Λοιπον,παοκτσης εδω…ADMINS ΜΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ.
Επειδη καταλαβα πως οτι εγινε χτες,εγινε “νυχτα” και κανεις δε καταλαβε πως,που και γιατι ακομα και αυτοι που μπαινουν συχνα στα αθλητικα, καλα θα ηταν να διεκρυνισω καποια πραματα απο τη μερια μου και να αφησω στην κριση των συμφορουμιτων τι προσβαλει και τι οχι,τι ειναι δικαιο και τι αδικο,οκ?
Εχτες,εφαγα μπαν επειδη “προσεβαλα” εναν χρηστη ο οποιος για πρωτη φορα στη ζωη του μπηκε στο θρεντ του παοκ ,και αναφερω καποια αποσπασματα απτο ποστ του.
Εδω ηταν η προσβολη που εκανε το φιλο μας να προσβληθει και να πατησει το ρεπορτ(?).Ουτε τον βριζω αυτον,ουτε τη μανα.Αντιθετα το σχολιο πηγαζε καθαρα απο αυτα τα ακρως κολακευικα πραγματα που εγραψε για την ομαδα μου.Ουτε το ξερω τον τυπo.ουτε ειπα αυτο που ειπα επειιδη ειναι emo η δεν ειναι tr00 metal.
Αμα θεωρειται αυτο ακριβως το γεγονοες προσβολη,τα μυρια που εχουν γινει απο ολους τους χρηστες μεσα στα αθλητικα τι ακριβως ειναι κυριοι μοντς?
Επισης,ειχα φαει αλλα 2 infranctions για τις εξης παραβασεις:
Ο Θεριον ειχε πει κατι για τον παοκ,και του ειπα αν τα πιστευεις αυτα εχεις μεγαλο κομπλεξ.Αυτο προσεβαλλε τον χρηστη θεριον που δε μπορουσε να κοιμηθει τα βραδια λογω αυτο του γεγονοτος και παλι πηρα ινφρακτιον(ο χρηστης θεριον μου ανταπαντησε με ακριβως τον ιδιο χαρακτηρισμο+ειρωνια)
Και ερωτω παλι,αν αυτο ειναι προσβολη τοτε τα μυρια που χουν ειπωθει στα αθλητικα τι ειναι?η λεξη κομπλεξ και το κομπλεξικος ειναι σαν την λεξη καλημερα στα αθλητικα και οποιος χρηστης δε πιστευει ας ψαξει να δει στα θρεντ του πρωταθληματος
Την αλλη φορα ειχα φαει infranction,λογω του οτι ειχα παραφερθει εγω ΚΑΙ δυο τρεις αλλοι αν θυμαμαι καλα.ΠΑΛΙ ομως μονο ο παοκτσης την πληρωσε.
Εχω δεχθει πολλες “προσβολες” τετοιων ειδων,οπως αυτων που με κανατε μπαν,αλλα κατανοοω πως μεσα στα αθλητικα μπαινει μεσα και το οπαδιλικη το χαβαλε και ολα αυτα.Απλα υπαρχουν καποιοι αλλοι που δε κατανοουν αυτο ακριβως το πραμα.Μια φορα δεν εκανα report σε ποστ,γιατι πολυ απλα θεωρουσα τετοιοιυ στυλ “προσολες” μες τα περιθωρια των αθλητικων κυριως.
Για ποιο λογω διχνετε λοιπον κυριοι μοδς μια ιδιατερη ευαισθησια προς το ονομα μου?Μηπως επειδη δεν ερχομαι στα μυτινγκ του φορουμ?Μηπως επειδη δεν ειμαι συνομιλικος σας?Μηπως επειδη ειμαι ΠΑΟΚ?
Ολοι ξερουν πως ειμαι ενεργο μελος του φορουμ και απολαμβανω να ασχολουμαι με ολα τα categories του φορουμ(μουσικη,ταινιες,computers,αθλητικα,ΑΚΟΜΑ και οφτοπικ:p ).
ΠΑΡΑΚΑΛΩ μη σβησετε αυτο το ποστ για να ξερουν ολοι οι users πως νιωθω εγω για οτι εγινε και να σχηματισουν και αυτη μια αποψη για περι των γεγονωτων
Υπογραφει ο ΦρεσκοBANιαρισμενος(a.k.a παοκτσης)