Crimson Glory @ Salonica, Mυλος 22/10 @ Κύτταρο - 23/10

δεν εχω ιδεα ρε συ, τελευταια στιγμη θα αποφασισω

δες τι θα κανεις και συ και βλεπουμε

δες το εντιτ πιο πάνω, τα κανόνισα εν τέλη 8)

Χέηλ στον Ίγκνοραντ που τα κανόνισε! :smiley:

Πάντως

Εντάξει έκλασα στο γέλιο μ’ αυτό το “ε και τί έγινε μωρέ, σιγά” ποστ, no offense Αστάλδε :lol:

no offense taken :wink:

Αυριο θα αγορασθει εισιτηριο επιτελους!Ρωταω αν εχει στο τικετ χαουζ μου λετε ειρωνικο του στυλ ‘‘παρε τον κωλο σου και κοιτα στις πρωτες σελιδες’’ δεν τον παιρνω και ετσι αυριο ξεκουβαλιεμαι και κανω ασκοπες διαδρομες στο κεντρο μεχρι να παω ιτ μεταλ.

ο αστάλδος πάντως δε πιάνεται σαν συμβουλάτορας, είναι μια κατηγορία μόνος του.
έχω πηγές ότι για να μη χάσει επικείμενη συναυλία ενδέχεται να του βγάλουν ένταλμα και να τον ψάχνουν οι δικαστικοί:p

Εγώ στο λέω. Ή φυλακή ή Λονδίνο. Δε παίζει

ε, μη μου πεις ότι θα σε χαλάσει κουτάκι από το περίπτερο :stuck_out_tongue:

Πηρα σημερα επιτελους.Ρωτησα το τιμιο καβλετο(που δεν ειχα ξαναδει)στο ταμειο και μου πε οτι εχει μπολικα.

[I]Fly on the wings of glory
Burn in the depths of hell
Your life creates the doorway
Death holds the key
[/I]

[/καβλωμενος]

το μελαχρινό γκομενάκι στο τικετ χαουζ λες?

Ρε γαμώτο όλη τη μέρα γι αυτό μιλάω και το περιμένω πως και πως, αλλά τη βλέπω την ιστορία να ξεμένω στο σταθμο λαρίσσης αν τελειωσει πολυ αργα (που θα τελειωσει) κι εχω αγχωθει #-o#-o

γιες,αλλα οχι μια σκυλομουρα που ηταν παλια(η μπορει να ειναι ακομα σε αλλη βαρδια ξερω γω),τωρα ειναι ενα πολυ πολυ καλο(πριν περιπου μιαμιση ωρα πηγα)

ι νοου γουατ γιου μιν:thumbup:

ποστ πιξ :stuck_out_tongue:

δε νομιζω ρε συ, αμα τα βαλεις κατω ακομα και ολοκληρα τα 2 αλμπουμ να παιξουν 1μιση ωρα περιπου ειναι. ε του πουστη κατα τις 10.15 δε θα χουν βγει;; απο το κυτταρο 5 λεπτα ειναι να φτασεις στο σταθμο

//συμφωνα με το προγραμμα 10.05 ειναι να βγουν, νταξει πιστευω ανετα προλαβαινουμε μετρο

Οι Mogwai ανέβαλλαν. :slight_smile: Άρα δεν χάνω τους Crimson. Έχει εισητήρια για Θεσσαλονίκη; Να σπεύσω να πάρω ή να το αφήσω για ταμείο;

Εεε αμφιβάλλω αν θα γίνει sold out!

[SIZE=“3”][B]ΑΝΤΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ !!! [/B][/SIZE]

:vibrate::vibrate::vibrate::vibrate::vibrate:

Γαμώτο, και τώρα είμαι αρρωστη με πυρετο. Πόση γκαντεμια πια? Αλλά να το ξέρετε ότι και με φορείο εγώ θα είμαι στους γκλόρυ.:blues:

Καποια μου ελεγε πριν σεβαστο χρονικο διαστημα ενω εγω ημουν στις κορυφες του Πηλιου οτι θα αγορασει ολα τα εισιτηρια μονο και μονο για να μην παω εγω…Οh well :roll::roll: