Hmm, από το Nymphetamine μου άρεσα μόνο το Gilded Cunt και το Nymphetamine…
ακουσε κανεις το νεο τραγουδι που δωσαν για download?
Eμενα μου αρεσε αρκετα. Θυμισε παλιες καλες εποχες. Δεν εκανε την εκπληξη βεβαια και μου ελειψε η majestic στιγμη. Eλπιζω στα αλλα τραγουδια να υπαρχει καποια επικοτητα \m/
Midian και Nymphetamine οι καλύτερες τους στιγμές…οι δίδκοι είναι απίστευτοι…
μάκαρι να βγάλουν ένα αρκετά καλό album, γιατί αξίζουν…
Now playing: Social Distortion - Don’t Drag Me Down
via FoxyTunes
OMFGGGGGG έχεις link από νέο τραγούδι των COF???
Link pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
faints
8O8O8O8O8O8O
OMG το άκουσα και είναι φοβερό! Σαν τους παλιούς COF, κάτι ανάμεσα σε Dusk και Midian. Αυτά είναι, ανυπομονώ να βγει το album <333333
δεν δινεις κανα λινκ γιατι βαριεμαι να ψαχνω??
Ωραια η αλλαγη εκει γυρω στο 2:35
Μετονομάστε το…
το ακουσα κ γω…μαλιστα… αδιασανε τα πορτοφολια μου φαινεται με τις τελευταιες κυκλοφοριες και γυρνουν στον παλιο ηχο για να τα ξαναγεμισουν…οπως πολλι πολλοι αλλοι…ονοματα δε λεμε υποληψεις δεν θιγουμε…κατα τα αλλα καλουτσικο κομματι…
Ετσι πως το λες κάποιος θα νομίσει οτι αναφέρεσαι στους ex-Metallica…
Αυτο που έκαναν δεν είναι επιστροφή αλλα ακόμη μια προσπάθεια να τα αρπάξουν χοντρά…
Για να μην είμαι εκτός θέματος πιστεύω στους COF και ποτε μα ποτε δεν πιστεύω πως έκαναν λάθος επιλογές…
Μακαρι να ακούσουμε ενα νέο Midian και γιατί οχι (sorry που θα το πώ) :bow2::papas:CRUELTY:papas::bow2:…
Το καινούριο (Tragic Kingdom) τα σπάει αν και μου λέιπει ο παλιός καλός Dani που έσκιζε τον ουράνο στα δυο με τις τσιρίδες του:bow:
το άκουσα κ εγώ…με άφησε αδιάφορη τι να κάνουμε
Συμφωνώ!
Τρείς λέξεις περιγράφουν το νέο δίσκο των Cradle of Filth:
[B][SIZE=“4”]ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ[/SIZE][/B]
Κρίμα…
Για οποιον ενδιαφερεται μπορει να προπαραγγειλει πακετο το νεο COF μαζι με το νεο Satyricon, στη τιμη των 26.50 ευρω συμπεριλαμβανομενων των ταχυδρομικων, απο το www.play.com . Να σημειωσω ότι καθε αλμπουμ ερχεται σαν διπλο CD με εξτρα υλικο για καθε μπαντα. 2 διπλα CD - νεες κυκλοφοριες στην τιμη των 26.50 νομιζω ειναι εξαιρετρικη περιπτωση.
εντιτ : απορω που κυκλοφορουν την σπεσιαλ εκδοση οι COF παραλληλα με την στανταρντ. Δε το συνηθιζουν…
Μόνο το 13th Caesar μου άρεσε.
Μου θύμίζει το Presents from the poisonhearted από το Damnation and a Day.
Κατα τ’άλλα,όπως τα αναφέρω παραπάνω.
Επειδη τους εχω ψιλοχασει μετα το Midian, παραμενουν στο ιδιο Goth Heavy/Thrash στυλ που καθιερωσαν απο το Midian και μετα?
Κριμα που δισκοι σαν το Dusk βγαινουν ΜΙΑ φορα : /
Καλούτσικος αλλά οχι κατι το ιδιαιτερο.Δεν με τρελανε.Προτιμω απο αυτούς να ξανακούσω τις δισκάρες τους Midian, The Principle… και το Dusk…And her embrace.
Αλλο ενα αριστουργημα απο τους αγαπημενους μου cradle of filth.Σιγουρα δεν εχει τεραστιες προσωπικοτητες μεσα οπως τον vile ή τραγουδια σαν το byronic man,αλλα νομιζω οτι κανει δισκακια σαν το midian να ακουγontai σαν britney spears.
- Ποτε κυκλοφορησε;
- Οταν λες Βιλε τι εννοεις;
Ville Vallo υποθέτω.