Χαμούλης.Μπήκα και εγώ και δεν έχει κάνει βήμα το ανθρωπάκι στην ουρά.
Η αρένα είναι εναία, χωρίς διαχωριστικά. Κόστος 100€. Μου είπαν επίσης ότι είναι σχεδόν όλες οι κερκίδες διαθέσιμες.
EDIT:
οπώτε τα δίνεις αρένα σε αυτη την περιπτωση που ειναι μια τιμή ή όχι?εγω ας πούμε που δεν ειμαι ξετρελαμενος το σκεφτομαι για κερκιδα ψηλά μπας κ βλέπω και το σοου που λογικα απο βιντεάκια που τσέκαρα αξιζει η φαση με τα φωτα κ τετοια…
Κι εγώ το ίδιο σκέφτομαι…Είτε PL6 είτε PL4 (με προτεραιότητα στο PL6).
Πολύ πίσω μου φαίνεται το PL6. Εγώ ως συνάρτηση κόστους/οφέλους μπορεί να τα έδινα και σε θέσεις το PL7 που να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στο PL4.
Στο Ελσίνκι έβαλαν ήδη δύο έξτρα μέρες .
καταλαβαίνει κανείς το pl8 πού είναι?
Μάλλον οι μισές 14 και 22. Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί 13 και 23 είναι PL3.
Ναι, αυτές είναι…Οριακά θα βλέπεις και backstage !!! Η PL7 δεν είναι αρκετά πλάι στη σκηνή ;;;;
για pl7 κ εγω το σκεφτομαι ή αρένα στην χειρότερη. απλά επειδη δεν καιγομαι για να παω μπροστά, πιστευω αρενα θα χάσω πολύ απο την φάση του σόου
Ωραίο αυτό το ultimate, δίνεις ένα χιλιάρικο και παίρνεις ρέστα ένα τάλιρο
Εξαιρετικά ακριβό δυστυχώς για μπάντα που σκεφτόμουν να πάω καθαρά για την εμπειρία
Παιδιά , όπως έγραψα προχθές , πήγα κερκίδα στους GnR και δεν το ξανακάνω , σα μυρμήγκια τους βλέπεις. Όλοι έγραψαν πόσο καλά πέρασαν κι εγώ έγραφα για σκαμπανεβάσματα στον ήχο και ότι ήταν κακος ο Άξελ
Καταλαβαίνετε δλδ τη διαφορά στο πώς βιώνεις το λάιβ
Όσον αφορά τους Coldplay, τουλάχιστον αστείο να πάρει κάποιος εισιτήριο σε θύρα που η οπτική θα είναι πίσω από τη σκηνή και να δώσει τόσα χρήματα . Αν προλάβετε που αμφιβάλλω, να χτυπήσετε τέρμα αριστερά θύρα 24 και τέρμα δεξιά 12 είστε σούπερ . Αλλιώς αρένα
Συναυλία στο ΟΑΚΑ δεν αξίζει από κερκίδα και από αρένα πίσω από τη μέση.-
Επίσης είχα κάνει subscribe στο σάιτ τους και δεν έλαβα email
Στις κερκίδες υπήρχε κόσμος με κυάλια όπερας , έτσι για να καταλάβετε αποστάσεις κι εγώ χρησιμοποίησα αρκετά το κινητό για το ζουμ
Είναι απίστευτο αυτό που γίνεται.Έχω φάει 1.40 λεπτά στην ουρά, και δεν έχω φτάσει ούτε μέχρι τη μέση.
Εγώ 2:40.
το ιδιο κ εγώ. δεν το εχω ξαναζήσει. πάει για κάτι πολύ δυνατό.με το που άνοιξε το σαιτ και ακόμα τπτ…
Και Βουκουρέστι μπήκε δεύτερη μέρα.
Με βάση αυτά που λέτε και διαβάζω πάμε για sold out σε χρόνο ρεκόρ και σε 2η μέρα.
Να κάτι που δεν περίμενα να πω για live στο ΟΑΚΑ
ψυχραιμία , όλοι θα τα σκάσουμε τα 100ρια μας
σήμερα είναι το presale με κωδικό από το σαιτ των coldplay