Claypool vs Flea...!

sorry re george αρχισαμε τις παπαρολογιες!

με την σειρα μου ζηταω sorry και απο τον Page αλλα αυτο το κολλημα ειναι μαυρος και ειναι groov-ατος επειδη το ακουω συχνα δεν μου καθεται καλα…εχουν οι μαυροι καποιο γονιδιο παραπανω η κατι τετοιο;;;Οποτε δεν ξερω ποια παπαρα εχει προηγηθει:wink:

δεν μιλάω περί χρώματος αλλά περί groove!
πχ o Buddy Miles που παίζει το 1 χιλιοστό από ότι παίζει o Dave Weckl γκρουβαρει 1000φορες περισσότερο!

Ναι οι μαυροι νιωθουν πιο καλα το ρυθμο.
Ντεηηβ Γουέικουλ … CHAMBERS <–να ντραμουκλα. :smiley: :lol:

Claypool!!!
Δεν έχει ζωή, μόνο μπάσο.

Σορυ αλλα εισαι λιγο λαθος…λιγο…θεος ο Chambers αλλα οταν μιλαμε για groove ο Weckl ειναι ο no.1

Εισαι καλο παιδι και συμπαθητικο το ιδιο και ο bluezlick…απλα το συγκεκριμενο αθλημα το εχω λιγο καλυτερα…οποτε μαυρη μαυριλα πλακωσε το groove και αντε επειδη το ξεφτιλισαμε…:stuck_out_tongue: :lol: :lol:

επειδη παιζεις dums δεν σημαινει οτι ξες καλυτερα?:wink:
σιγουρα καταλαβαινεις κατι παραπανω αλλα αυτο δεν κανει λαθος τις δικες μας αποψεις!

κ θα ξαναπω αυτο που ειπα πριν!

τεσπα ειμαι drummer πραγμα που σημαινει οτι δεν ειμαι ανθρωπος αρα δεν θα βγαλετε ακρη μαζι μου!:stuck_out_tongue:

Το thread συνεχιζει να μιλαει για Claypool και Flea…:stuck_out_tongue:

Aν και λατρευω τον Flea προτιμω ελαφρως τον βλαχο Αμερικανο…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol:

1ον Το Groove ανήκει στην ΜΑΥΡΙΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ :smiley:

2ον ΟΥΣΤ που θα μας πεις οτι το εχεις λιγο καλυτερα το αθλημα … μαθαμε τωρα … κοπαναμε πεντε κατσαρολες και ξερουμε κατευθειαν απο Groove … :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol:

Ο Flea είναι μεγάλη αδυναμία… Δεν έχει νόημα να πω και εγώ πόοοοοσο καλός είναι, προφανώς και οι 2 είναι μεγάλοι μπασίστες, απλά να πω ότι πιστεύω ότι έχει γράψει καταπληκτικά πράγματα. Σε κάθε κομμάτι των Peppers το μπάσο του ξεχωρίζει. Και δεν μιλάω για κάτι δύσκολο απαραίτητα, αλλά πάντα χαρακτηριστικό, να γεμίζει το κομμάτι χωρίς να περνάει απαρατήρητο.

Και ένα μεγάλο ερώτημα:
-Πώς στο καλό το κάνει αυτό το πράγμα με το κεφάλι στα λάιβ ενώ παίζει;;;;; :lol:

flea ψηφίζω μαρέσει oι slap - pop bass lines του…αλλά και στα live που βάζει overdrive στο μπασάκι!!

Φοβερή μελωδία, μου σηκώνεται η τρίχα…

ειναι οντως τρομερο…ειναι απιστευτος μπασσιστας ο Flea…Respect! Παντως και ο Claypool καθως παιζει αυτα που παιζει τραγουδαει κιολλας…

http://www.youtube.com/watch?v=Yn3uiLZY9Jg …τρομερη funk-ια

http://www.youtube.com/watch?v=eUxAol0wbak …τρομερο επισης…Respect!!!:smiley:

κοιταξε πολυ απλα οι μαυροι ηταν αυτοι που καθόρισαν κ όρισαν τo groove στην μουσικη(blues swing soul k funk) σε μια εποχη που οι λευκοι κ γενικα η δυτικη μουσικη ασχολιοταν με ατονικότητα τη μαθηματικη μουσικη κ ολα αυτα!

When Buddy meets Buddy :wink:

λοιπον…η μουσικη εχει προχωρησει…παρα πολλα βηματα, αλματα θα ελεγα…ειναι κριμα να ειμαστε τοσο κολλημενοι στο παρελθον!!! Τι λες εσυ ο Bonham ελεγε;;;Ο Βuddy Rich;;;Ο Peart;;;Ο Paice;;;Hταν μαυροι;;;Δεν ειχαν groove αυτοι;;;Τεσπα θα ξαναπω αυτο που ειπα και πριν…το ξεφτιλισαμε…το τραβηξαμε οσο δεν παει και για 0 λογο!!!Εσυ πιστευεις οτι το groove ειναι γονηδιακο θεμα,εγω δεν το πιστευω!!My opinion is just a point of view and your position is the other side…Point Of View-FATES WARNING:wink:

αλλο θελω να πω αλλα αλλο καταλαβαινεις! τεσπα rock n roll!

on topic
Red Hot Chili Peppers - Around The World

συνεχιζω και εγω on topic …κομματαρα απιστευτη το Around The World οπως και απιστευτος δισκος το Californication…