Cradle Of Filth - Godspeed on the Devil's Thunder (2008)

Eγω το καταλαβα, επειδη λεει μεγαλες προσωπικοτητες

Αχαχαχα Θεος:lol::lol::lol::p8)

To Bαλο μεγαλη προσωπικοτητα το ξεπερναμε…το π κολλαει ο Βαλο με τους Φιλθ ακομα δν το χω καταλαβει.

Ειχε κανει guest συμμετοχη στο Thornography…

:!:

Μα τί λέει?
Κάποιος να την μαζέψει:!:
Τα πιστεύεις αυτά που λές???

Μετά το Midian το έχασαν…και ο καινούριος δεν αλλάζει τα δεδομένα. Θα το ξανακούσω βέβαια αλλά δεν ενθουσιάστηκα.

Μετά από αρκετές ακροάσεις, ο δίσκος είναι αρκετά καλός. Έχει πολύ Midian μέσα.
Δεν αγγίζει φυσικά τα πρώτα, αλλά αξίζει σαν δίσκος.
Έρχεται και η επίσημη άποψη.

Κάποιος να μου στείλει με pm κάποιο link :smiley:

Ορίστε και το review.
http://www.rocking.gr/review2087.php

Θα ακουστεί λίαν συντόμως…

Φέρνει Midian στο μυαλό είναι η αλήθεια, δεν φτάνει στο μεγαλείο του βέβαια, είναι όμως καλό τελικά και έχει σημεία με ότι έχουν κάνει από το Midian και μετά. δηλαδή δεν είναι black.

Εμένα να πω την αλήθεια δεν μου θυμίζει καθόλου Midian. Πιο πολύ θυμίζει Cruelty and the Beast.
Προσωπικά μ’άρεσε αρκετά. Πολύ καλό comeback μετά από δύο-τρεις αποτυχίες. Ο νέος drummer σπέρνει. Καιρός ήταν να φύγει ο Adrian, δεν λέω…καλός ωραίος προσκυνάω αλλά πάνω από έναν ρυθμό δεν ξέρει να παίξει :stuck_out_tongue:
Επίσης, η special edition αρκετά καλή ως προς το εξώφυλλο (και φθηνή παραδόξως)

Η σαπιλα,η μαυριλα,η εμετιλα,η cultιλα,η υποκοσμιλα (με την καλη εννοια παντα…αν μπορουμε να το πουμε ετσι :lol:) του cruelty and the beast δεν προκειται να ξαναβγει κατα την αποψη μου…ωραιο το album παντως,οπως και το προηγουμενο που μου αρεσε πολυ :slight_smile:

Kοιτα να δεις που αμα θελουν τελικα οι Filth μπορουν να βγαλουν καλο δισκο… Μου ηρθε σημερα η σπεσιαλ εντισιον και δηλωνω ικανοποιημενος υπερ το δεον. Προκειται για το δισκο που επρεπε να βγαλουν μετα το Cruelty of the Beast. Δε συγκρινω με εποχες “Dusk and her embrace” και πισω… Αλλα σιγουρα ειναι το καλυτερο τους στη δεκαετια που διανυουμε… Καλυτερο και απο το Midian, κατ’εμε, πολυ καλυτερο μαλιστα. Ισως ο πιο Black metal δισκος τους. Υψηλες ταχυτητες, νορβηγικο riffing σε αρκετα σημεια, εξαιρετικες συνθεσεις, εκπληκτικος drummer. Επιτελους οχι ξενερωτες διασκευες 80’s pop κομματιων. Επιτελους οχι ξενερωτες συμμετοχες (Espenaes, Vallo). Ωραιο concept, καθαρα cradleoffilth - ικο.

Ασχετο , επειδη ακουγα αυτες τις μερες το Puritanical Euphoric Misanthropia των Dimmu Borgir. Τελικα παιζει σιγουρα drums ο Barker, η εχουμε drum machine?Εμενα μου βρωμαει drum machine απο χιλιομετρα…

Whatever…

Παντως μακαρι να μπορουσα να κρινω και εγω ευκολα, τοσο, ενα κονσεπτ και πολυπλοκο αλμπουμ, οσο να το συγκρινω και με ποικηλες παλαιοτερες δουλειες του γρκουπ.Αλλα μαλλον δε ξερω αρκετα οπως πχ εαν οντως ο Μπαρκερ επαιξε ντραμς στο καλυτερο αλμπουμ τον Ντιμου Μποργκιρ, ωστε να ακουω ενα κομματι 9 φορες συνεχομενες για να προσεξω τον εφυεστατο τροπο που τραγουδανε και προφερουνε τις λεξεις και πως τα συνδιαζουν με τα μειντενικα ριφ. Αλλα εαν μπορουσα, θα ημουν συντακτης στο χαμερ και ικανος να κανω κριτικη πχ στο ντεθ μαγκνετικ ακουγοντας το μια μονο φορα, ακριβως οπως και αυτοι, εγραψαν.

