Cradle Of Filth - Godspeed on the Devil's Thunder (2008)

Ξαναδιαβασε την προηγουμενη απαντηση βρε, και τη προταση μεσα στη παρενθεση μεχρι να τη καταλαβεις, ειναι δυσκολο το ξερω αλλα σιγουρα μπορεις:lol:

(Δε συγκρινω με εποχες “Dusk and her embrace” και πισω…) Δικα σου λογια ειναι.

on topic : H live εκτέλεση του “Dusk And Her Embrace” στο bonus δίσκο δεν είναι υπερβολικά γρήγορη και χαοτική? Το ψιλοκατέστρεψαν το κομμάτι.

το point σου ποιο ειναι δε μπορω να καταλαβω… τι καταλαβες εσυ απο αυτο που εγραψα ειναι ενα ζητημα…

γενικοτερα οι Filth ειναι αντισυναυλιακη μπαντα…δε (με) εντυπωσιαζουν live…

Οχι και απο τα ευκολοτερα κομματια να αποδοθουν ζωντανα, αλλα η ηχογραφηση δεν ειναι και οτι καλυτερο. Αλλα τι να κανουμε που ο ‘‘NASTY LITTLE MIDGET’’ τους εδιωξε (και τους διωχνει) ολους :lol:
Καποτε οι συναυλιες τους ηταν πραγματικη απολαυση, ξεχωριζαν, και ακομα εδειχναν σε μεγαλυτερες μπαντες πως γινονται τα live.

Το αλμπουμ ομως ειναι παρα πολυ καλο…:-k

Το θεμα δεν ειναι τι καταλαβα εγω αλλα εσυ, τελοσπαντων δεν εχει καμμια σημασια. Συμφωνουμε οτι ειναι μια καλη και ενδιαφερουσα κυκλοφορια, ετσι?:lol:

χαχα…ναι ρε εννοειται…εξαιρετικος δισκος…

Αν είχε βγει νωρίτερα, στις καλές τους εποχές θα άρεσε σε πολύ κόσμο. Βέβαια του λείπει αυτό το “κάτι”. Ίσως λείπει το ότι επειδή είναι μεγάλο συγκρότημα οι C.O.F. έχουμε παραπάνω απαιτήσεις και να περιμένουμε απ’ αυτούς να μας ανατριχιάσουν με τα majestic ξεσπάσματά τους όπως στο παρελθόν. Βέβαια αυτό δεν γίνεται γιατί κι οι ίδιοι άλλαξαν, όπως αλλάξαμε κι εμείς σαν ακροατές και δεν εντυπωσιαζόμαστε εύκολα πλέον, καθώς έχουμε χορτάσει από ατμοσφαιρικά και black συγκροτήματα.
Πολλοί βιάστηκαν να το κρίνουν αυστηρά και ως “ταφόπλακα”…

Πολλοι βιαστηκαν να αποθεωσουν και το ντεΝΤ μαγκνετικ, δε λεει κατι αυτο. Εξαλου οπως ανεφερα και στο πρωτο σχολιο μου (οχουυυ μην απαντησεις εσυ! δεν αναφερομαι σε εσενα αλλα ουτε εχω διαβασει τα ποστ σου χαχαχα), ενα κονσεπτ και πολυπλοκο αλμπουμ δε κρινετε ευκολα.Εγω παντως διαπστωσα (νω) αρκετα διαφορετικα πραγματα…:-k

Καλύτερο απο το Thornography αλλά και πάλι μακριά από τον καλό τους εαυτό.
Τι να πω, μάλλον τους κάνει κακό το (σχεδόν) σταθερό line-up…