Club ή Μπουζούκια; ντισκας!

Ζηλευω… Αγαπαμε Σακη μεχρι το 96 :wink: :stuck_out_tongue:

auto… xtes pou ksanaphga, mia xara perasa :wink::wink::wink:

alla agapame kai bouzoukia me (wait for it) :

kai

πανηγυρια.εχει και μαλλι της γριας.

Νταξ και στα λούνα παρκ έχει :stuck_out_tongue:

ναι αλλα στα πανηγυρια εχει και "ζωντανη μουσικη"
αχαχαχαχαχα:band:

χσαχαχαχα και ΤΙ μουσική!:!:

την καλυτερη,απο Θωδη και πανω.
χαχαχα

Στα clubs οι γυναίκες είναι πιο όμορφες και σωστότερα περιποιημένες (κατά μέσο όρο). Υπέρ των clubs είναι το ότι οι γυναίκες εκεί δεν έχουν μαλλί πλατίνα και το καλοκαίρι φοράνε σορτσάκια ή θα δεις και ένα κάπως πιo casual ντύσιμο - που προσωπικά το προτιμώ. Επίσης, έχω παρατηρήσει πως στα club θα δεις 3-4 γυναίκες γύρω σου που θα σου αρέσουν.

Στα μπουζούκια από την άλλη, επειδή όλες είναι ντυμμένες ξεκωλέ (βαθύ ντεκολτέ, έξω η πλάτη, γόβες με κοντά φορεματάκια), νομίζεις πως το μαγαζί είναι γεμάτο γυναικάρες αλλά [B]ποτέ[/B] δε θα βρεις κάποια όμορφη στα δίπλα τραπέζια, όπου βλέπεις και καλύτερα. Βασικά,τώρα που το σκέφτομαι, η διαφορά ενός καλού σκυλάδικου από ένα στριπτιτζάδικο είναι πως στο σκυλάδικο βλέπεις ελάχιστα λιγότερα και τα ποτά στο στριπτιτζάδικο είναι πιο καθαρά. Άρα, γιατί να πας σε σκυλάδικο; Πας κατευθείαν σε κωλάδικο.

Ψηφίζω club.

σοβαρα τωρα,ψηφιζω clubs και για προσωπικους λογους8)

Σκυλάδικο δεν υπάρχει καν, με μόνη εξαίρεση -προφανώς- τον ΛΕΠΑ.

Το πραγματικό δίλημα είναι κλαμπ ή κωλάδικο. Και η απάντηση είναι πιο δύσκολη απ’ότι φαντάζεστε. :-k

Ναι ρε πούστη μου. Είπες με μια φράση ό,τι έγραψα με 500 λέξεις. Ευχαριστώ.

λέω να ψηφίσω κι εγώ.

http://www.youtube.com/watch?v=QWXyU-ook4k

τα μπουζουκια ειναι επικη τρουιλα

Αραγε ειμαι ο μονος που οταν πηγαινει σε ενα κλαμπ και δεν γνωριζει γκομενες λεει οτι δεν περασε καλα?? anyways club!

Πείτε [B]τσιφτετελοκλάμπς [/B]στα δυτικά προάστια.

Κόλαση, Μπουρνάζι.

Ok, το κρατάμε.
Αν θυμηθείς κι άλλα πες μου.

:lol: γιατί έχει περάσει στο φόρουμ ότι είμαι κλαμπόβιος και λες “άμα θυμηθώ κι άλλα;” :stuck_out_tongue:

Hahahahahahahah δεν ξέρω!
Απλά επειδή είπες ένα, ίσως ξέρεις κι άλλα τέτοιου είδους μαγαζιά :stuck_out_tongue:

Πλατεία Μπουρναζίου, έχει πολλά εκεί γύρω, αλλά δε θυμάμαι ονόματα ;ρ