Οι Cradle Of Filth φταινε για τον οποιο σαρκασμο με επηρεασαν#-o

Το αλμπουμ το εχω ακουσει πανω απο 50 φορες, γιατι ηδη το ειχα σε ψηφιακη μορφη, οποτε η γνωμη μου εχει κατασταλαξει καπου. Και σιγουρα ειναι πανευκολο να συγκρινω το νεο τους αλμπου κυριως με τις τελευταιες μετριες δουλειες τους. Τωρα αν οι Cradle of Filth - και καθε Cradle of Filth, ειναι ικανοι να επηρεασουν την προσωπικοτητα και τον ψυχισμο σου, ωστε να ευθυνονται για τον σαρκασμο σου οπως λες, μαλλον θα πρεπει να σε συλλυπηθω. :stuck_out_tongue:

Οπως και να εχει, με συλλυπητρια η οχι, απο τη στιγμη που εστω και στο ελαχιστο εγινε συγκριση με αλλες δουλειες τους ειναι ενα θετικο στοιχειο του για το αλμπουμ. Δεν ειναι σωστο να απποριπτεις τα Cruelty & Midian, αλμπουμ που διαμορφωσαν οχι μονο το ψυχισμο και τη προσωπικοτητα του ‘‘ειδους’’ (γενικοτερα), αλλα και το χαρακτηρα της. Ειναι σωστο να μην σου αρεσουν…
… οπως και το drum machine στο Death Cult Armageddon :stuck_out_tongue: Χμμμ ειναι ετσι ομως? :-k

Το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι ο σαρκασμος δεν ειναι θεμα ψυχισμου η προσωπικοτητας, διοτι μαλλον δε τον καταλαβες… για παραδειγμα, εαν ακουγες και το Death Cult Armageddon 50 φορες…:smiley:

Καλημερα

Για ξαναδιαβασε τα ποστς μου και πες μου που καταλαβες εσυ οτι :

1. Απερριψα το Cruelty and the Beast? Πουθενα. Αντιθετως το θεωρω εξαιρετικο αλμπουμ, παρολη τη μετρια παραγωγη. Αυτο που ειπα είναι οτι το νεο αλμπουμ ειναι αυτο που επρεπε να βγει μετα το Cruelty. Και νομιζω αυτη η αναφορα μου καταδεικνυει το ποσο καλο θεωρω το Cruelty

2. Απερριψα το Midian? Πουθενα. Ειπα απλα οτι θεωρω το νεο αλμπουμ καλυτερο απο το Midian. Αυτο προφανως δε σημαινει οτι απορριπτω το Midian. Αντιθετως το θεωρω και αυτο ενα πολυ καλο αλμπουμ. Αυτα που απερριψα ειναι οι λογικες των τελευταιων αλμπουμ που εκφραστηκαν μεσα απο διασκευες ποπ κομματιων και συμμετοχες τυπου Vallo.

Επισης ειπα οτι θεωρω το νεο αλμπουμ το καλυτερο των Filth στη τρεχουσα δεκαετια. Εσυ καταλαβες οτι δε μου αρεσεουν τα Cruelty (κυκλοφορησε την προηγουμενη δεκαετια) - Midian.

1. Ανεφερα εγω καπου το Death Cult Armageddon? Πουθενα. Εγω μιλησα για το ακριβως προηγουμενο, το Puritanical Euphoric Misanthropia. Αλλα αλλα γραφω εγω και αλλα διαβαζεις εσυ. :stuck_out_tongue: Μαλλον διαβαζεις αυτα που θα ηθελες να διαβασεις. :lol:

Καλημερα…:slight_smile:

Γιατι εχεις την εντυπωση οτι εξαρχης αναφερθηκα σε εσενα? Απλα ειδα τη απορια σου και προσθεσα εναν σαρκασμο, αστειο φυσικα, στο αρχικο σχολιο μου . Τι σε κανει να νομιζεις οτι εχω κατι μαζι σου? Παντως, οχι δε διαβασα τα ποστ σου. Εξαλου ειναι εμφανες το πιο απευθυνετε σε εσενα. Ετσι δεν ειναι? (quote!!)

Οχι δεν ειπες εσυ τιποτα για το συγκεκριμενο αλμπουμ, ΕΓΩ ειπα, αυτο ειναι και το νοημα αλλωστε του οποιου σαρκασμου, αφου ο κυριος Μπαρκερ ‘‘παταγε κουμπακια’’ και σε αυτο το αλμπουμ.

Ενταξει εγω διαβαζω αυτα που θελω, εσυ που τα διαβαζεις σωστα γιατι τα καταλαβαινεις λαθος βρε?:lol: Οπως και γιατι γραφεις λαθος αυτα που θελεις να εννοεις, ε?:lol: (Δε συγκρινω με εποχες “Dusk and her embrace” και πισω…).

Υ.Γ. Φαντασου να ειχα διαβασει (φυσικα οπως θα ηθελα) και αλλα ποστ σου, μπερδεμα που θα ειχε γινει :lol:

Τα λεμε, Τακης

Οντως δε διαβασες τα ποστς μου και μου αποδιδεις πραγματα που δεν ειπα. :stuck_out_tongue: