Εντάξει δεν χρειάζεται να χαθούν μαθήματα. Αλλά να διακόψεις το διάβασμα για 2-3 ώρες ε οκ δεν έγινε και τπτ!!!
Κοίτα, κι εγώ απο την αρχή της σχολικής χρονιάς αυτό κάνω, αλλά δεν εξαρτάται πάντα απο σένα όταν είσαι κάτω των 18 αν θα πας στο λαηβ, κι επίσης είναι και στο άτομο. Ας πουμε εγώ είμαι ψώνιο, ξέρω πόσο έχω διαβασει, ξερω τι θα γραψω, παω στο λαηβ και οντως καταφέρνω να γραψω καλά την επόμενη, αλλά πολλοί δεν νιώθουν ασφάλεια με αυτό το θέμα.
καλά ρε μαλάκες είστε; εγώ φυσικά και θα παρατήσω το μάθημα κτλ αλλά πες το στους δικούς μου αυτό. Γιατί δεν παίζει να πω
-Μάνα θέλω να πάω Κριμσον Γκλορυ ενώ γράφω φυσική την επόμενη
-Εννοείται παιδί μου, Βαλχάλλα ρε μουνιά!
Η μαλακία δεν είναι το διάβασμα, αυτό πες λιώνω 2 μέρες και βγαίνει.
Ο μύλος αν δεν κάνω λάθος είναι στην περιοχή του μπλοκ, εκεί κοντά τελοσπάντων. Ε, εγώ μετά τους Cathedral έφτασα 4 σπίτι μου. Άμα ήταν Principal που είναι εδώ δίπλα τότε κομπλέ θα ήμουν.
:lol::lol:
Ναι αυτο πάει στις ατάκες όπως είναι :lol::lol:
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA
Με εκανες και γελασα ρε μαλακα :lol:
Σοβαρα τωρα, δεν μπορεις να πεις οτι θα βγεις και οτι θα αργησεις? Ε κοψε και 2 κομματια, αν χρειαστει. Λεω γω μια ιδεα, δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο.
:!:λυση:
'πειδη απ’οτι καταλαβα πας πανεπιστημιο και αρα μενεις μακρυα -principal- λες στους γονεις
[I]“θα παω το βραδυ να κοιμηθω στον Κωστα/Μαιρουλα/Τακη για να ειμαι κοντα στην σχολη γιατι ειναι κρισιμο μαθημα και θελω να μειωσω την ωρα της διαδρομης ωστε να αυξησω την ωρα τους διαβασματος”.[/I]
δεν κανει τιποτα.
εδιτ: σαββατο δεν ειναι η συναυλια;
μα σε όλα έπεσες μέσα???
Πρεπει να τον γνωριζει προσωπικα, δεν εξηγειται αλλιως…
τι ειστε εσεις ρε ποστημ…
:lol:
Λες στην μάνα σου ότι παίζει ο Ρέμος στον Μύλο και θέλεις να πάτε μαζί.
Να δεις πόσο θα χαρεί και θα σε οδηγήσει στην συναυλία με το αυτοκίνητο.
Όταν δει τους Crimson αντί του Ρέμου θα είναι πια αργά
Με πονάτε όλοι εδώ μέσα, με συγκινείτε.
Τέλοσπαντων, θα κάνω ότι μπορώ. \μ/
Δεν εχω βιωσει ποτε αυτο που λες, μιας και απο τα 18 μου εμενα μονος, αλλα και πιο πριν δεν ειχα θεμα γονεικης αδειας…
Εχω ομως να προτεινω το εξης απλο…Αφου το θεμα ειναι το διαβασμα, καθεσαι και ξεσκιζεσαι ολη την Παρασκευη και το Σαββατο το πρωι ως το μεσημερι, φροντιζοντας παραλληλα να φαινεται αυτο στους γονεις σου…Και καπου εκει στο μεσημεριανο φαγητο λες το εξης: ‘‘Ζαλιστηκα με το τοσο διαβασμα, θα παω καμια βολτα το βραδυ να ξελαμπικαρω για να ειμαι φρεσκος αυριο στις εξετασεις’’, αρκει να εισαι αρκετα πειστικος…Ειμαι σιγουρος οτι δεν θα εχεις προβλημα…
Απο την αλλη μπορεις να κανεις το λωισιμο στο διαβασμα και μετα να εισαι απολυτα ειλικρινης, λεγοντας οτι ξεσκιστηκες για να μπορεσεις να πας στη συναυλια…
Δεν ξερω, απλα γνωμη λεω…Μακαρι να τα καταφερεις…Δεν χανονται αυτα για οποιον ξερει να τα εκτιμαει…
ιγνοραντ αν έρθεις κερνάω μπύρα (κουβαρδάς)
απλά είναι τα πράγματα ignorant.
λές ενα “hai and kill, fuck the world” και πας. τέλος8)
Καπως ετσι απαντανε οι ορδες των false Manowarαδων…:p:p
Αγαπαμε ομως Elric Barkley…
είσαι σίγουρος; παίζει να κάνει γύρω στα 15 ευρώ εκεί. δέχομαι πάντως, άμα έρθω θα είμαι μαζί με παπαρδέλα κατά πάσα πιθανότητα:p
ρεεε 2 σελίδες ναουμ για το θέμα!
όσο για το “πάω μια βόλτα”, τεχνικά είναι λίγο δύσκολο μιας και μένω 1μιση ώρα με λεωφορείο μακριά από τον μύλο, οπότε.
σε έναν ιδανικό κόσμο θα δούλευαν οι κανόνες του ελρικ.
εντιτ. Ντέκαρντ, κερνάς μπύρα. 8)
ρε μαγκες το προβλημα δεν ειναι το διαβασμα, ειναι πως το παιδι μενει πραγματικα στην αλλη ακρη της θεσσαλονικης (και ακομα πιο περα). μιλαμε για εκ διαμετρου αντιθετη τοποθεσια
ο ρεμος ηταν στην πολιτεια και τελειωσε πριν 2-3 βδομαδες…λιγο να τα ξερει η μαμα αυτα, θα βγει και ψευτης ο ιγνοραντ–>νοτ κουλ
και ξανά ο χαλισέκος πρώτος στα μπουζουκοθέματα…
θα έρθεις ρε;;