Coroner live in Greece: 17 Δεκεμβρίου Gagarin Aθήνα, 18 Δεκεμβρίου Mylos Club Θεσ

τιποτα ενδεικτικες ωρες που θα βγει καθε band εχουμε ? η παλι θα μυριζουμε δακτυλα ?

αντε αντε

καλά να περάσετε,
ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Οι πόρτες ανοίγουν: 18:30
REX MUNDI: 19:30 ? 20:00
RELEASED ANGER: 20:20 ? 20:55
ACID DEATH: 21:15 ? 22:00
CORONER: 22:30 ? 00:00

δεν έχει διαφορετική τιμή στη πόρτα, right?

Eτσι νομιζω αν και δεν ειμαι σιγουρος … Ελπιζω δλδ γιατι και εγω απεξω θα παρω τικετο

Αν δειτε εναν ασχημο με μουσια γυαλια και μαυρο μπλουζακι ελατε να μου πειτε ενα γεια.

οξω το prog απο το μεταλ 8) :lol:

nir1 thanks for the info

Παιδες καλα να περασετε εγω τελικα δεν θα μπορεσω να ερθω εχω μεινει ταπι.:frowning:
Βεβαια αν δεν τους ειχα δει τ καλοκαιρι στο Hellfest δεν υπηρχε περιπτωση να τους εχανα.Οσοι μπορειται να πατε και ακομα το σκεφτεστε μην κανετε το λαθος ΑΠΛΩΣ καντε το.:p:lol:
Οι τυποι ειναι φοβεροι θα σας αποζημιωσουν και με το παραπανω.

Υ.Γ Περιμενω setlist8)

αντε ακομα εδω ειστε ?? τα λεμε εκει

Τι έγινε, κανένας από μέσα να μας πεί αν έζησε? να μην έχουμε αγωνία για αύριο δλδ…:stuck_out_tongue:

επιστροφη στα 90ς

ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπήρξε έκρηξη μεγατόνων η οποία εντοπίζεται στη Λεωφόρο Λιοσίων, κοντά στο Σταθμό Αττικής, από την οποία εκτοξεύθηκε στην ατμόσφαιρα της πόλης πολύ μεγάλη ποσότητα ντεσιμπέλ και παράξενων/ψυχεδελικών δονήσεων. Δεν έχει εξακριβωθεί αν η έκρηξη προήλθε από βόμβα ή κάτι… άλλο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τα θύματα είναι εκατοντάδες (μυαλά). Ως βασικοί ύποπτοι του τρομοκρατικού χτυπήματος φέρονται τρία μυστηριώδη άτομα ελβετικής εθνικότητας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας απ’ αυτούς χρησιμοποίησε ένα πολύ επικίνδυνο και θανατηφόρο, εξάχορδο μυστικό όπλο. Α, και ότι άλλος ένας είναι καραφλός.

Εκφράζονται φόβοι για επανάληψη του χτυπήματος αύριο στην συμπρωτεύουσα. Για το λόγο αυτό, οι αρχές εφιστούν την προσοχή στον πληθυσμό της πόλης.

Απίστευτο live από μια κορυφαία μπάνταρα στο είδος της… (αλήθεια, ποιο είναι το είδος της:p)

tech thrash cyber groove progressive metal! :stuck_out_tongue:

τι να πρωτοπείς γι αυτό το λαιβ! 8O8O

Για το φοβερό ήχο?
Την ενέργεια που έβγαλε η μπάντα σ’όλη τη διάρκεια?
Την Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η απόδοση όλων των κομματιών και ειδικά σ’αυτά του grin-πραγματική μυσταγωγία…
Τον vetterli να κάνει τα δικά του στη μέση του metamorphosis για κάνα 2λεπτο (θα τις έλεγα γκιλμουρ-ιες με τόση δα υπερβολή:p)…

Φίλοι θεσσαλονικείς πραγματικά μη χάσετε την ευκαιρία αύριο!ακούστε με δε θα χάσετε:)

Γνωρίζει κανείς πότε ακριβώς θα βγουν στον Μύλο?

GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN GRIN

Δανείζομαι ατάκα φίλου για να πω πως 3 Ρομποτ που προσπαθούν να παίξουν Τζίμι Χέντριξ μας κάνουν τους Κόρονερ.

Καλύτερη θρας μπάντα που έχω δει. ΤΟ ΓΚΡΟΥΒ, δε σταμάτησα να κουνιέμαι καθ’όλη τη διάρκεια.

Aπό τη στιγμή που μπήκε το Serpent Moves και μετά εξαφανίστηκε η γη.

Συναυλία της χρονιάς μαζί με Βόιβοντ, αν είχε και Φροστ θα είχαμε δει και τα 3/3 της Αγίας Τριάδας σε ένα χρόνο.

Όσοι τους είχαν δει τότε παραδέχτηκαν πως ήταν καλύτεροι χτες.

στο 8μπολ δεν παίζουν?

ΧΑ-ΛΑ-ΡΑ συναυλια της χρονιας, ισοπεδωση, γαμηστερος ηχος, τρο-με-ρη αποδοση, κορυφαια κομματια, απα αλλο επιπεδο μπαντας…

οσοι βορειοι θα τους χασετε ειστε απλα μπουγατσες με σκατα!

στο γρηγορο σημειο του γκριν παιζει να μην υπηρχε ανθρωπος μεσα στο γκαγκαριν που να μην χτυπιοταν. εβλεπα παντου να ανοιγουν επιτοπου μινι-μοσπιτς, ηταν απλα μαγεια…