Fact 1 : η προπωληση παει καλα
Fact 2 : η συναυλια παραμενει στο αν
Fact 3: Στο αν μπορεις να τυπωσεις συμφωνα με το νομο 650 εισητηρια και επιλαξαμε τυπωσουμε 500 για να μην ειναι ασφυκτικη η ατμοσφαιρα.
Οικογενειακα πραγματα. Αντε να περνανε οι μερες, λεμε!
AN ΡΕΕΕ!!! Και τα μυαλα στα καγκελα!!!
Προμηθευτηκα σημερα το χρυσο, κυριολεκτικα και μεταφορικα, εισιτηριο της Θεσσαλονικης. :vibrate:
εγω τους ειχα δει και το 2005.τοτε στο rockwave.με τον midnight να τραγουδαει με το ζορι.και να τριγυρναει backstage με το μπουκαλι ουισκι στο χερι.anyway.τα θετικα του live ειναι οτι ειδα τους μαγκες απο κοντα.τσιμπισα το αυτογραφο απ’ολη τη μπαντα,και ακουσα τους υμνους,παρολλο που ο midnight ηταν σε κακη μερα.o νεος τραγουδιστης κανει φοβερη δουλεια τωρα.ειναι ενα + για καποιον που σκεφτετε να παει.για μενα αυτο το live ειναι και ενας φορος τιμης,για το μεγαλο John Patrick McDonald’‘midnight’’ που εφυγε νωρις.
που γίνεται η προπώληση εισητηρίων στην Θεσσαλονίκη;
^
To nephilim πουλαει σιγουρα.
Δεν ξερω αν υπαρχουν και αλλα μαγαζια που να διαθετουν εισιτηρια για το λαιβ, αλλα οσους ξερω (κιεγω δηλαδη) απο το nephilim το πηραν.
μην μου λέτε τέτοια και μου φορτώνεται αυτό το βάρος 8O
πρέπει να πάω να πάρω εισιτήριο, αναγκάστηκα μέσα στο σαββατοκύριακο :x
Εκτός από το Nephilim εισιτήρια για Σαλονίκη έχει (σύμφωνα με την αφίσα και το event στο fb) και στα:
alone store
Dosera arts
Metropolis store
Musicland store (Tickethouse)
Steel gallery store
πως πάει η προπώληση; γνωρίζει κανείς;
εντιτ: για αθήνα.
Πιο πάνω έχουν αναφέρει ότι πάει πολύ καλά!
αντε να ανακοινωσουν το gagarin.να τελειωνουμε.’'Oct. 23 - Athens, Greece - Up the Hammers Special Edition Festival @ An Club*
- Venue is subject to change.’'αυτα γραφει στο site του Blabbermouth.net
στο γκαγκάριν θα 'ναι 1.000 φορές καλύτερα άμα γίνει. το ΑΝ είναι πολύ μικρός χώρος για τους crimson…επίσης άμα γίνει στο ΑΝ πιστεύω θα μείνουν πολλοί απ’έξω.
12345
είναι ανάγκη να επαναλαμβάνουμε το κάθε ποστ ξεχωριστά;
Το διάβασα ψηλέ αλλά φαντάζομαι το ποστ του διοργανωτή είναι πιο έγκυρο από blabbermouth?
Οποιο και να ειναι εγκυροτερο, θεωρω πως η κινηση να τυπωθουν λιγοτερα εισιτηρια για να ειναι ανεκτη η ατμοσφαιρα, αν πραγματικα εχει γινει ετσι, ειναι μεγαλη κινηση για τα ελληνικα δεδομενα…
Μπραβο και ξανα μπραβο…Αν ειναι ετσι τα πραγματα προτιμω να μεινει στο ΑΝ που ειναι και πιο οικογενειακα…
Μην ξεχναμε οτι το Gagarin εχει και ακριβοτερο ενοικιο…Δεν ξερω αν βγαινει οικονομικα η διαφορα ενοικιου με καποια παραπανω εισιτηρια…
Φυσικά και είναι πολύ μεγάλη κίνηση. Εδώ ο νόμος είναι να βγάζεις όσα περισσότερα μπορείς ακόμα και αν δεν πληρούνται οι προυποθέσεις ασφαλείας για μεγαλύτερο κέρδος.
Το να γίνει κάτι τέτοιο εδώ είναι πολύ καλό και μακάρι να το ακολουθήσουν και άλλοι!
Ηταν/δεν ηταν να αλλαξει ο χωρος,λες ο διοργανωτης να εβγαινε και να ελεγε 1+μηνα πριν το λαιβ οτι τελικα θα γινει σε ενα βενιου με διπλασια χωρητικοτητα?Σκεψου το λιγο.Ενταξει δε λεω οτι λεει ψεμματα ο ανθρωπος αλλα καταλαβαινεις το σκεπτικο μου.
το gagarin νομίζω πως μπορείτε να το ξεχάσετε. υπάρχει και το κύτταρο