκαναλατος ειναι , φυσικα δν αμφισβητω οτι εχει πολλες γνωσεις και οτι ειναι παρα πολυ καλος . Αυτο που λες θα το ψαξω παντος.
Ο Wooten ειναι και αυτος μουσικαρα δν ειναι μονο show με σλαπ και τετοια , εχει φοβερο μυαλο .

Τεσπα … ολα ειναι θεμα γουστου !

Υ.Γ. : Επισήμανση … δν μου αρεσουν οι Theater :slight_smile:

Ποιος ειναι ο Claypool ρε?

1oς ξαδερφος του swimming pool

Kι εγω την ιδια απορρια εχω γι’αυτον και για τους Primus :stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Λες Claypool ε?
Λοιπόν κι εγώ Claypool θα πω! :smiley:
Πω ρε, θέλω κάποιος να ακούσει Primus χωρίς να τους έχει ξανακούσει ποτέ και να τους κράξει. Έτσι για να γίνει τσέρτσελο :p.

Να πάρτε links:

Aυτος εχει παει ποτε με γυναικα ή απο το πρωι μεχρι το βραδυ παιζει μπασο?
Ρε το παλικαρι τι παιζει

Flea ρε.Τέλος

Άκουσα δυό κομμάτια τους χωρίς να τους έχω ξανακούσει και μου φάνηκαν λίγο γτπ…:smiley:
Οι Peppers είναι άλλη κλάση συνθετικά και παικτικά:D :wink:

τελικα εγινε τσερτσελο#-o βρε αγορι μου απο 2 τραγουδια εβγαλες συμπερασμα για το τι ειναι οι primus?? κ ακομα να ειναι γτπ primus, ο claypool ειναι ετη φωτος μπροστα απο flea

ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΑΠΙΣΤΟΙ

:bow:

αυτος ο Claypool μπορει να παιζει παπαδες αλλα εμενα δεν με εκανε ουτε για ενα δευτερολεπτο να κουνιθω.
Flea γιατι η μουσικη δνε ειναι επειδηξη δεν ειναι καρατε κ γενικα δενν ειναι αυδανισμος!

Καλός και άγιος ο Myung αλλά Tony Levin ας πούμε δεν είναι.Για τον Wooten ας κάνω ότι δεν το είδα.

Ε ο Claypool χαλαρα σε αυτό το τόπικ μέγας παίκτης το ότι φημολογείται ότι απορρίφτηκε από τους Metallica to 86 λόγω παραπάνω προσόντων λέει πολλά.

Επίσης δεν αναφέρθηκαν οι Richard Bona και Roscoe Beck.

ε τοτε ακου αυτο και κουνησου: http://www.youtube.com/watch?v=kjBFb9rj-Zs

το ακουσα.
εντελως αδιαφορο για ακομα μια φορα…
βασικα κουνιθηκα πηγα τουαλετα! :stuck_out_tongue:

Flea ενοιτε . Απιστευτο groove και μπασογραμμες.Οσο για victor wooten αντικειμενικα πιστευω και γω πως ειναι ο κορυφαιος. http://www.youtube.com/watch?v=4dWb-aCWR8U
Μαυριλα ρε . Τι να κλασουν οι λευκοι μπροστα στους μαυρους σε οτιδηποτε εχει σχεση με groove

ισως ο πιο groov-ατος drummer ολων των εποχων ειναι ο Dave Weckl κια αυτος ειναι λευκος:p

Άψυχη μουσική…
Ούτε εγώ κουνήθηκα…
Καμία σχέση με Flea,του οποίου οι γραμμές βγάζουν απίστευτο συναίσθημα groove και μελωδία…
Αυτό είναι ένα ξερό πράγμα χωρίς μελωδία.[-X [-X [-X

Flea και πάλι Flea.

πεστα ρε!