Crimson Glory @ Salonica, Mυλος 22/10 @ Κύτταρο - 23/10

Κυτταρο εχω παει μονο για Shadow Gallery και ειχα φυγει με θετικες εντυπωσεις κυριως λογω του ηχου αλλα εδω παρατηρω απεχθεια.Για πειτε.

Τωρα για αυτο με τα εισιτηρια εγω το περιμενα γι’αυτο ειπα και στον Ασταλδο πιο πισω οτι σιγα μη βγει να πει ο διοργανωτης οτι παει(η οτι σχεδιαζεται να παει)σε μεγαλυτερο χωρο πριν γινει σολδαου.

Ace Ventura βλεπω οτι ‘‘τρελενεσαι’’ χωρις να υπαρχει ουσιαστικος λογος.

Αφου εξαντληθηκαν τα εισιτηρια 20 μερες πριν το λαιβ, και προφανως θα υπαρχει κοσμος που αφησε το εισιτηριο για τις τελευταιες βδομαδες, και με αυτη την εξελιξη θα εμενε απ’εξω, δεν καταλαβαινω γιατι επικεντρωνεσαι στο οτι ‘‘α, εβγαλαν και αλλα εισιτηρια για να τα τσεπωσουν’’ και οχι στο οτι ‘‘αφου εξαντληθηκαν, καλο ειναι που θα μεταφερθει το λαιβ σε μεγαλυτερο χωρο, ωστε να παρεβρεθουν ολοι οσοι το θελουν’’.

:dunno:

η συναυλία δεν είναι sold out
το κύτταρο έχει καλύτερο ήχο και σκηνή από το Αν. γιά την ορατότητα δεν το συζητώ καν.
500 άτομα στο Αν = ημισαρδελοποίηση
600 άτομα στο κύτταρο = ανθρώπινες συνθήκες
προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός?

Εστω,εξακολουθω να πιστευω οτι το σκεφτοντουσαν για μεγαλυτερο χωρο απο την αρχη αν πηγαινε καλα η προπωληση,αλλα διαλεξαν να το πουν οταν θα ηταν σιγουροι οτι κατι τετοιο ειναι εφικτο και οταν δε θα επηρεαζοταν ο ρυθμος πωλησης των εισιτηριων.Προσωπικα δεν εχω προβλημα με το ‘‘ειπαν/ξειπαν’’ οπως ο φιλος ace.

Αυτο.Βασικα για τις συνθηκες ημουν σιγουρος,γι’αυτο το πηγα στο θεμα του ηχου γιατι εχω δει μονο μια συναυλια εκει.Αλλα αμα ειναι κι ο μεσος ηχος του Κυτταρου καλυτερος απ τον μεσο ηχο του An,τι συζηταμε;Οτι ξερω γω στο An ειναι πιο καλτ;

ειδικά γιά CG που έχουν και πλήκτρα (6 άτομα στη σκηνή) καλό θα ήταν να μην τρακάρει το La Torre με τον Drenning και ο Lords με τον Jackson :stuck_out_tongue:

μου αρεσουν αρκετα οι InnerWish. και μονοι τους οταν επαιζαν, πηγα και τους ειδα και ποτε δεν τους χανω οποτε παιζουν μαζι με αλλες μπαντες, αλλα ρε γαμωτο οταν μου το ονομαζεις φεστιβαλ δε πα να ειναι special edition δε πα να ειναι release dvd edition ή οτι διαολο θελει φερε και καμια αλλη ξενη μπαντα. οι αλλοι κοροιδα ειναι που φερνουν τοσες μπαντες μαζι το σαββατο, εβαλαν και τους ghost?

παιδια το προβλημα μου δεν ειναι τα 600 ατομα στο κυτταρο ή 500 στο an. δεν ειναι τα 30 ευρω στην τελικη, ή το αν ειναι καλο το κυτταρο ή οχι.

φιλε Night*Sky, πιστευεις οτι αν μεταφερθει στο κυτταρο, 600 εισιτηρια, το κανουν για το καλο του κοσμου που δεν προλαβε? δεν θα ημουν αρνητικος. μακαρι να μην τους χασει κανενας και δε μ αρεσει που ξερω ατομα οι οποιοι θα τους χασουν επειδη δεν τους περισσευουν. κριμα και για τη μπαντα κριμα και για τον κοσμο σε αυτες τις περιπτωσεις, απλα βλεπω οτι η κινηση της ετσιρειας ειναι καθαρα με σκοπο το κερδος.

θελεις τη γνωμη μου, gagarin θα ηθελα τη συναυλια αυτη. δε μενοιαζει ουτε το an ουτε τα 500 εισιτηρια. και το ιδιο θα τους απολαυσω ειτε ειμασταν σαρδελες, ειτε ηταν αδειο.

