Clutch, [21/06/2011] @Gagarin


:drunk:

πολύ κρίμα πάντως για όσους είναι εκτός Αθήνας…έπρεπε να παίξουν και Αθήνα και σε καμιά Θεσ/κη.Βρε κοιτάξτε πρώτα τα μαθήματά σας και μετά τις συναυλίες!!! :stuck_out_tongue: θα ξανάρθουν οι clutch,δε χάνονται :wink: Εγώ πάντως για να πω την αλήθεια δεν θα έκανα τόσο ταξίδι για καμία συναυλία,ίσως μόνο για τους Pink Floyd(αλλά πού γαμώτο;).Θα μου πεις τώρα ότι αν σου αρέσει κάτι πραγματικά πολύ θα τον κάνεις τον κόπο.Σωστό.Αλλά αυτά που ακούω γω είναι και προπολεμικά και δεν υπάρχουν πια ή υπάρχουν και είναι κωλόγεροι οπότε δεν πολυαξίζει,αλλά τεσπα :stuck_out_tongue: ΟΚ ΟΚ το κόβω (λογοδιάρροια)

Ωραία…μάθαμε που θα φύγει η πρώτη (γραμμένη) άδεια…:D:D

κ η δευτερη ωστε να καταφερεις να ηρεμησεις κ να ξεπιαστεις :smiley:

Tι εξεταστική και πίπες λέτε όλοι ρε; Εγώ ήδη κανονίζω άδεια από το στρατό για να τους δω και κολλάτε στις εξεταστικές; CLUTCH ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ. Μην τους χάσετε! Πέρυσι ήταν μεγάλο έπος το λάιβ… :smiley:

εγω ξαναρωταω…γιατι να μν υπαρχει κ στη αρχικη σελιδα σαν νεο αυτη η συναυλια; ειναι κριμα για καποιους που μπορει ειτε να μν βλεπουν το φορουμ ειτε οταν μπαινουν να βρισκεται αυτο το θεμα στη δευτερη σελιδα κ να μν σκεφτουν οτι μπορει να υπαρχει κατι τετοιο…

Το προφανες ειναι οτι δεν εχει στειλει η εταιρεια δελτιο τυπου στο σαητ.

το τσιμπήσαμε το τικέτο… άντε και καλό καλοκαίρι

αρα είναι επίσης προφανές οτι παραδέχεσαι και επίσημα οτι το ροκιν λειτουργεί σαν μια εταιρία και όχι σαν ένα fanzine το οποίο έχει ως πρωταρχικό σκοπό να ενημερώνει, ετσι ?

για να σε βοηθήσω μετά από τρελή προσπάθεια και τρελό ψάξιμο και αφού σταμάτησε όλη η οικογένεια μου να μου μιλάει , βρήκα σε ένα επικίνδυνο site ( facebook λέγεται) τις εξής πληροφορίες (αφού έλυσα τον γρίφο και πάλεψα με τους νεκρούς φρουρούς που φύλαγαν το μυστικό).

[SPOILER]Διοργάνωση: Venerate Industries
Links:
www.venerateindustries.com



www.twitter.com/venerate

ΤΡΙΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 @ GAGARIN 205 (ΛΙΟΣΙΩΝ 203-205 , Τ.Κ. 10445, ΑΘΗΝΑ)

TΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ INTERNET: 20?

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ / TAMEIO: 25?

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
TICKET HOUSE:
ΑΘΗΝΑ, Πανεπιστημίου 42, ΕΝΤΟΣ ΣΤΟΑΣ, τηλ. 2103608366

Oι Πόρτες ανοίγουν στις 21:00 μμ / ?Εναρξη 21:30 μμ
Η Venerate Industries παρουσιάζει live::
Clutch
Lucky Funeral
Ένας χρόνος αναμονής ήταν αρκετός. Η περσινή τους παρθενική τους εμφάνιση αποτέλεσε μία από τις καλύτερες συναυλίες για τη χρονιά που πέρασε και το κοινό ακόμα δεν έχει σταματήσει να φωνάζει για encore.

Το δεύτερο ραντεβού του ελληνικού κοινού με τους Clutch δεν μπορούσε αναβληθεί για αργότερα κι έτσι στις 21 Ιουνίου η καλύτερη μπάντα του ευρύτερου heavy/stoner rock ήχου θα επιστρέψει στα γνώριμα ?πια- λημέρια της στο Gagarin 205, για να δείξει σε όλους μας, με μπροστάρη τον Neil ?Burning Beard? Fallon, πως πρέπει να παίζεται το rock n? roll. Με έντονη jam διάθεση, funk/blues επιρροές και τα χαρακτηριστικά heavy ξεσπάσματα τους, οι Clutch έχοντας τη φήμη ως μία από τις καλύτερες live μπάντες να τους συνοδεύει εδώ και χρόνια, αποτελούν μπάντα-εγγύηση για μια συναυλία εμπειρία ζωής. Την συναυλία θα ανοίξουν αυτή τη φόρα οι δίκοι μας Lucky Funeral!

Band Links:


http://www.pro-rock.com/


http://www.luckyfuneral.com/

[/SPOILER]
καντε τώρα ένα copy paste συνεχίσετε να είστε το νούμερο ένα fanzine του διαδικτύου …yeeeeeah. :roll:

Απ’οτι βλεπω ομως το λαηβ υπαρχει στην ατζεντα συναυλιων.

σωστά … αρχική σελίδα έχει κ ένα αντίτιμο … προσκλήσεις , αποκλειστικές συνεντεύξεις κτλ .
μα τι περίεργος κόσμος …

Εσυ ξερεις καλυτερα πως λειτουργει το ροκιν οποτε η γνωμη σου μετραει. :slight_smile:

ελα οχι σπαμινγκ στους Clutch … αλλα οχι και lame δικαιολογιες

Δεν χρειαζεται.Απ’οτι φαινεται τα ξερεις ολα.

αυτο το δικο σου κ το προηγουμενο δικό μου ντιλιτ (χυδαιο σπαμ)… να πω στον angel death που ναι ειδικος η θα το κανεις εσυ ? :stuck_out_tongue:

τι νουμερο εχεις στο εισητιριο;

[SIZE=“6”][B]NΑΙ ΘΚΙΑΟΛΕ, ΝΑΙ! [/B][/SIZE] :drunk::yahoo:
Δε θα εχω και στρατο :smiley:
Παιρνουμε μπρος να ανακτησουμε εδαφος γιατι πολλες συναυλιες χασαμε.
Κλεινω εισιτηρια με το που παταω ελλαδα :D:D:D

καποιος πηρε 5 εισιτηρια… για αρχη :smiley: θα γινει πανικουλης :slight_smile: παντως θα ηθελα να ειναι διαφορετικο το εισιτηριο κ οχι ιδιο με περυσι αλλα δν πειραζει :lol:

οι μερες πλησιαζουν!!! τι ωραια να το επαιζαν κ τουτο 8O

Ναι Θέέ,το θέλουμε το φως σου.

Μην τους ακούς όλους.δεν ακούνε με την ψυχή τους όλοι…

Και ναι,θέλουμε κ λίγο σκοτάδι Θέέ μου…