Cradle Of Filth - Godspeed on the Devil's Thunder (2008)

Whatever, άποψη μου, ο καθένας έχει διαφορετική άποψη :slight_smile:

Αστειεύομαι,φυσικά και ο καθένας έχει την άποψή του8)

Mετα το Midian παρέδωσαν πνεύμα…

εγώ νομίζω ότι σε αυτό που κάνουν είναι καλύτεροι από τους dimmu borgir…γνώμη μου.

Συμφωνώ!!! Αλλά και οι Dimmu Borgir μου αρέσουν.

μια χαρά είναι αλλά δεν αντέχω τα φωνητικά του μπασίστα!!!:thumbdown:

Σα να το αδικείς λιγουλάκι το “Thornography”…

Δεν μου πολυάρεσε…:-k Αυτό όμως που θέλω να επισημάνω είναι οτι οι Filth ενώ είχαν όλα τα φόντα να φτάσουν ακόμη ψηλότερα (ειδικά μετά το Midian) αυτοί επέλεξαν να μην εξαργυρώσουν αυτή την χρυσή ευκαιρία…Ισως και να το επεδίωξαν…

Mην εχωντας ακουσει το τελευταιο τους,το Midian ειναι το τελευταιο που με
ενθουσιασε.Τα αλλα απλως ειχαν καποια καλα τραγουδια συμφωνα με το δικο
μου δισκο.Αν το καινουργιο μοιαζει με την δισκαρα Cruelty And The Beast τοτε
εννοειται οτι θα το ακουσω!

περιμενω με ανυπομονησια…

μετα το midian δε παρεδωσαν πνευμα,απλα ειχαν καποια σκορπια ωραια κομματια και ισως οχι κατι το ολοκληρωμενο

Θα συμφωνήσω με τον φίλο Paoktzi.
Με το πέρασμα των χρόνων οι COF κινήθηκαν σε πιο HEAVY φόρμες, με αποκορύφωμα το τελευταίο. Γουστάρω τa thrash riffs τους,πάντως.Τα Midian , Cruelty είναι αλμπουμάρες. (θα έλεγα δισκάρες, όμως σκεφτείτε υπάρχουν δίσκοι πλέον?:stuck_out_tongue: πότε-πότε σκάνε για marketing…). Το θέμα είναι μπορούν να βγάλουν κάτι ισάξιο ή να τα πλησιάζει?
Αν και δεν πιστεύω ότι θα βγάλουν κάτι μέτριο. Περιμένω όπως πάντα καλά πράγματα. Βαζω τον πήχη ψηλά.

“Godspeed on the Devil’s Thunder” θα είναι ο τίτλος του νέου album.

Trackilst:

1. “In Grandeur and Frankincense Devilment Stirs”
  2. “Shat Out of Hell”
  3. “The Death of Love”
  4. “The 13th Caesar”
  5. “Tiffauges”
  6. “Tragic Kingdom”
  7. “Sweetest Maleficia”
  8. “Honey and Sulphur”
  9. “Midnight Shadows Crawl to Darken Counsel with Life”
  10. “Darkness Incarnate”
  11. “Ten Leagues Beneath Contempt”
  12. “Godspeed on the Devil’s Thunder”
  13. “Corpseflower”

WOW ακούγεται τέλειο… ελπίζω να είναι όπως τα παλιά τους. <3

ενδιαφεροντα τα νεα, αν κι ο τιτλος μου θυμιζει Godspeed you Black Emperor! θα προτημουσα παλι κατι που να εχει θεματολογια τα vampires, αφου απο αυτο γιναν περισσοτερο γνωστοι οι CoF, κι αν ηταν στο χερι μου να διαλεξω τιτλο, μαλλον Vampiriada ή κατι σχετικο με αυτα θα σκεφτομουν :stuck_out_tongue: . τεσπα οπως και να χει, εγω θα το ακουσω, οπως ακουσα και τα δυο προσφατα τους, ασχετα αν το Thornography δε μ’αρεσε καθολου. το προηγουμενο τους (Nymphetamine) ειχε κανα δυο τρεια πολυ καλα κομματια! και θα συμφωνισω με τον Deathster οτι το Midian ειναι το τελευταιο αξιολογο αλμπουμ τους, κομματια σαν το Cthulhu Dawn πχ δυσκολα θα ξαναβγαλουν!

Principle >>> Damnation >>> Midian >>> Vempire >>> Dusk >>> Cruelty >>> Thornography >>> Nymphetamine

Εχω μεγάλη περιέργεια για το ύφος του δίσκου…:-k

ε κοιταξε, στο τελευταιο τους υπηρχε ενα κομματι, το Devil to the Metal, εαν ακολουθησουν αυτο το υφος ισως εχουμε κατι καλο (για τα Cradle Of Filth επιπεδα παντα). αλλιως περιμενετε τπτ σκληροτερο απο τη Η.Ι.Μ. φαση.

πάλι album κυκλοφορουν?!?!#-o

Μαλακία, ε?

Στο post εννοώ ποιος είναι ο καλύτερος προς το χειρότερο δίσκο κατά την άποψη μου.

χειροτερο ηταν το Thornography απο το Nymphetamine πιστευω. τουλαχιστον για μενα σιγουρα!