αντε τυχερουλη… προλαβαινεις!!!
τα ταπερακια μη ξεχασεις!!!
αντε τυχερουλη… προλαβαινεις!!!
τα ταπερακια μη ξεχασεις!!!
κρίμα γμτ, χάνω γαμώ τα σαπορτ
Κοίτα τον πλεονέκτη. Αλλά βάρβαρος είναι, λεηλασίες κάνει, τι περιμένεις.[-X
Μολις τους εχασα κατα 99.9%! Γμτ, η δουλεια δυστυχως προηγειται (ειδικα σε τετοιες εποχες)…
Αφου πολαβαινεις Crimson Glory, μην μιλας καθολου… Θα σου κραταω χωρο, χρειαζεσαι και αρκετο για τα σπαθια κτλ…
ρε παιδια παιζει παιζει κανα σετλιστ???
17/8 στο Λονδίνο
[SPOILER]Mayday
Valhalla
Dragon Lady
Azrael
Masque of the Red Death
Painted Skies
Heart of Steel
Queen of the Masquerade
Where Dragons Rule
Lady of Winter
Burning Bridges
Red Sharks
Encore:
Lost Reflection
Lonely
Eternal World [/SPOILER]
Είναι τόσες οι κομματάρες που έπρεπε να ψάξω tracklist για να καταλάβω τι δεν παίζουν.
[SPOILER][SIZE=“7”]Ω ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ HEART OF STEEL;;; ΠΟΡΩΣΗ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ![/SIZE][/SPOILER]
[SPOILER][SIZE=“7”]ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ IN DARK PLACES;;;[/SIZE][/SPOILER]
to In dark places το παιζουν αναλογα ετσι καταλαβα!ελπιζω να το παιξουν ελλαδα!
Βασικά πιστεύω πως αν δεν το παίξουν δεν θα φύγουν και ζωντανοί από το κύτταρο
παμε καλα???που στα γ@μιδια ειναι το touch the sun???
οχι πειτε εχω αδικο???
πειτε!!!
γιατι κανενα astronomica μας χαλαει???
war of the worlds???the other side of midnight??και παει λεγοντας!
παντως να σημειωσω οτι το touch the sun το προτιμω στη demo version που υπαρχει στο ΕΡ war of the worlds!Πολυ καλυτερο εκει!
κατά πάσα πιθανότητα το χάνω γαμώ το σπίτι μου
Igno πες την ιστορια
φυσική την κυριακή
πιστόλι
Ποτέ τη κυριακή
(δεν μπορεσα να αντισταθω συγγνώμη :p)
Εγώ πραγματικά δε μπόρεσα να καταλάβω αυτή τη φάση: Γράφω αυριο και δε μπορώ να πάω στο live!
Και δε το λέω για σένα προσωπικα ignorant αλλά τώρα βρηκα την ευκαιρία
wtf guys? Εκείνες τις 2 ώρες δλδ θα γαμηθείτε στο διάβασμα και θα τα μάθετε ΟΛΑ; Μήπως είστε λίγο υπερβολικοί μ’αυτό το θέμα;
Θυμάμαι το 2007 όταν ήρθαν οι Sabbath παίζανε Κυριακή και γω την επομένη μέρα έγραφα. Ε προφανώς και δεν ήταν δυνατόν να το χάσω. Ούτε και το μάθημα γιατί ήταν από τα τελευταία για πτυχίο. Ξύπνησα, πήρα το αεροπλάνο, έφυγα με την μία Μαλακασσα, είδα το live, πήγα αεροδρόμιο, ήπια την μπυρίτσα μου με τον Dio (ναι καλά διαβάσατε) πήρα το αεροπλάνω των 5,30 για καβάλα, πήγα στο τει και έδωσα! Και το πέρασα κιόλας με 8!!
Οκ δε λέω να κάνετε το ίδιο. Δεν υπάρχουν τόσο μαλάκες όσο εγώ αλλά το να πας μια βόλτα στο Μύλο ξέρω γω κλάιν μάιν
συμφωνω με Astaldo…Και εγω τα ιδια εκανα…μην πω οτι προτιμουσα να παω σε Live παρα σε μαθημα κτλ…ειναι καποιες συναυλιες που δυσκολα να τις πετυχεις ξανα στο μελλον…Μια απο αυτες ειναι και των Crimson Glory…Ειναι τοσο ασταθες γκρουπ που μπορει να μην ξαναπαιξουν καν ζωντανα…