Crimson Glory @ Salonica, Mυλος 22/10 @ Κύτταρο - 23/10

ε ρε μαναμ’ τι εχει να γινει…

edit. και το an γαμαει, δεν το συζηταω…

Μπορει καπιος να βαλει το κυτταρο στο τιτλο του τοπικ? ace εισαι τρομακτικα αδικος αλλα δεν προκειτε να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου…

Το Κυτταρο ειναι καλυτερο σαν χωρος και με καλυτερη ακουστικη. Η φημη οτι θα αλλαξει ο χωρος ακουγεται εδω και καιρο το ειχα ποσταρει και εγω πριν 3 βδομαδες, αλλα ειχα ακουσει για Gagarin. Απλα δεν καταλαβαινω γιατι δεν το εκλειναν απο την αρχη για Κυτταρο?

Ναι αλλά (ας πω κι εγω τον πονο μου) το κύτταρο είναι σε κωλομερος συγκοινωνιακα κι εγω το πιο πιθανο είναι να ξεμείνω εκεί επ αόριστον, και αυτό δε μου αρέσει καθόλου.

Αλλά δε γκρινιαζω πολυ, crimson glory γαμωτεν.

οπως κι εγω…με ταξι θα γυρισω… :wacko:

Σιγά ρε παιδιά, 400 μέτρα από το σταθμό Λαρίσης είναι το Κύτταρο. Αν τελειώσει μέχρι τις 12 μια χαρά μπορείτε να πάρετε το μετρό.

Κανετε και μερικες προσευχες προκαταβολικα.

α)Κλεισαμε το αν γιατι το φεστ ειχε headliners Jag panzer και γινετε παντα εκει ουτος η αλλος
β)το κυτταρο ειχε αλλο λαιβ εκεινη τη μερα που τελικα αλλαξε ημερομηνια
γ)δεν ηταν και 100% σιγουρο οτι θα παει τοσο καλα η προπωληση
δ)μολις το σιγουρεψαμε οτι υπαρχει λογος αλλαγης του χωρου και το μαγαζι ηταν διαθεσιμο το καναμε
ε) σορρυ για ολη την αναστατωση

φιλε μου, δεν ηθελα να ειμαι αδικος. απλα εδωσα χωρις να θελω εμφαση σε αυτα που ηθελα να πω. ισως επρεπε να ειμαι λιγο πιο διακριτικος. στο δικο μου μυαλο φαινεται λαθος απο πλευρας διοργανωτων. δεν κατηγορω το κυτταρο σε σχεση με το an. ουτε θελω να πεισω καποιον οτι εχω δικιο. αν κανω λαθος ζητω συγνωμη γιατι υπεθεσα ποια ηταν η προθεση των διοργανωτων χωρις να γνωριζω. και παλι ομως τη γνωμη μου ειπα και σχολιασα σε συνδυασμο με την αρχικη ανακοινωση. δεν συνεχιζω αλλο. δεν ηθελα να ειμαι αδικος ουτε να βγαλω μισος οπως φανηκε ισως. ισως ημουν υπερβολικος και το μεγαλοποιησα λιγο στο μυαλο μου και σε συνδυασμο με παλιοτερες κατα τη γνωμη μου κακες διοργανωσεις της music box. τελος παντων. κακως το εκανα θεμα. αν ξαναγραψω σε αυτο το θρεντ θα ειναι για μουσικη και μονο.

Ρε Μανώλη μη ζητάς “συγνώμη για την αναστάτωση”, δηλαδή είπαμε.
Ανακοινώσατε την αλλαγή του χώρου (και το ξέρουν όλοι) σχεδόν τρεις βδομάδες πριν τη συναυλία!

ωραια,να προλαβουμε κ εισητηριο!:slight_smile:

Ναι ισχύει αυτό, το θέμα είναι οτι ο κόσμος το ξέρει, άσχετα που εμείς είμαστε μουρτζουφληδες και κλασσικά γκρινιάζουμε για αηδίες.

Αυτό:):!:

μια χαρά ήταν ο ήχος χθες στο live του γρηγόρη πάντως για όσους ανησυχούν για αυτό.

επειδη ακομα το σκεφτομαι μιας και με sanctuary candlemass εφυγε πολυ ρευστο
αν το αφησω για τη μερα της συναυλιας υπαρχει περιπτωση να βρω εισητηριο;;

//κυριως προς τον US-METAL παει η ερωτηση που απ οτι καταλαβαινω εχει inside info :stuck_out_tongue:

τι να ξέρει κι ο us metal μωρέ? :lol:

Ε ναι, δεν είναι δα κι ο διοργανωτής. :lol:

μόλις έμαθα ότι τη κυριακή έχω γάμο/βαφτήσια να πάω 8O:?

Ω ξενερα…Μηπως προλαβαινεις μετα?

Πωωωω, τον πούλο δηλαδή. Έχεις πάρει ήδη εισητήριο???