Corrosion Of Conformity @ Fuzz Club 27/6/2015

Playfalse presents

CORROSION OF CONFORMITY (U.S.A.)
(Line Up: Pepper Keenan - Woody Weatherman - Mike Dean - Reed Mullin)

• POTERGEIST
  • FULL HOUSE BREW CREW
    Σάββατο 27 Ιουνίου 2015 - Fuzz Live Music Club

Προπώληση εισιτηρίων

Ticket House - Metal Era - No Remorse Records - Monsterville (Εξάρχεια & Χαλάνδρι) - Uncle Chronis Tattoo - Public - Reload Stores - Παπασωτηρίου - Ιανός - Seven Spots - Media Markt - 11876
ON-LINE: www.ticketpro.gr - www.viva.gr - www.123tickets.gr

https://www.facebook.com/events/382829378581399/

Ωχ η καρδιά μου…μετα απο ehg θα δουμε και coc [emoji43] !!! Έρχεται η βάλτομουντιλα της Νεας Ορλεάνης [emoji1]

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

γαμώ…

εισιτήρια; πουθενά καμια πληροφορία; :stuck_out_tongue:

[edit: οκ, τώρα τα είδα στην αφίσα ο βλάκας]

στους Guardian ήμουν απροετοίμαστος , για αυτό κουμπώνω τα παυσίπονα για τον πόνο στο σβέρκο !
Σε αυτούς θα είμαι προπονημένος !
Η συναυλία της χρονιάς (?) , σίγουρα του καλοκαιριού by far *

*εκτός αν οι BLS παίξουν σε κλειστό χώρο.

απανωτά εγκεφαλικά

ω μαλάκα

γιουριααααααααααααααααααααα

Μου φτιαξε η μερα.

Πολυ δυνατο live, θελω να κανονισω καποια πραγματα πρωτα αλλα αν με παιρνει οικονομικα θα παω.

το πρόγραμμα της συναυλίας

Doors Open: 19:15
Stage Time FULL HOUSE BREW CREW: 20:00 - 20:40 (40 minutes)
Stage Time POTERGEIST: 21:00 - 21:50 (50 minutes)
Stage Time CORROSION OF CONFORMITY: 22:20 - 00:00 (90 minutes or a bit more)

Υπάρχει διαθέσιμο εισιτήριο των 20,00?. Όποιος ενδιαφέρεται να στείλει pm

μολις μπηκα. εμεις και εμεις ειμαστε. "οικογενειακο "λαιβ προβλεπεται.

Sent

Μετά γίναμε πολλές όμως, πάλι καλά. Οι Καημένοι οι full house παίξανε σε 20 άτομα

Για coc τι να πεις, ισοπεδωτικοι, δυναμίτες. Τουλάχιστον εκεί που καθόμουν είχα καλό ήχο

για μένα οι COC είναι μπαντάρα και περιμένα ότι θα το συμμεριζόντουσαν και (αρκετοί)άλλοι αυτό. Αυξήθηκε ο κόσμος ,αλλά με κλειστό το πάνω , και να είσαι άνετα στο κάτω ,δεν το λές και πολύ κόσμο.
Επίσης ως κοινό είμασταν λίγο ψόφιοι. Μας την είπε (ίσως για πλάκα, ίσως σοβαρά…who knows?) o Dean για το encore.
Πάντως ως performance οι τύποι ήταν πάρα πολύ ωραίοι, με μπροστάρη τον Keenan .
Προσωπικά το απόλαυσα ,αλλά νομίζω ότι δεν τους τιμήσαμε όπως τους αρμόζει .

άμα οι μισοί είναι σκατόφλωροι και οι άλλοι μισοί ζάντες απ την πρέζα τι να τιμήσετε και τι να κάνετε χαμό στο Live.
Γι’αυτό δεν ήρθα, επειδή ο Έλληνας Μεταλλάς έχει σαπίσει και αντί να παίξει καμιά μπουνιά στο live κάθεται και βγάζει σέλφιζ σαν ΓΚΕΗ.

