Crimson Glory @ Salonica, Mυλος 22/10 @ Κύτταρο - 23/10

ισχύει πως στο αν θα είναι πιο οικογενειακό το κλίμα…απλά στο γκαγκάριν θα χωράει περισσότερος κόσμος. δεν διαφωνώ, προτιμώ να είμαι πιο κοντά στην μπάντα…
astaldo έχεις δίκιο, δεν το σκέφτηκα έτσι :stuck_out_tongue:

CRIMSON GLORY WILL BRING THEIR OWN MERCHANDISE FOR SALE IN ATHENS AND THESALONIKI, A SPECIAL T-SHIRT DESIGNED ONLY FOR THOSE 2 GIGS!

12345

\m/ \m/

Θεσσαλονικεις ξερετε σεις,αφηστε μας τα XXXXXXXXL

Ας ελπίσουμε να φέρουν αρκετά!

Και φόρεμα τη φοράω τη μπλούζα ρε. Κι ας κολυμπαω.

Ρε μαλάκες πότε παίζουν Σαλόνικα; Δεν το βάζετε και στον τίτλο αν είναι. Υποψιάζομαι ότι παίζουν στις 22 οπότε τον πούλο. Θα προτιμήσω Mogwai

Ναι 22 παίζουν αλλά νομίζω ότι θα ήταν πιο σοφό να έρθεις CG :stuck_out_tongue:

Βέβαια θα με πεις γούστα είναι αυτά! :slight_smile:

Πήρα και γω σήμερα εισητηριάκι, κομπλέ.

ποτε περιπου το κοβετε σολδαου για αθενς?Κανας Τραμπας να πει

άγνωστο ακόμα αλλά η προπώληση συνεχίζει να ανεβαίνει εντυπωσιακά

Γαμαει και η αφισα. Αντε να ερχεται η συναυλιαρα.

νομίζω πως είναι ασφαλές να πούμε πως η συναυλία πάει κύτταρο. για περισσότερα όμως αναμένετε επίσημη τοποθέτηση

Προτιμω το ΑΝ ειναι η αληθεια. Νταξ, λιγο με νοιαζει στην τελικη…

Πηγε και επισημα Κυτταρο…Τσεκαρετε οσοι εχετε facebook του event…

Το θέμα είναι ότι έξω ξαναδεί Μοgwai. Και θα πάω μόνος ενώ κολλητός μου θα πάει μόνος στους Glory.!!! Άκουσα και το Painted Skies χτες. Δεν ξέρω. Το σκέφτομαι. Το κακό είναι ότι για αλλαγή πρέπει να σμπρώξω το Mogwai εισητήριο.

sold out λεει.και θα βγουν αλλα 100.για κυτταρο.

ισχυει 100%?

μου αρεσε που ελεγαν: an club μονο 500 εισιτηρια για να μην ειναι ασφυκτικη η ατμοσφαιρα. :lol:

τι εγινε ρε παιδια? μηπως πουλησατε κατα λαθος 600 και τωρα θα μας πατε κυτταρο για να μην ειναι ασφυκτικη η ατμοσφαιρα? για το καλο μας παντα…

γιατι και sold out να ειναι, δε βλεπω το λογο να γινει αλλαγη στο χωρο και να τυπωθουν αλλα 100 εισιτηρια. οταν λεγατε 500 “περιορισμενα” αυτο δε σημαινει? 500 “περιορισμενα”… οχι 500 “περιορισμενα” και οταν εξαντληθουν θα βγαλουμε κι αλλα 100 “περιορισμενα”.

μηπως επρεπε αντι να λεγατε τις παπαριες οτι για το καλο μας 500 εισιτηρια περιορισμενα για να μην σκασουμε και καλα, να λεγατε απο την αρχη οτι το κανετε για να ψαρωσει ο κοσμος και να τρεξει να παρει εισιτηριο και φυσικα δε θα χανατε την ευκαιρια για αλλα (100*30=3.000) ευρουλακια?

δε θα ειχα κανενα προβλημα να ειμαι σαν σαρδελα στο κυτταρο (το οποιο ειναι ΑΘΛΙΟΣ συναυλιακος χωρος) για μια αγαπημενη μπαντα, αλλα οταν ειναι σαφες οτι η συναυλια θα γινει στο an με 500 εισιτηρια για να ειμαστε σχετικα ανετα και οικογενειακα με τη μπαντα, ειναι τουλαχιστον γελοιο να εκμεταλευεστε την συμμετοχη του κοσμου και να θελετε να βγαλετε οσο πιο πολλα.

κι αυτα τα λεω ανεξαρτητα με το υπερβολικο εισιτηριο των 30 ευρω. γιατι υπερβολικο ειναι, οταν οι Crimson Glory παιζουν σε αλλες χωρες με 20 ευρω εισιτηριο.

μια ερωτηση μονο. οταν εξαντληθουν κι αυτα τα 100 περιορισμενα θα βγαλετε κι αλλα περιορισμενα?

εμεις φταιμε που γινομαστε καθε φορα κοροϊδα για χαρη της αγαπης που εχουμε για αυτη τη μουσικη. δυστυχως σε αυτη τη χωρα δεν υπαρχει σεβασμος. προκειμενου να βγουν λιγα λεφτα παραπανω παταμε τον κοσμο που στηριζει.

ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑ ΠΑΛΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΑΣ!

Οι Αθηναιοι θα εχετε και σαπορτ INNERWISH…!!! 8O :cry: