χμμμ…υπηρχαν καλυτεροι βεβαια.αλλα επιλεγω τον κλιφ.
α καλα γι αυτο γουστα ειναι ρε. Εχω ιδιαιτερη αδυναμια στον cliff για καποια συγκεκριμενα πραγματα. Τον χαρις τον θεωρω καλο μπασιστα οχι σαν τον cliff κατα την γνωμη μου αλλα δεν μου αρεσαν καποια πραγματα που εκανε στους maiden
καλα ρε φίλε και εσυ χαλάρωσε…δεν σε βρίσαμε κιόλας!
CLIFFORD LEE BURTON------------------> ΘΕΟΣ
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!
μη σου πω και ημίθεος
Σιγα μωρε τον κανατε και τον καλυτερο μπασιστα…
με εξεπληξαν τα αποτελεσματα του poll
καλος ο Steve αλλα Cliff δεν ειναι ρε παιδια…επειτα εμενα μου την εσπαγε πολλες φορες το γεγονος οτι το μπασο του Steve ειναι τερμα ρυθμισμενο και ακουγεται σαν 3η κιθαρα(4η τωρα)
σαν παικτης αντικειμενικα δεν υπαρχει σαν τον Cliff , θα θελα να ξερω γιατι ψηφισαν πολλοι τον Steve…μηπως επειδη προτιμουν Maiden αντι Metallica? εδω μιλαμε για το ποιος ειναι καλυτερος , καλυτερα να αποφευγονταν οι οπαδικες προτιμησεις…
Cliff Burton vs Steve Harris = Χ (2-2) ημίχρονο Χ - τελικό Χ
Γιατί ίσως να μη μας αρέσει ο Cliff λέω γω τώρα.
Cliff χαλλλαρα. Μονο την πορεια των μεταλλικα πριν και μετα τον θανατο του να συγκρινεται, αρκει για να δειτε ποσο μεγαλος μουσικος υπηρξε!
δεν είναι και τόσο "δίκαιο¨το poll.αν δεν είχε πεθάνει ο cliff ποιος ξέρει που θα είχε φτάσει τώρα ?
Πουθενά. Αν δεν είχε πεθάνει θα είχε τους μισούς ψήφους, απ ότι έχει τώρα.
Αμα την εκανε απο τους metallica μια χαρα καριερα θα εκανε!
εεε όπως και να χει δεν ξέρουμε τι θα είχε απογίνει.αυτός έφυγε νωρίς,ο άλλος έχει σαπίσει.
Πιθανόν ναι. Πιθανόν όχι. Με τα άμα δεν γίνεται συζήτηση.
Ουτε με το “αν”
Για αυτο raistlin ψηφισε χωρις πολλα πολλα :lol:
Σωστος ο Bacillus!
Oπως πρεπει να εχω ξαναπει ενα σωστο μετρο συγκρισης ειναι να τους συγκρινουμε οταν και οι 2 ηταν 24.Τοτε εχω την αισθηση οτι ο Cliff τεχνικα ηταν πολυ καλυτερος απο τον Steve και σε αυτο το ερωτημα πρεπει να απαντησουμε συμφωνα με το poll…
Φάε έναν κουραμπιέ.
Δεν με πιάνετε. Δεν έκανα καμία υπόθεση. Είμαι σίγουρος ότι με το θάνατο του υπερεκτιμήθηκαν οι δυνατότητες του και αυξήθηκε η αναγνώριση του και γι αυτό έχει και τόσες ψήφους εδώ.
Το μόνο στάνταρ που έχω αν δεν είχε πεθάνει είναι ότι το And Justice θα είχε μπάσο και μάλλον οι Metallica δεν θα ακούγονταν όπως ακούγονται τα τελευταία 15 χρόνια.