απλα οταν λες οτι βγαζω 500 εισιτηρια, δε σκεφτεσαι το ενδεχομενο να εξαντληθουν? φυσικα και το σκεφτηκαν. το ηξεραν οτι τοτε θα πουλουσαν κι αλλα.εστω οτι σημερα εχουν πουληθει τα 500. αν απο την αρχη ειχε ανακοινωθει οτι το λαιβ θα γινοταν στο κυτταρο με 600 εισιτηρια, ποσα θα ειχαν πουληθει ως σημερα?

για το επιχειρημα οτι υπαρχουν ατομα που δεν προλαβαν να αγορασουν εισιτηρια και θα εμεναν απ εξω να σου πω κατι αλλο. τον τελευταιο μηνα ειχα ξεμεινει απο φραγκα και δεν μπορουσα να διαθεσω περισσοτερα απ οσα εδωσα για συναυλιες. ε, για να προλαβω 1 απο τα 500, αφου εβλεπα οτι τελειωνουν, αναγκαστηκά θυσιασα τους Sanctuary.

τελος παντων, οτι κ να λεω δεν εχει νοημα, απλα οταν λεμε κατι και μετα ξελεμε επειδη μας βολευει, δεν ειναι και το καλυτερο.

φιλε τραμπακουλα, συμφωνω σε αυτα που λες. δεν με πειραζει οπως καταλαβες για το που θα ειναι η συναυλια, το ιδιο θα την απολαυσω. ουτε μισος υπαρχει, απλα εγραψα αυθορμητα οτι σκεφτηκα και βγηκε λιγο ετσι. ελπιζω να εγινα σαφης στο τι με πειραξε. δε νομιζω οτι ειναι παραλογο, ουτε νομιζω οτι δεν το σκεφτηκαν ετσι οι διοργανωτες.

αντιστοιχη γνωμη ειχα και με το πως ανακοινωθηκαν οι συναυλιες των Manowar. δε νομιζω κι εκει οι διοργανωτες να ειχαν σκεφτει “κριμα οσοι δεν προλαβαν…” και γενικα για τετοιου ειδος “περιορισμενα” εισιτηρια.

τελος παντων, πολυ το αναλυσαμε. σορρυ αν κουρασα.

Εντάξει, τώρα πέρα από το τρόλλινγκ του Ace Ventura, ομολογώ ότι και μένα μου κακοφαίνεται η συγκεκριμένη αλλαγή, δηλαδή αν ήταν να μη γίνει στο Αν καλύτερα να πήγαινε στο Γκαγκάριν. Το Κύτταρο με ψιλοφοβίζει, γιατί π.χ. στους Enforcer ο ήχος ήταν άθλιος, χειρότερος και από Αν. Εύχομαι να διαψευστώ.

σκεφτόμουνα να κάνω ενα ειρωνικό ποστ του στυλ
[I]“μην πηγαίνετε σε συναυλίες που προσπαθήσουν για βγάλουν κέρδος…κανονικά θα έπρεπε να μας πληρώνουν…”[/I]
αλλά δεν το κάνω…

Απ’όσο γνωρίζω το Κύτταρο δεν έχει δικό του PA και η ποιότητα του τελικού ήχου έγκειται στην κρίση (και το budget) του διοργανωτή. Γι’αυτό και οι τεράστιες διαφορές από συναυλία σε συναυλία.
Αλλά ρε παιδιά πραγματικά προτιμάτε το Αν από το Κύτταρο; Το μόνο θετικό του Αν είναι οι φτηνές μπύρες, άντε και το ότι είναι δίπλα σε άλλα Μεταλο-νυχτο-μάγαζα! Ορατότης 0, φώτα 0, σκηνή 0, και πολύ συχνά ήχος 0! Ας μην ξεχνάμε τις σουρεαλιστικές κολώνες μπροστά στο stage! :lol:

επίσης στη συναυλία θα υπάρχουν και άλλες μπάντες από το εξωτερικό. συγκεκριμένα οι Midnight Priest από την Πορτογαλία και οι Asgard από Ιταλία. οπότε δικαίως τιτλοφορείται φεστιβάλ κατά τη γνώμη μου

Πλάκα κάνεις. Δεν έχω πάει, δεν έχω ιδέα πως είναι μέσα το Αν, αλλά δεν μπορεί, πλάκα κάνεις. :expressionless:

Δυστυχώς (για όλους μας), όχι!

Η μόνη χρησιμότητα που έχουν οι κολώνες του Αν είναι να στέκεσαι πάνω στο ακουμπιστήρι που έχουν γύρω γύρω σαν σκαλοπατάκι και να βλέπεις το συγκρότημα από ψηλότερα.