Γαμώ ήταν οι COC. Ο ήχος στην περισσότερη διάρκεια μπουκωμένος, αλλά στο τέλος ως δια μαγείας έφτιαξε. Όσο για τον κόσμο, οι συναυλίες αυτή την περίοδο είναι πραγματικά πάρα πολλές, δεν μπορούν όλοι να πηγαίνουν σε όλες. Διαλέγουμε.

Πολύ δυνατό live… Ποιοτικό αλλά και αλήτικο (αυτοσχεδιασμοί και τα κομμάτια παιγμένα συναυλιακά)!

H μπάντα ήταν κεφάτη και αν και δεν μπορώ να πω το ίδιο για τον κόσμο. Προσωπικά το αποδίδω ότι η μέση ηλικία στην συγκεκριμένη συναυλία ήταν 30+, άλλα μυαλά έχεις όταν είσαι 20 και άλλα στα 35, οι fans της μπάντας είναι αυτοί που τους άκουγαν πριν 20 χρόνια ως έφηβοι.

Ωραίο και το story με το 13 angels: “Πριν μερικά χρόνια είχε βρεθεί ο Keenan στην Αθήνα και μια κοπέλα τον πήγε στο ξενοδοχείο με το αυτοκίνητο της επειδή ήταν φέσι και παιζόταν το κομμάτι αυτό στο ράδιο του αυτοκινήτου. Οπότε, έπαιξε το κομμάτι προς τιμήν της, το οποίο δεν έχουν ξαναπαίξει”

[B]Κόσμος:[/B] αρκετός για την περίοδο (καλοκαίρι + πολλές καλές συναυλίες) και την ημέρα (πολιτική κρίση γαρ) .

[B]Ήχος και χώρος:[/B] Είχα καιρό να πάω στο Fuzz (νομίζω από Sepultura πριν 2 χρόνια) και με χαρά είδα ότι έχει ανακαινισθεί και έχει ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΑΤO L-Acoustics DV-DOSC line array + DV-SUBs + ARCS (τα monitors δεν τα τσέκαρα αλλά βαντάζομαι θα είναι και αυτά L-Acoustics).

[B]Τώρα σχετικά με τον ήχο:[/B]

Pottergeist: Καθαρά τα drums, όλα τα υπόλοιπα μια τεράστια βαβούρα, όταν άλλαξαν κιθάρα κάπως βελτιώθηκε η κατάσταση αλλά μάλλον ήταν συγκυριακό, τα φωνητικά δε, άστα να πάνε, δεν ακουγόταν τίποτα.

CoC: Καθαρά και δυνατά τα drums (μάλλον τα SUBS παίζουν πολύ δυνατά), καθαρά τα φωνητικά του Keenan, πολύ χαμηλή ένταση τα back φωνητικά του woody (αλλά διορθώθηκε), μπάσο μια χαρά…
Αλλά με τις κιθάρες υπήρχε το ίδιο πρόβλημα όπως με τους Pottergeist, πολύ βαβούρα και μπούκωμα. Όταν καθάριζε, μάλλον οφειλόταν στο ότι έπαιζε μόνο μια κιθάρα, όχι 2 μαζί.
Απο πλευράς ηχοληψίας σίγουρα είναι δύσκολο να χειριστείς τη “βρωμιά” του συγκεκριμένου είδους οπότε μπορώ να πω ότι ο ήχος ήταν καλός για τα δεδομένα.

Επόμενο live: Agnostic Front + Madball (4η φορά για μένα)

απιστευτο λάιβ με απιστευτο σετλιστ. ο κακος ηχος θα περναγε απαρατηρητος αν δεν καλυπτε τα σολο και τα back φωνητικα και ενιοτε τα φωνητικα του keenan…
οπως και να 'χει το φχαριστηθηκαμε, πολυ δυνατο λάιβ 8)

Εγώ άκουγα πολύ καλά όλα τα όργανα αλλά πιθανόν να οφείλεται στο ότι βρισκόμουν κάγκελο και ακουγα από τα μόνιτορ της μπάντας… Δεν ξέρω κιόλας από αυτά τα συστήματα, δεν το χω και πολύ, οπότε μπορεί να λέω βλακείες

εγώ ειλικρινά, αν δεν είχα ωτοασπίδες δεν ξέρω αν θα την πάλευα…