έτσι λέει στο site τους.
Πείτε μου ένας χριστιανός που να πάω?
merch ειχε??
Eightball, πήρα εισιτήριο απο Metropolis χθές…άραγε θα έχει support?
Πρέπει να εξαφανίστηκε όλο όμως.
οκ λοιπόν, στα λαδάδικα πουλάν αυτό που θες.
εχει κανενας σετλιστ ? οι δικες μου μνημες ειναι πολυ χυμα, τα κομματια που περνανε βουιζοντας απο το μυαλο μου ειναι reborn through hate, Masked Jackal , No Need to Be Human ,Semtex Revolution, Internal Conflicts , Grin, σιγουρα επαιξαν τα διπλασια + , ας βοηθησει καποιος…
Δηλαδη λετε να περασω μια βολτα απο το 8ball το βραδακι αν δεν βαριεμαι ??
divine step
status still thinking
serpent moves
purple haze
the lethargic age
golden cashmere sleeper
Και D.O.A. ε, και D.O.A.
ακόμα δεν έχω συνέλθει. τι οδοστρωτήρας ήταν αυτός;;;;;;;
Και metamorphosis ε, και metamorphosis.
ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ!!!
Μαλακες, τα κομματια του Grin live απο αυτη την μπανταρα ακουγονται 10 φορες καλυτερα.
Τι ηχος, τι δεσιμο, ΣΟΚ!!!
επισης να προσθεσω σε ολα τα καυλερα κ τον απιστευτο φωτισμο που σε μετεφερε πισω στα 80s
μιαμ μιαμ
@Nightsky: Μην το σκέφτεσαι κάν, έπρεπε ήδη να είσαι έξω από το Eightball:D
Καλα παραληρω απο χθες ομως!!!
Τετοιο δεσιμο, τετοιον ηχο δεν εχω ξαναδει… Λες και ηταν ενα οργανο που εβγαζει αυτη τη μουσικη…
Κι ο Tommy να κανει πραγματα απιστευτα με τετοια χαλαροτητα… Και το μπασο ογκολιθος (και με δακτυλα οπως πρεπει να παιζεται ).
CORONER!
Ναι, τελικα, πιθανοτατα θα ερθω.
9.30 ξεκιναει το λαιβ ε ?
Θα εχει σαπορτ και ποιους ?
Παιδιά, στην είσοδο πόσο θα κάνει το εισητήριο (για Eightball ρωτάω);
[B][SIZE=“4”]θα ηθελα πολυ μια αφισα CORONER απο το χτεσινο λαιβ, ειχαν, αλλα δεν προλαβα να τσιμπησω… εαν καποιος πηρε παραπανω κ δεν του χρειαζεται, θερμοπαρακαλω (τι λεξη…) να με ΠΜαρει…[/SIZE][/B]
Όσο και να κάνει μπές:p Εγώ ξεκινάω την αντίστροφη μέτρηση, ρούφεν, μάσα, ξαναρούφεν και μετά eightball…όποιος δεί ένα ψηλό με μαλλιά και μπλούζα Coroner να του πάρει αυτόγραφο…ο Tommy θα είναι ή εγώ :lol::lol:
Roses that never bloom
Wheels that never spin
Bells that never ring
Hands too far to reach
Οσοι Θεσσαλονικεις ακουτε Coroner, αλλα αποφασισατε να ‘‘καψετε’’ το σημερινο live για μη σοβαρο λογο καλυτερα να μη ξαναδειτε συναυλια για τα επομενα δυο χρονια. Εχετε λιγες ωρες καιρο μπροστα για να επανορθωσετε.