Crimson Glory @ Salonica, Mυλος 22/10 @ Κύτταρο - 23/10

Ακομη περιμενω την ανακοινωση του sold out(για την αθηναικη συναυλια μιλαω)
Σε περιπτωση παντως που κατι τετοιο δεν συμβει μια μονο φραση θα περιγραφει με ακριβεια τον μεσο νεοελληνα μεταλα:ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ.

Δυσκολο μου φαινεται να μην γινει. Απλα, εδω περα εχουμε και την συνηθεια να παιρνουμε τικετς την τελευταια στιγμη.

με 500+ άτομα που θα έχει εκεί θα γίνει θύρα 7.

η προπώληση πάει σούπερ οπότε μην το αναβάλετε γιά πολύ. ίσα ίσα που αν στηριχθεί από νωρίς το event μπορεί να πάει και σε μεγαλύτερο χώρο

Thanx for the heads up Mr. Klynn, θα πάω αύριο να τσιμπήσω για να μη βρεθώ προ εκπλήξεων.

Ρε λεμε στηριξαμε απο Καταρ!!! 3 τικετς.

Και Sancturay ΚΑΙ Crimson!

τα λεμε στο λαιβ

ρισπεχτ στον αποπανω!

τι σουπερ ρε παιδια 500 εισητηρια ειναι κι ακομα δεν εχουν εξαντληθει
καλα λεει ο αλλος πιο πανω οτι ειμαστε για τον πουτσο

μη τρελαίνεσαι, δε πάνε όλοι να τα πάρουν απο πριν. έλληνας=τεέυταία στιγμή.

όχι μόνο, βάλε και το Έλληνας = δεν έχω λεφτά!

παρατηρώ ότι τα τελευταία 3-4 ποστ μου είναι ανορθόγραφα…
ναρκωτικά δε παίρνω τώρα τελευταία…να φοβάμαι για κάποιον όγκο??? :stuck_out_tongue:

Ουφ, μου φυγε ένα βάρος σήμερα (πήρα εισιτήριο).

Ραντεβού στο καγκελάκι μουνάκια!

ο νοριμορς ειπε σε φιλο οτι παει Gagarin η φαση

Heeeell yeeah!

Αλλα, εφοσον δεν εχουν εξαντληθει ακομα τα 500 (δεν λεω πως δεν θα…), τοτε πως το νομιζει?

Εκτος αν ειμαστε 500-600 ατομα στο Γκαγκαριν. Οχι καλυτερα :Ρ

Δε το νομιζει,του ειπε οτιθααλλαξει,οχι μπορειισως κτλπ.Τωρα νταξει απλα μεταφερω μια πληροφορια,το ποσο εγκυρη ειναι δε μπορω να το ξερω.Αλλα γι’αυτο που λες,φανταζομαι οτι σε τετοιες περιπτωσεις εκτιμανε πως παει η προπωληση και φροντιζουν καποια πραγματα απο πριν,δε νομιζω οτι ειναι ευκολο να κανεις κρατηση σε χωρο τη τελευταια στιγμη=p

χλωμό μου φαίνεται να αλλάξει ο χώρος. πρέπαι να βγούνε και τα έξοδα,και το γκαγκάριν θα θέλει πολλα΄παραπάνω φράγκα απο το αν. ο μόνος τρόπος να γίνει αυτό είνα ινα σολλντάρει νωρίς, να έχει δηλαδή τουλάχιστον έναμιση μήνα να διαθέσει κι άλλα εισιτήρια.

Ειδωμεν ειδωμεν.Παντως αφου θα μαι αυριο προς τα κει για το Πανεκπαιδευτικο,θα τσιμπησω και γω το εισιτηριακι για να μη το ρισκαρουμε κιολας:p

Αν γίνει στο Γκαγκάριν από πολλές απόψεις ακόμα καλύτερα. Σχεδόν δίπλα μου κι έτσι. :smiley:

καλά αν γίνει στο γκαγκάριν θα είναι γαμάτο ρε, θα ζήσουμε όλοι :stuck_out_tongue:

Ακουσα και απο αλλη πηγη οτι παει για Gagarin και εννοειται οτι ειναι καλυτερο σαν χωρος και θα ειναι καπως πιο ανθρωπινες οι συνθηκες.