μου αρεσουν αρκετα οι InnerWish. και μονοι τους οταν επαιζαν, πηγα και τους ειδα και ποτε δεν τους χανω οποτε παιζουν μαζι με αλλες μπαντες, αλλα ρε γαμωτο οταν μου το ονομαζεις φεστιβαλ δε πα να ειναι special edition δε πα να ειναι release dvd edition ή οτι διαολο θελει φερε και καμια αλλη ξενη μπαντα. οι αλλοι κοροιδα ειναι που φερνουν τοσες μπαντες μαζι το σαββατο, εβαλαν και τους ghost?
παιδια το προβλημα μου δεν ειναι τα 600 ατομα στο κυτταρο ή 500 στο an. δεν ειναι τα 30 ευρω στην τελικη, ή το αν ειναι καλο το κυτταρο ή οχι.
φιλε Night*Sky, πιστευεις οτι αν μεταφερθει στο κυτταρο, 600 εισιτηρια, το κανουν για το καλο του κοσμου που δεν προλαβε? δεν θα ημουν αρνητικος. μακαρι να μην τους χασει κανενας και δε μ αρεσει που ξερω ατομα οι οποιοι θα τους χασουν επειδη δεν τους περισσευουν. κριμα και για τη μπαντα κριμα και για τον κοσμο σε αυτες τις περιπτωσεις, απλα βλεπω οτι η κινηση της ετσιρειας ειναι καθαρα με σκοπο το κερδος.
θελεις τη γνωμη μου, gagarin θα ηθελα τη συναυλια αυτη. δε μενοιαζει ουτε το an ουτε τα 500 εισιτηρια. και το ιδιο θα τους απολαυσω ειτε ειμασταν σαρδελες, ειτε ηταν αδειο.
απλα οταν λες οτι βγαζω 500 εισιτηρια, δε σκεφτεσαι το ενδεχομενο να εξαντληθουν? φυσικα και το σκεφτηκαν. το ηξεραν οτι τοτε θα πουλουσαν κι αλλα.εστω οτι σημερα εχουν πουληθει τα 500. αν απο την αρχη ειχε ανακοινωθει οτι το λαιβ θα γινοταν στο κυτταρο με 600 εισιτηρια, ποσα θα ειχαν πουληθει ως σημερα?
για το επιχειρημα οτι υπαρχουν ατομα που δεν προλαβαν να αγορασουν εισιτηρια και θα εμεναν απ εξω να σου πω κατι αλλο. τον τελευταιο μηνα ειχα ξεμεινει απο φραγκα και δεν μπορουσα να διαθεσω περισσοτερα απ οσα εδωσα για συναυλιες. ε, για να προλαβω 1 απο τα 500, αφου εβλεπα οτι τελειωνουν, αναγκαστηκά θυσιασα τους Sanctuary.
τελος παντων, οτι κ να λεω δεν εχει νοημα, απλα οταν λεμε κατι και μετα ξελεμε επειδη μας βολευει, δεν ειναι και το καλυτερο.
φιλε τραμπακουλα, συμφωνω σε αυτα που λες. δεν με πειραζει οπως καταλαβες για το που θα ειναι η συναυλια, το ιδιο θα την απολαυσω. ουτε μισος υπαρχει, απλα εγραψα αυθορμητα οτι σκεφτηκα και βγηκε λιγο ετσι. ελπιζω να εγινα σαφης στο τι με πειραξε. δε νομιζω οτι ειναι παραλογο, ουτε νομιζω οτι δεν το σκεφτηκαν ετσι οι διοργανωτες.
αντιστοιχη γνωμη ειχα και με το πως ανακοινωθηκαν οι συναυλιες των Manowar. δε νομιζω κι εκει οι διοργανωτες να ειχαν σκεφτει “κριμα οσοι δεν προλαβαν…” και γενικα για τετοιου ειδος “περιορισμενα” εισιτηρια.
τελος παντων, πολυ το αναλυσαμε. σορρυ αν κουρασα.