Στο Κύτταρο πάντως δεν έχω πάει ποτέ για να κάνω τη σύγκριση σε επίπεδο ήχου, εύχομαι να είναι για καλύτερα.

=’) [COLOR=“White”]__[/COLOR]

Αυτό είναι το Κύτταρο

το κύτταρο μια χαρά χώρος είναι ρε παιδιά. ο ήχος τώρα δε ξέρω πως θα βγει, αλλά δε νομίζω να υπάρχει φόβος μη χάσουμε τον σούπερ ήχο του αν:!: 2 live έχω δει εκεί και τα δύο ήταν μια χαρά. και από ήχο,και συγκριτικά με το αν, και από χώρο. όπως είπε ο τραμπ. θα ήταν προτιμότερο δλδ 500 άτομα στο αν??? να πατάει ο ένας τον άλλον? και δε θα είναι 500. 500 πχ θα ήταν μόνο τα τίκετ. μπες εσύ,μπές ο άλλος θα μπούνε χαλαρά άλλα 50-60 άτομα στο έτσι. και όσο αναφορά την αλλαγή, από καθαρά εμπορική σκοπιά, καλά κάνανε τα παιδιά. μόνο εμένα η λογική μου φαίνεται νορμάλ???κλείσανε στο αν αρχικά. αν= μικροτερος χώρος=μικρότερο ενοίκιο , και επειδή έχουν μια χρόνια συνεργασία μπορεί να έχουν και μια καλύτερη τιμή. δε το ρίσκαραν από την αρχή. αφού είδαν ότι τραβάει το πήγαν σε μεγαλύτερο χώρο. πρόσεχτε, σε ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΩΡΟ!δεν είπαν στο αν 600. είπαν στο κύτταρο 600.τα φράγκα θα ατα βγάζανε αν βάζανε άλλους 100 στο αν.τσέπα θα πηγαίναν όλα.τώρα όμως δίνουν παραπάνω για τον χώρο. εγώ προσωπικά δε βρίσκω παράλογο σαυτό.
και το 30εύρω δεν είναι ακριβό. όπως είπε ο τραμπ φεστιβάλ είναι.
μην γινόμαστε γκρινιάριδες έλληνες συνέχεια χωρίς λόγο ρε γμτ[-X

SPECIAL EDITION TO CELEBRATE UP THE HAMMERS DVD RELEASE!
EXCLUSIVE SALE OF UP THE HAMMERS DOUBLE DVD AT WHOLESALE PRICE 10 EURO ONLY FOR THAT DAY!
STOCK DAY FOR UP THE HAMMERS MERCHANDISE FROM PAST YEARS!
LOTS OF SURPRISES!
TICKET PRICE 30 EURO.PRESALE STARTS AUGUST 9 FROM SIRENS RECORDS, NO REMORSE RECORDS, TICKET HOUSE AND ONLINE FROM WWW.TICKETPRO.GR
CHANGE OF VENUE AT KYTTARO CLUB! WE WILL PRINT 100 MORE TICKETS! LIMITED TO 600 TICKETS! αυτα γραφει στο προφιλ του UP THE HAMMERS SPECIAL EDITION PART 1 στο f.b.αρα εχουν τυπωθει 500,οπου κοντευουν να τελειωσουν.και θα τυπωσουν και αλλα 100 ακομα.απ’οτι καταλαβα.καλο ειναι το κυτταρο νομιζω.σε σχεση με το an,απο θεμα ηχου και ορατοτητας.αν και στο an εχω ζησει επικα live.καμια 10αρια χρονια πριν.

Ελπίζω να είναι όπως τα λέτε στο Κύτταρο και να βγει καλός ο ήχος. Ντάξει κι εγώ η αλήθεια είναι ότι μ’ ένα live δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά για το πώς είναι ΓΕΝΙΚΑ σαν χώρος.
Όσο για το Αν, λίγα τα λόγια σας ε! Ναι έχει ένα σωρό παραξενιές σαν χώρος αλλά ρε πούστη μου, τον αγαπάμε. ΠΡΕΠΕΙ να τον αγαπάμε.

Ε δεν γινεται ομως να παρακολουθησεις CRIMSON GLORY στο Αν.
Πως να το κανουμε δηλαδη…
Για μπυρομεταλ μπαχαλοκαταστασεις καλο ειναι…
Οχι ομως για το συγκεκριμενο συγκροτημα !

μια χαρα ειναι το κυτταρο…πολυ καλυτερο απο το an… :wink:
καλα κανανε και το αλλαξανε ,30 ευρω για live στο an τα λυπομουν που τα εδινα δλδ… :stuck_out_tongue: